Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281305
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Μετά από διάφορες καλές κριτικές που διάβασα για την Λάιμα, αποφάσισα να την τιμήσω. Μου ανοίγει η τσατσά την πόρτα, και μου είπε τα προγράμματα (50€ το απλό, 70€ το 69, 80€ το ελεύθερο στοματικό). Ενώ ζήτησα ελεύθερο στοματικό και 69 που θα έπρεπε να χρεωθεί 100€ μου ζήτησε η Λάιμα 120€ γιατί είπε πως είναι πλήρες πρόγραμμα. Λες και δεν γνωρίζω αριθμητική . Τέλος πάντων με εκνευρίζει να μας θεωρούν ηλίθιους. Αποφάσισα λοιπόν το ελεύθερο με 80€ και περίμενα. Η Λάιμα είναι όντως εντυπωσιακή γυναίκα με σωσττό ύψος-βάρος-πιασίματα-στήθος (έστω και σιλικονάτο). Μου δίνει να γλύψω τα βυζιά της, συνέχισε με μια καλή (όχι τέλεια) πίπα χωρίς να δω πουθενά τα γλωσσόφιλα που γράφουν άλλοι συναγωνιστές. ΣΤυ συνέχεια ήρθε από πάνω όπου είχα μια πολύ καλή αίσθηση από το νινάκι της και στη συνέχεια την έστησα στα τέσσερα όπου μετά από ένα δεκάλεπτο ήρθε το τέλος. Με ξενέρωσε πολύ το θέμα της χρέωσης ,καθώς και οι
ψεύτικες φράσεις και κραυγέςκατά τη διάρκεια της όλης φάσης. Μετά το τέλος ντύθηκε γρήγορα-γρήγορα κι έφυγε. Ενώ ήταν ευγενέστατη δεν αισθάνθηκα να με φτιάχνει με τη συμπεριφορά της. Τελικά πιστεύω πως είναι καλύτερη η επιλογή ενός Call-girl που χρεώνει 80€ έως 100€ με περισσότερες υπηρεσίες για μια ώρα , και να χρεωθείς extra το ξενοδοχείο.
Δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα.
ψεύτικες φράσεις και κραυγέςκατά τη διάρκεια της όλης φάσης. Μετά το τέλος ντύθηκε γρήγορα-γρήγορα κι έφυγε. Ενώ ήταν ευγενέστατη δεν αισθάνθηκα να με φτιάχνει με τη συμπεριφορά της. Τελικά πιστεύω πως είναι καλύτερη η επιλογή ενός Call-girl που χρεώνει 80€ έως 100€ με περισσότερες υπηρεσίες για μια ώρα , και να χρεωθείς extra το ξενοδοχείο.
Δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μιά λύση είναι: πας στα στανταρ σου (μπουρδέλα, στουντιο, cg,... ) και δεν ρισκάρεις. Ξέρεις τί θα βρεις όσον αφορά τόσο είδος/τυπο των υπηρεσιών όσο και την ποιότητα των υπηρεσιών. Αποφασίζεις ανάλογα με το τί τραβαει η ψυχή σου κάθε φορά σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες. Όταν θέλεις να ρισκάρεις και έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια δοκιμάζεις κάτι νέο και ό,τι σου βγει.
CG: Οικονομικό cg σημαίνει για 1 ωρα τουλάχιστον 100+20 το χοτέλι (σε πολύ μέτριο δωμάτιο). Κάποιες είναι φθηνότερες αλλά υστερούν σε εμφάνιση και τα δωμάτια που δουλεύουν ...άστο καλύτερα. Κάνουν 60, ακα (σε όλους όμως!!!!), όχι αναλ στα 100. Μπορεί να σού φανε το χρόνο και το extra ball να μην υπάρχει ή να υποβαθμιστεί παρα πολύ. Μπορεί να την κάνουν στο 50λεπτο. Επίσης, έτσι όπως τρέχουν για να προλάβουν τους πελάτες έχω αμφιβολίες για την καθαριότητα κάποιων από τις cg. Ακόμη, όταν δεν την ξέρεις και την πρωτοσυαντάς τί κάνεις άμα δεν σού αρέσει η φάτσα της? ή απέχει το σώμα από τις φωτό? Στα cg δεν υπάρχει σαλονάρισμα!! Για καλή εμφάνιση γυναίκας και καλό δωμάτιο θα ανέβει η τιμή. Και δεν ξέρεις ούτε τον τύπο των υπηρεσιών της ούτε την ποιότητα τους. Άσε που στο χοτέλι ΔΕΝ υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός για την περίσταση που τα σωστά μαγαζιά τον διαθέτουν -στο χοτέλι δεν πας για ύπνο/διαμονή αλλά για σεξ με μια άγνωστη!!!.
Στούντιο: θα πρέπει να βάλουν στο απλό πρόγραμμα το ισπανικό και το 69, ίσως ακόμη και το ακα. Δεν λέω να κάνουν μασαζ (αλλωστε λίγες μασαζίστριες ξέρουν να κάνουν), αλλά να έχουν στο ρεπερτόριο τους οι κοπέλες κινήσεις μασαζ για καλύτερες υπηρεσίες. Να αυξήσουν το χρόνο. Τα μαγαζιά θα πρέπει να είναι σωστά σαν χωροι.
Μπορεί τα πράγματα να μην είναι έτσι όπως φαινονται θεωρητικά και στα studio και στα cg, και να καταλήγει η μιά ή άλλη όταν δεν σε σέβονατι σαν πελάτη. Αυτό είναι το συμπερασμα μου από την εμπειρία μου. Εμπόριο είναι και αυτό όπως όλα τα άλλα που αγοράζουμε όλοι καθημερινά.
Οι μασαζερί δεν έχουν καν κρεβάτι. Αβολα είναι. Από εμφάνιση οι κοπέλες έχουν πρόβλημα. Ποιός θέλει να πληρώνει για να πάει με κάποια που θα της έκανε χάρη? Έτσι απλώς επειδή είμαστε καυλωμένοι? Ε, δεν λέει.
Λεπτομέρειες έχω γράψει κι άλλες κατα καιρούς.