Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 25 10
Γενική βαθμολογία

5.4
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Ταρα Σλοβακα γυρω στα 25,καστανο μαλλι καρε,συμπαθητικη φατσα,μικρο βυζι και ομορφη ζουμερη κωλαρα η σουφρα της οποιας βρωμουσε οπως διαπιστωσα οταν πλησιασα τη μουρη μου.
Θεωρητικα την ειχα σαν στοχο απο το καλοκαιρι οποτε χθες ειπα να το κανω το κσκαντεριλικι δινοντας 30ε για το απλο προγραμμα.

Ηρθε πολυ γρηγορα στο δωματιο σχεδον μολις ειχα γδυθει,κουνησε απλα το κεφαλι,δεν ανταποκριθηκε καθολου στις πρωτες μαλακιες που της ειπα για να σπασει ο παγος.Προσπαθησα να την παρω λιγο αγκαλια να φιλησω τα βυζακια της μπας και παρουμε μπρος αλλα δεεεννν....Δεν ακουμπησε καθολου την πουτσα μου και δεν εβγαλε μιλια ως εκεινη τη στιγμη.Φυσικα και η προσπαθεια μου να ξαπλωσω απο πισω της για τα γνωστα πουτσοτριψιματα μου απετυχε ΘυμόςΘυμός

Μηδεν ως εδω οποτε περναμε στην πιπα.Περασμα καποτας ο,τι να'ναι και μια πιπα επιφανειακη αλλα με καλο ρυθμο.Το στησιμο της ηταν τετοιο ωστε πολυ οριακα μπορουσε να χαϊδευω εξωτερικα τις τρυπες της.Η σουφρα της ειναι πολυ δουλεμενη σε τετοιο βαθμο ωστε χαϊδευοντας την σχεδον το μισο δαχτυλο μπαινει αμεσως και τη δινει στα 60ε.
Ψιλοπηρα να καυλωνω και της ζητησα να μου γλειψει τις ρωγες για να εισπραξω τη θεϊκη ατακα...'only 30 euros' ΘυμόςΘυμόςΘυμός και φυσικα αρνηθηκε.
Ηταν η πρωτη ολοκληρωμενη φραση που ακουσα ως τοτε απο τα χειλη της

Οποτε συνεχισε την πιπα και επειδη καταλαβα οτι δεν επροκειτο να τη γαμησω την αφησα μεχρι να με τελειωσει με το στομα της οπως και εγινε.Ειπε ενα ξερο γεια και εφυγε...

Συμπερασμα...το απολυτο τιποτα.Δε μιλαει,δεν κανει παιχνιδια,δε δεχεται τιποτα,δεν παιρνει καμια πρωτοβουλια και για να το χοντρυνω λιγο ακομα,μου εδωσε την εντυπωση οτι μαλλον δε βρισκεται εκει με τη θεληση της.Σε κοιταει ολη την ωρα με ενα φαινομενικα αθωο και ευγενικο βλεμμα αλλα η μονη κουβεντα που εβγαλε ηταν το only 30 euros.Aρα δεν ειναι ουτε φιλοτιμη μιας και της ζητησα κατι πολυ απλο.Πεταμενα λεφτα και φυσικα δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάρα
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια