Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203793
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειλικρινά, μου είναι αρκετά δύσκολο, να αποδώσω πιστά και να περιγράψω με λέξεις, την ομορφιά της Μαρκέλλας.Και κατ’επέκταση τη συνεύρεσή μου μαζί της προχθές.Θα βάλω όμως τα δυνατά μου, αφού κι η Μαρκέλλα είναι ένα αγγελούδι, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε η κα Δήμητρα.Και κυρίως, επειδή βίωσα μια, ολοκληρωτικά διαφορετική εμπειρία μαζί της.
Η Μαρκέλλα λοιπόν είναι ένα μόνιμα χαμογελαστό πιπίνι, γύρω στο 1,67, με καστανοκόκκινα και μακρυά μαλλιά.Αδύνατο σωματάκι, με ενισχυμένο στήθος, αλλά με σφιχτό, τουρλωτό και ωραίο κωλαράκι.Έχει πανέμορφο πρόσωπο με δύο μεγάλα, καστανά, εκφραστικά και λαμπερά μάτια και γλυκό χαμόγελο.Τα μόνα που της λείπουν, είναι δύο άσπρα φτερά στην πλάτη, για να έχεις ζωντανό μπροστά σου έναν άγγελο.Την είχα δει πρώτη φορά τον περασμένο Μάιο μαζί με την Τζένη.Αλλά, όταν την ξαναείδα το περασμένο Σάββατο μαζί με την Μιχαέλλα, δε μπορούσα να την βγάλω απ΄το μυαλό μου.Μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το πανέμορφο πρόσωπο και το χαμόγελό της κι έβαλα σκοπό να συνευρεθώ μαζί της.
Ξημερώματα Πέμπτης λοιπόν ανηφόρησα στο βουνό κι άραξα στο σαλόνι του 36Α, όπου η πάντα ευγενική κα Δήμητρα, μου έφερε το αγγελούδι της (είχε παρέα την Λίζα).Το σαλονάρισμά της πάρα πολύ καλό, όχι τόσο «επιθετικό», όσο άλλων κοριτσιών, που δουλεύουν στην ίδια αλυσίδα.Ήταν τσαχπίνα, παιχνιδιάρα, αλλά και νιαζάρα ταυτόχρονα.Ήρθε στην αγκαλιά κι όταν της είπα, ότι είχα πάει για εκείνη, ζήτησε απ’την κα Δήμητρα δύο πετσέτες, με πήρε απ’το χέρι και με οδήγησε στο ένα δωμάτιο.Αν και προετοιμασμένος, ξαναμπήκα στο μπάνιο για να φρεσκαριστώ (διαφορετικά, δε θα ζητούσε δύο πετσέτες).
Σκουπιζόμουν, όταν άνοιξε η πόρτα κι εμφανίστηκε το σέξυ Μαρκελλάκι.Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι, έβγαλε το σουτιέν της κι άρχισε να παίζει με τα δυο μωράκια της.Την τράβηξα κοντά μου, της χούφτωσα το κωλαράκι και της φιλούσα το λαιμό και το στέρνο της.Την πήρα στην αγκαλιά μου και την έβαλα μέσα στο μπάνιο.Της έβγαλα και το μπραζίλιαν σλιπάκι της, απολαμβάνοντας το πανέμορφο θέαμα του γυμνού κορμιού της, το οποίο ήταν τέλειο.Της έβρεξα το κορμί κι αφού μου έβαλε λίγο αφροντούς στα χέρια, την βοήθησα να φρεσκαριστεί στο στήθος και την ευαίσθητη περιοχή της.Το νάυλον της σφραγισμένης πετσέτας έγινε χίλια κομμάτια απ΄τη βιασύνη μου και με απαλές κινήσεις, για να μην ερεθίσω το βελούδινο δερματάκι της, δεν άφησα σταγόνα νερού πάνω της.
Και τότε ξεκίνησαν τα ωραία.Κυριολεκτικά, έγινε της κολάσεως.Δε μπορώ να ορίσω ακριβώς το κλίμα της συνάντησής μας.Κάποιες στιγμές ήταν σε PSE φάση κι άλλοτε κατέβαζε ρυθμούς και είμασταν σε GFE ατμόσφαιρα.Ανέβηκε στο κρεβάτι, ακούμπησε τα χέρια της στον τοίχο και τούρλωσε προς το μέρος μου το κωλαράκι της.Το θέαμα με τρέλανε, μου άναψε τα αίματα.Δεν έχασα δευτερόλεπτο και έχωσα το πρόσωπό μου ανάμεσα στα πόδια της.Έγλειφα έντονα τα όμορφα μουνόχειλά της.Πιπίλιζα την ερεθισμένη κλειτορίδα της.Και βύθιζα τη γλώσσα μου βαθυά μέσα στην καυτή κι υγρή τρύπα της.Η Μαρκέλλα κουνούσε με μανία το κωλαράκι της και μου ζητούσε να μη σταματήσω και να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά.Πίεζε με το χέρι της, το κεφάλι μου πάνω της και απ΄το στόμα της έβγαιναν κραυγές έντονου ερεθισμού.
