Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 118 10
Κασσάνδρας 4Β
Hot
Sex Studio
205501
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Τυχαια επισκεψη σε αυτο το στουντιο κατα τις 11 το πρωι στο περιπου,ευγενικη η υπηρεσια και χαμογελαστη μου παρουσιαζη την λουιζα ενα χαμογελαστο κοριτσι γυρο στα 22 ξανθουλα 3μισαρι βυζακι πολυ γοητευτικο προσοπακι που σε προκαλι να την ξεσκισης και φοβερη καλαρα με καμπυλες,Χωρις δευτερη σκεψη δινο το πενηνταρικο και μπαινο στο δωματιο αναμονη δεκα λεπτακια περιπου και ερχετε η κορασιδα με χαμογελο σηστηθικαμε κουβεντιασαμε και λιγακι δεν θα πω τι ειπαμε...στην συνεχεια πεφτη στην αγκαλια μου με φιλουσε στο λαιμο, στα χερια,στις ρογες μου ανταπεδιδα και εγω αιστησιακα πριν μου φορεσι προφυλακτικο αρχισε να μου βαραει μαλακια και ξαφνικα ενο μου τον επαιζε αρχησε να με γλωσσοφιλαει φυσικα ανταπεδιδα εντονα και εγω ηταν τελεια αυτο κρατησε κανα πενταλεπτο μετα μου φορεσε σκουφακι και αρχισε μια βαθεια πιπα και αρκετα γρηγορη θα ελεγα εβαζε και λιγο δοντακι αλλα οκ καλα ηταν,πρωτη σταση εγω απο πανο μπαινο μεσα της δυνατα,και αρχισαμε παλυ τα γλωσσοφιλα,φιλια στο λαιμο παλυ στο στομα στα χερια παντου εγω ειχα καυλοσι τρελα και εδινα πιο δυνατα,ξαφνικα ενο της εγλυφα την ρογα με δαγκοσε στο αυτι μου αρχικα σιγανα οπου μου αρεσε αλλα μετα πολυ δυνατα πονεσα...ξενεροσα λιγο με αυτο..το μονο καλο οτι μου κοπικε το χυσιμο...ευτηχος σταματησε το δαγκομα και μετα αλαγη στασης στο πλαγιαστο οπου το ειχε και αυτο παρα πολυ καλα,αρχιζο να δινο πολυ δυνατα εκηνη με φιλουσε στα χερια στην παλαμη [ευτηχοσ που δεν μου δαγκοσε και κανα δαχτυλο χεχεχε]εγω την φιλουσα στο λαιμουδακι της στουσ ομους της και ορισμενες φορες γυρνουσε το κεφαλακι της και καναμε παλυ γλωσσοφιλο ηταν τελεια,Δεν αντεξα αλλο τραβαο το κεφαλι μου επηδη το ειχα κολιτα με το κεφαλι της καθος την γαμουσα,και κοιτουσα την πουτσα μου που εμπαινε μεσα στο μουνακι της,τρελαθικα εκηνει αναστεναζε εντονα και πολυ αληθινα...αρχιζο να της το γαμαο πολυ πιο δυνατα και γρηγορα οπου ουρλιαζοντας χυσαμε μαζι..[τουλαχιστον ετσι φανηκε..]μετα μειναμε ενομενοι και παλυ φιλιομασταν,μετα βγηκα απο μεσα της εγυρεστην αγκαλια μου ακολουθισε ιλιγολεπτη κουβεντουλα [δεν θα πω τι ακριβος ειπαμε..χεχεχ]μετα σηκοθικαμε παλυ φιλιθικαμε και εφυγε ..συνολο περιπου 25 λεπτα στο δωματιο τελεια εμπειρια η κοπελα ειναι κορυφη θα την ξανατιμησο πολυ συντομα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού