Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 1019 10
Φυλής 104
Hot
Sex Studio
834287
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη στις 24/9 στην πρωινή βαρδια του στουντιο. Περιττό να γράψω για τη συμπεριφορά της υπηρεσίας ή την καθαριότητα του χώρου, όπου είναι υποδειγματικά. Πηρα και τις 3 κοπέλες, δλδ Νεφέλη, Μπέτυ κ Μόνικα. Αφού πλήρωσα τα 200 στην υπηρεσία (τιμή για 2 αλλά παίρνεις 3), ανέβηκα για το δωμάτιο. Μου τηλεφώνησε η Νεφέλη κ της είπα για τη φαντασίωση και μετά απο λιγο ανεβηκαν τα κορίτσια στο δωμάτιο. Το σκηνικό είχε ως εξης: Η νύφη που πλέον έχει ταπεινώσει το σύζυγο κ τον ξεφτιλιζει στις φίλες της. Νύφη η Μόνικα. Πολύ γλυκειά κοπέλα. Εθνικότητα δεν ξερω αλλα μαλλον Αλβανίδα και θα μπορούσα να την παντρευτώ στα αλήθεια! Γονάτισα, άρχισαν να με βρίζουν κ να με φτύνουν κ μετα με εντυσαν γυναικεία κ με εβαλαν να χορεψω για αυτες. Μετά ξαπλωσα κ η Μόνικα ήρθε κ καθισε στο προσωπο μου για να τη γλείψω, ενω η Νεφέλη με έβριζε κ με χτυπούσε κ η Μπέτυ με έπαιρνε με το στραπον. Περιττό να πω πως και οι αλλες 2 κοπελες εντυπωσιακότατες! Και τέλος, με βαλανε στο ντουζ οπου με κατουρησαν και οι 3, ενω εγω την επαιζα. Σαν συμμετοχή φοβερες και οι 3, αλλα με χάλασε η μικρη διαρκεια, η οποια ηταν περιπου 15-20 λεπτα. Είχα την εντυπωση πως τα αυταρχικα διαρκουν γυρω στα 40-45 λεπτα και ζητω συγνωμη αν κανω λαθος, εκτος κι αν ηταν λογω προσφοράς.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Μόνικα και Νεφέλη
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Η μόνη δική μου παρατήρηση είναι πως έπρεπε να είσαι λιγο πιο περιγραφικος για ενα πρόγραμμα που ουτως ή αλλιώς μαθαινουμε λιγα εδω μεσα (ενταξει μη γινεις τοσο κουραστικα περιγραφικος όπως ενας τρελο-μάγος του Isengard ...αλλα κάπως πιο αναλυτικός)
Τα αυταρχικα ποικίλουν σε διάρκεια αλλα είναι πως το βιωνει και ο καθενας (για άλλους ο χρόνος περνα πολυ γρήγορα και για άλλους βασανιστικά αργα!
Πάντως είχες μια απο τις καλυτερες στο αυταρχικο... Τη Μπέτυ... (ίσως η καλυτερη...για μενα)
Τρια μουνια στο δωματιο, κι εσυ το μονο που καταφερες ηταν να φας ενα πλαστικο ματσουκι στον κωλο, και μετα να χυσεις χειρωνακτικα! Ενω, επαναλαμβανω: Υπηρχαν εκει 3 γκομενες, τουτεστιν 9 τρυπες! (κι η δικια σου δεκα, που ειναι κι η μοναδικη που παραβιαστηκε!)
ωραιοςςςς
ΓΑΜΗΣΕΣΣΣΣ