Γύρισε προς το μέρος μου, με έσπρωξε προς τα πίσω, βούτηξε το πούτσο μου με το χέρι της κι άρχισε να τον παίζει.Χαμήλωσε το κεφάλι της κι αφού πρώτα τα έφτυσε, άρχισε να καραμελώνει και να γλείφει τα αρχίδια μου.Αν είχαν στόμα, θα μιλούσαν, για την τέλεια περιποίηση που τους πρόσφερε η Μαρκέλλα.Στη συνέχεια μου πέρασε με το στόμα της το προφυλακτικό και με έστειλε στα ουράνια με την πίπα της.Τί να πρωτοθυμηθώ;τα φτυσίματα;τα χτυπήματα πάνω στη γλώσσα της;τα παιχνιδίσματα με τη γλώσσα της;το ότι τον εξαφάνιζε όλο, μέχρι τη ρίζα, μέσα στο στόμα της;το πόσο έντονα τον ρουφούσε, σα να ήθελε να τον ξεριζώσει;Απορώ κι εγώ, πώς άντεξα, πώς κρατήθηκα και δεν τελείωσα.Αλλά, δεν της έφτανε αυτό.Σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην πολυθρόνα.Έγειρε μπρούμητα, έβαλε τα πόδια της πάνω στα μπράτσα της πολυθρόνας, με το χέρι της άνοιξε τα μουνόχειλά της και μου ζήτησε με ναζιάρικο, αλλά ταυτόχρονα και άγριο ύφος, να βυθίσω τη γλώσσα μου μέσα της και να ρουφήξω την κλειτορίδα της.Άλλο που δεν ήθελα κι εγώ.Πήγα πρώτα από πίσω της, άρχισα το σπατουλάρισμα και μετά από λίγο ξάπλωσα από κάτω της κι αφού της χούφτωσα τα κωλομάγουλά της και την τράβηξα, για να καθήσει στο πρόσωπό μου.Της άρεσε πάρα πολύ κι άρχισε να κουνιέται τρελά πάνω στη γλώσσα μου και να φωνάζει από ηδονή, ενώ μάλαζε τα βυζιά της κι έγλειφε τις ρόγες της.
Εκεί παρέδωσα τα όπλα κι αφέθηκα έρμαιο στις ορέξεις τους, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν μου έκανε.Με καβάλησε ενώ ήμουν καθιστός στην πολυθρόνα.Στα τέσσερα πάλι στην πολυθρόνα, να τα μπαινοβγαίνω μέσα της με μανία και να χαστουκίζω τα κωλομάγουλά της.Στα όρθια, να την έχω στην αγκαλιά μου, να ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου.Στις κλασσικές στάσεις στο κρεβάτι με τους σομιέδες να τρίζουν και τις φωνές μας να ακούγονται μέχρι το σαλόνι.Τα βλέμματά μας πετούσαν σπίθες κάθε φορά που διασταυρώνονταν.Τα εκφραστικά κι αμυγδαλωτά μάτια της με τρέλαιναν και με ζάλιζαν με τη γλύκα τους.Συνέχεια αναστέναζε, βαριανάσαινε και φώναζε απ΄την κάβλα.Στο τέλος καταλήξαμε στο πάτωμα, μπροστά στο τεράστιο καθρέπτη.Όπου αφού έβαλε τον ερεθισμένο πούτσο μου μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι της, πέρασε τα πόδια της στη μέση μου,και με φυλάκισε στην αγκαλιά της.Συγχρονιστήκαμε και πιάσαμε ένα τρελό ρυθμό, με τον οποίο μετά από λίγο έχυσα μέσα της.
Μείναμε έτσι αγκαλιασμένοι.Δε χόρταινα να βλέπω το όμορφο και χαμογελαστό πρόσωπό της.Με είχε κυριολεκτικά στραγγίσει.Χαμογελώντας, μου ζήτησε συγνώμη, επειδή εξαιτίας της έγινα μούσκεμα στον ιδρώτα.Τη συγχώρεσα με δυο γλυκά φιλιά στα μάγουλα.Την άφησα, να μπει στο μπάνιο ξάπλωσα εξαντλημένος στο κρεβάτι και την απολάμβανα που έκανε το ντουζάκι της, ενώ μου έριχνε ναζιάρικες ματιές γυρνώντας προς το μέρος.Γι ακόμη μια φορά την βοήθησα να σκουπιστεί, να φορέσει τα εσώρουχά της και να ισορροπήσει στα παπούτσια.Πριν βγει απ’το δωμάτιο, την φίλησα γλυκά στα μάγουλα, της έριξα δύο σκαμπιλάκια στο κωλαράκι της και βγήκε απ’το δωμάτιο.
Έκανα κι εγώ το ντουζάκι μου και βγήκα απ’το δωμάτιο, όπου το μωρό ήρθε τρέχοντας στην αγκαλιά μου, για να με καληνυχτίσει.Ευχαρίστησα την κα Δήμητρα, επειδή είναι πάντα ευγενική κι εξυπηρετική μαζί μου.Και φυσικά την Μαρκέλλα για τις άριστες υπηρεσίες της κι επειδή πέρασα εκπληκτικά όσο χρονικό διάστημα είμασταν μαζί.Της είπα, ότι θα την επισκευτώ σίγουρα πάλι σύντομα και γύρισα στο σπίτι, για να αναπληρώσω τις δυνάμεις μου.Ένα τόσο όμορφο και σέξυ μωράκι, το οποίο τα δίνει όλα, για να περάσει ο πελάτης τέλεια στο δωμάτιο μαζί της, δεν πρέπει να μένει μόνο του τα βράδυα.Όμορφη και γλυκιά Μαρκέλλα να είσαι πάντα καλά.Πολλά γλυκά φιλιά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Υπηρεσίες
Manager69
Σπουδαίος
111
Πόντοι:
3.465
Ανάφερε αυτήν την κριτική