Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 412 10
Κασσάνδρας 3
Hot
Sex Studio
369887
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Άλλο ένα απόγευμα με τα μαγαζιά του είδους κλειστά...Είμαι με τον κολλητό μου κ χτυπάμε στο Κασσάνδρας 3 αλλά δε μας ανοίγει, όπως πάμε να φύγουμε μας πετυχαίνει ο τσάτσος ο οποίος ήταν εκτός στούντιο κ χτυπάει ξανά κουδούνι, μετά από λίγο μας ανοίγει η κοπέλα την οποία και μόλις είδα έπαθα....Και από εμφάνιση φυσικά και από τον τρόπο που μίλαγε φαινόταν ότι δεν είναι καμιά "ξυνή"...
Oπότε (αφού επισκευθήκαμε πρώτα το ΑΤΜ) επιστρέψαμε κ περάσαμε κ οι 2...Συγκεκριμένα εγώ,επειδή δεν είχε ελεύθερο δωμάτιο κάτω πέρασα στο "πατάρι" όπου είχε κ τζακούζι...
Αφού ήρθε η κοπέλα η οποία σε "ανεβάζει" κ μόνο που τη βλέπεις, άναψε το κλιματιστικό κ περάσαμε στο κρεβάτι όπου συνεχίστηκε η βραδυά....
Από συμπεριφορά είναι τύπου PSE, ηφαίστειο να πω, λίγο θα 'ναι...
Δέχεται τις προτιμήσεις και συμμετέχει τόσο ενεργά σε σημείο να σε κάνει να απορείς (μήπως και....)
Τέλειωσα μετά από εναλλαγή 2 στάσεων κ με αποχαιρε΄τησε κ έφυγε...
Να σημειώσω πως η ανωτέρω βαθμολογία είναι αντικειμενικότατη αφού κ ο τσάτσος είπε στην κοπέλα ότι είμαστε φιλαράκια του και παρκαράμε ακριβώς απ' έξω εύκολα.
Αν θα ξαναπάω? Το μόνο σίγουρο.....
Oπότε (αφού επισκευθήκαμε πρώτα το ΑΤΜ) επιστρέψαμε κ περάσαμε κ οι 2...Συγκεκριμένα εγώ,επειδή δεν είχε ελεύθερο δωμάτιο κάτω πέρασα στο "πατάρι" όπου είχε κ τζακούζι...
Αφού ήρθε η κοπέλα η οποία σε "ανεβάζει" κ μόνο που τη βλέπεις, άναψε το κλιματιστικό κ περάσαμε στο κρεβάτι όπου συνεχίστηκε η βραδυά....
Από συμπεριφορά είναι τύπου PSE, ηφαίστειο να πω, λίγο θα 'ναι...
Δέχεται τις προτιμήσεις και συμμετέχει τόσο ενεργά σε σημείο να σε κάνει να απορείς (μήπως και....)
Τέλειωσα μετά από εναλλαγή 2 στάσεων κ με αποχαιρε΄τησε κ έφυγε...
Να σημειώσω πως η ανωτέρω βαθμολογία είναι αντικειμενικότατη αφού κ ο τσάτσος είπε στην κοπέλα ότι είμαστε φιλαράκια του και παρκαράμε ακριβώς απ' έξω εύκολα.
Αν θα ξαναπάω? Το μόνο σίγουρο.....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Τι εννοεις Φιλε μου ?????????