Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική μιας και η επίσκεψη έγινε τέλος Αυγούστου.
Στο εν λόγω studio έχω πάει και άλλες φορές και γενικά έχω μείνει ικανοποιημένος από τον χώρο, την καθαριότητα και την υποδοχή - εκτός από μια φορά όπως έχω γράψει σε παλιότερη κριτική μου. Η τσατσά (-ές) είναι πάντα ευγενική και σοβαρή χωρίς περιττά λόγια και πάντα χωρίς έκπτωση! (ενδεικτικό ότι το μαγαζί μαζεύει κόσμο ακόμα και στην κρίση :-) ).

Αρχή της βραδινής βάρδιας λοιπόν και γνωρίζοντας από πριν ότι θα είναι η Σκάρλετ - είχα δει φωτό από το site - έφτασα στο μαγαζί. Ζήτησα σαλονάρισμα για να είμαι σίγουρος γιατί είχα διαβάσει από συναγωνιστές και αρνητικά σχόλια αλλά δεν διαπίστωσα κάτι αρνητικό. Ψηλή, ξανθιά Τσέχα με γαλάζια μάτια, ωραίο κορμί με καλές αναλογίες (όχι αδύνατο όμως) και καλό, μεσαίου μεγέθους βυζί. Πήρα απλό και πέρασα στα ιδιαίτερα.

Μετά το σχετικό ντούς ήρθε η Σκάρλετ, κουβεντούλα και στο ψητό. Χάδια παντού και στα @@, απαλά φιλιά στο στήθος και δεκτική σε κάθε είδους χάϊδεμα - χούφτωμα - πιάσιμο. Δεν αρνηθηκε και λίγο δάχτυλο από μπροστά αλλά όχι σε "βάθος" ;-) Προφυλακτικό και βαθιά πίπα, εγώ στα γόνατα και αυτή επάνω στο κρεβάτι. Της ζήτησα ποιό αργά και περισσότερη ώρα και της έδινα τον ρυθμό με το ένα χέρι ενώ με το άλλο συνέχιζα τα χάδια παντού μιας και είχε πάρει την κατάλληλη θέση.

Μετά από την παρατεταμένη πίπα και ενώ ήταν απόλαυση να το έχει στο στόμα και να σε κοιτάει πονηρά με τα γαλάζια ματάκια, την γύρισα σε ιεραποστολικό ενώ ταυτόχρονα της χάιδευα την κλειτορίδα. Γϋρισμα στα τέσσερα με super θέα το ατελείωτο κορμί και σφυροκόπημα μέχρι το τέλος που ήρθε μάλλον γρήγορα ή ετσι μου φάνηκε γιατί μάλλον ... ήθελα κι άλλο ;-)

Ψιλή κουβεντούλα για Τσεχία μιας και έχω πάει κάποιες φορές και αποχαιρετισμός. Το σίγουρο είναι ότι θα ξαναπάρω Σκάρλετ και μάλιστα σύντομα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 08, 2012
Όνομα κοπέλας
Scarlet
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Φεβ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
30
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού