Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143488
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Χθεσινοβραδυνη καταθεση στην Κριστυ (26Οκτ 35). Ουκρανη, σχεδον καθολου ελληνικα. Πολυ κινηση και αρκετη αναμονη στο δωματιο αλλα η κοπελα με τραβηξε πολυ εμφανισιακα και περιμενα. Πηρα 30ε το απλο γιατι δεν ειχα διαθεση για κατι παραπανω απο μια νορμαλ εκτονωση. Οταν ομως περασε μεσα και γδυθηκε λαχταρισα να υπηρχε καποιο προγραμμα μονο για οφθαλμολουτρο, πχ 10ε για να την "φαω" και να την χορτασω με τα ματια και με χαδια για ενα πενταλεπτο, χωρις σεξ. Τα γουστα παντα θα διαφερουν, δεν εχω γνωρισει πανω απο 15 κοριτσια-ιεροδουλες για να εχω πολλες εμπειριες, για εμενα ομως ειναι με διαφορα το πιο ομορφο κορμι που εχω δει γυμνο (μεχρι χθες ηταν η Σαρα -Κοροβαγκου), μια σιλουετα εργο-τεχνης (δεν ειναι ψηλη) με μικρο αλλα πανεμορφο στηθος. Συν πολυ ομορφο προσωπο και ματια με χτενισμα-κλεοπατρα που δεν τη χαλαει. Πιπα καλη, με σωστη πιεση και ρυθμο χωρις δοντι, που μου τον φουσκωσε γρηγορα, αν και περασε το προφυλακτικο σε σταφιδα. Η κουραση της ομως ηταν εμφανης, δεν χαμογελουσε ευκολα και απο κοντα, στο ιεραποστολικο, μου φανηκε αρκετα κομμενη. Στα τεσσερα, ο πισινος της ειναι υπεροχος αλλα μονο οπτικα γιατι δεν γεμιζει τα χερια. Δεν τη ζορισα πολυ, ετσι κι αλλιως κι εγω δεν ημουν για πολλα, αλλα θα ηθελα να την ξαναδοκιμασω ξεκουραστη και χαλαρη. Η φαση δεν μου επιτρεπει να κρινω αν η κοπελα ειναι ξεπετα, ελπιζω να μην ειναι και να την χαρουμε για καιρο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Κρίστυ
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού