Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά τα διάφορα εγκωμιαστικά σχόλιο για το συγκεκριμένο studio αποφάσισα και εγώ να πάω. Κατέληξα εκεί κυρίως επειδή τη συγκεκριμένη ώρα (1 μμ) δεν εργαζόταν πουθενά οι πολυφημισμένες Ντάρια, Αλίνα και Λένα. Ηξερα πως θα έβρισκα εκεί τη Μελίνα. Στο site δεν υπήρχαν φωτογραφίες και σχόλια, επομένως έπαιζα τα 50 ευρώ. Για την αξιοπιστία να αναφέρω ότι δεν επιδίδομαι τακτικά σε αυτή τη δραστηριότητα λόγω του ότι δε βρίσκω χρόνο αλλά και το λόγο να το κάνω, πλην όμως διαθέτω εμπειρία και από κύρίες αλλά και εργαζόμενες σε χώρους.
Ελληνίδα η Μελίνα, γλυκειά στην ομιλία και έκανε τη δουλειά της κανονικά. Η πίπα ήταν καλή (αργή όπως της ζήτησα) αλλά τετριμμένη. Φαινόταν να βιάζεται (είχε έρθει και ένας άλλος πελάτης ταυτόχρονα) αλλά το άφησε να φανεί μόνο στο τέλος. Ανέβηκε πάνω μου και πήγαινε πολύ καλά για επαγγελματίας (ανοικτή...όπως όλες) αλλά γρήγορα κουράστηκε. Ζήτησε να έρθω πισωκολλητά όπου και τελείωσα (δύο στάσεις δηλαδή αν και προσωπικά βαριέμαι τις πολλές στάσεις (ειδικά τις μη βολικές)). Γενικά μου πήρε 15 λεπτά όταν συνήθως θέλω 45 λεπτά με κάποια γνωριμία μου, πράγμα που το θεώρησα σημαντικό. Γενικά όμως δε με εντυπωσίασε και την κατατάσω στο μέτριο. Έχει σχετικές αναλογίες (στήθος, κοιλίτσα κ.λπ) και μιλάει ωραία αλλά μέχρι εκεί. Θα δοκιμάσω αύριο και μία από τις φημισμένες του χώρου για να δω διαφορά.
Ελληνίδα η Μελίνα, γλυκειά στην ομιλία και έκανε τη δουλειά της κανονικά. Η πίπα ήταν καλή (αργή όπως της ζήτησα) αλλά τετριμμένη. Φαινόταν να βιάζεται (είχε έρθει και ένας άλλος πελάτης ταυτόχρονα) αλλά το άφησε να φανεί μόνο στο τέλος. Ανέβηκε πάνω μου και πήγαινε πολύ καλά για επαγγελματίας (ανοικτή...όπως όλες) αλλά γρήγορα κουράστηκε. Ζήτησε να έρθω πισωκολλητά όπου και τελείωσα (δύο στάσεις δηλαδή αν και προσωπικά βαριέμαι τις πολλές στάσεις (ειδικά τις μη βολικές)). Γενικά μου πήρε 15 λεπτά όταν συνήθως θέλω 45 λεπτά με κάποια γνωριμία μου, πράγμα που το θεώρησα σημαντικό. Γενικά όμως δε με εντυπωσίασε και την κατατάσω στο μέτριο. Έχει σχετικές αναλογίες (στήθος, κοιλίτσα κ.λπ) και μιλάει ωραία αλλά μέχρι εκεί. Θα δοκιμάσω αύριο και μία από τις φημισμένες του χώρου για να δω διαφορά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 08, 2008
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού