Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 86 10
Sex Studio
111439
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Τη Λάνα την ήξερα από παλιά σε άλλο στούντιο. Μιας κ είχα τρελές...."ορέξεις", είπα να πάω στο εν λόγω στούντιο που ήξερα πως θα είναι βάρδια. Το περίεργο είναι πως με θυμήθηκε αν κ είχε να με δει πάνω από χρόνο κ ενώ δεν είχα πάει πολλές φορές μαζί της (μιας και κρίση-στούντιο δεν πάνε παρέα).
Από το σαλόνι έδειξε τι θα επακολουθήσει, έκατσε πάνω μου και με κάτι χαδάκια με ...."ανόρθωσε". Καταλαβαίνετε ότι φυσικά και μπήκα στο δωμάτιο.
Όταν ήρθε ήταν λες κ βρισκόμουν με μια που ...."βρισκόμαστε". Καθόλου διεκπαιρεωτική, με πάρα πολλά, το τονίζω πάρα πολλά προκαταρκτικά. Συνεχίσαμε με στοματικό από μέρους της ενώ εγώ χαίδευα κ φίλαγα την τέλεια κωλάρα της. Όταν δεν άντεχα άλλο της είπα να πάμε για σεξ. Στην αρχή άρχισα δυνατά αλλά δυστυχώς είχα καυλώσει....(ουπς ερεθιστεί ήθελα να πω) τόσο από την πίπα κιόλας που είδα το τέλος να πλησιάζει, έκοψα το ρυθμο σε πολύ αργές διεισδύσεις αλλά τζίφος...τέλειωσα.
Ξάπλωμε με κουβεντούλα για χαλάρωμα κ αποχαιρετισμός.
Η κοπέλα είναι πολύ καλοδιατηρημένη για την ηλικία της, ξέρει τι κάνει και δείχνει να το ευχαριστιέται κιόλας. Όπως αναπολώ τις φορές μαζί της όλες ήταν το κάτι άλλο. Θα την ξαναεπισκευτώ.
Από το σαλόνι έδειξε τι θα επακολουθήσει, έκατσε πάνω μου και με κάτι χαδάκια με ...."ανόρθωσε". Καταλαβαίνετε ότι φυσικά και μπήκα στο δωμάτιο.
Όταν ήρθε ήταν λες κ βρισκόμουν με μια που ...."βρισκόμαστε". Καθόλου διεκπαιρεωτική, με πάρα πολλά, το τονίζω πάρα πολλά προκαταρκτικά. Συνεχίσαμε με στοματικό από μέρους της ενώ εγώ χαίδευα κ φίλαγα την τέλεια κωλάρα της. Όταν δεν άντεχα άλλο της είπα να πάμε για σεξ. Στην αρχή άρχισα δυνατά αλλά δυστυχώς είχα καυλώσει....(ουπς ερεθιστεί ήθελα να πω) τόσο από την πίπα κιόλας που είδα το τέλος να πλησιάζει, έκοψα το ρυθμο σε πολύ αργές διεισδύσεις αλλά τζίφος...τέλειωσα.
Ξάπλωμε με κουβεντούλα για χαλάρωμα κ αποχαιρετισμός.
Η κοπέλα είναι πολύ καλοδιατηρημένη για την ηλικία της, ξέρει τι κάνει και δείχνει να το ευχαριστιέται κιόλας. Όπως αναπολώ τις φορές μαζί της όλες ήταν το κάτι άλλο. Θα την ξαναεπισκευτώ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάνα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Σεπτεμβρίου, 2012
ISINAS
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1