Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348291
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη στο στουντιο για ενα ξεφορτωμα.
κοπελα η εμμανουελα γνωστη και απο θησεως και κεφαλληνιας.
ψηλη μελαχροινη εντυπωσιακη παρουσια με μικρο στηθος αλλα μεγαλη κωλαρα που σε μαγνητιζει. ωραιο χαμογελο, γενικα ευχαριστη παρουσια. εστω και αυτο το λιγο απο ασια που εχει σε παρασυρει. απο ιαπωνια λεει, αλλα εγω για κανα καζακσταν την κοβω, αλλα στην τελικη λιγη σημασια εχει. τουλαχιστον αυτη εχει και ενα χαρακτηριστικο με τα σχιστα ματια να σε ξεγελασει.τις αλλες τις ρουμανοβλαχαρες που μας τις βαφτιζουν ισπανιδες... Εμμμμ (μεχρι και αυστραλια ακουσαμε τελευταια...χαχαχα)

μπηκε στο δωματιο και αρχισε προκαταρκτικα, λεγοντας κατι δικες τις ατακες που ειχαν πλακα,οφειλω να ομολογησω οτι παιζει να ηταν και απο τις πιο καθαρες που εχω παρει, μυριζε καθαριοτητα (προσοχη: οχι αρωματα,κολωνιες κτλ). ξεκινησε με τσιμπουκι deepthroat, συνεχεια σε reverse cowgirl, αλλαγη στα τεσσερα και τελειωμα με ιεραποστολικο. συνολικα μια καλη εμπειρια που δεν περιμενα να καταληξει σε επιτυχια.
και παιζει να ειναι η μοναδικη εκδιδομενη με ασιατικα χαρακτηριστικα.

παμε γι αλλα... ΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
adriano69
Σεβαστός
96
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Οκτωβρίου, 2012
Υπάρχουν και άλλες με ασιατικά χαρακτηριστικά απότι έχω δει. Ας μην αναφέρω ονόματα εδώ, σεβόμενος ότι η κριτική αφορά την Εμμανουέλα, οπότε ας κρατήσουμε την αποκλειστικότητα. ¨Αμα σε ενδιαφέρει τα ξαναλέμε. Υποθέτω εμπειρότεροι και περισσότερο γνωστες (από μένα) θα σού πουν πολλά περισσότερα.

Έχω την εντύπωση ότι η Εμμανουέλα δουλευε και σε άλλα μαγαζιά (εάν πρόκειται για την ίδια δλδ).

Όσον αφορά την καταγωγή των ιερόδουλων, δεν ξέρω για τη συγκεκριμένη, αλλά απότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές. Βαπτίζονται Ισπανίδες όπως λες, ή Τσέχες (συνήθως). Είναι γενικό αυτό.
20 Οκτωβρίου, 2012
συνάδελφε, 40 ή 50 το εισιτήριο? Ρωτάω γιατι πολλές φορές έχω περάσει από το μαγαζί και άλλοτε λένε 40 άλλοτε 50, προφανώς είναι ανάλογα με την κοπέλα. Επειδή τη συγκεκριμένη την έχω βάλει στο μάτι γιαυτό ρωτάω
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2