Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 233 10
Sex Studio 301146
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Κατεβαίνοντας το περιφερικό και με μια καυλα πολλών ημερών (εκείνη την μέρα βοήθαγε και λίγο η ζέστης ,είπα να σταματήσω στο νούμερο 36 μήπως και έπεφτα πάνω στην Πενυ η Μαρκέλλα από συμβουλές συναγωνιστών.
Μπαίνοντας αδιάβαστος και ανημέρωτος μου ανοίγει η γνωστή κυρία του οίκου “στην πένα έτοιμη για τον Μέγαρο Μουσικής” με βάζει στο νινί σαλονάκι και καλά στο μεγάλο είχε πολύ κίνηση 5,30 το απόγευμα.
Περιμένοντας πέντε λεπτά το σαλονάκι γινόταν ακόμα πιο μικρό και εγώ ζεσταινόμουνα μην ξέροντας και τι με περιμένει, σκάει μετά από τα γνωστά τακα τουκα που άκουσα η Χριστίνα κοντούλα μελαχρινούλα με πιασίματα (μου αρέσουν άλλωστε) βυζι 2-2,5 με ένα στιλ Άλικη μιαου μιαου και σαν να μην μου εφτανε η ζεστη της ημέρας κάθετε στο ένα που πόδι και με καίει με το ζεστό νινάκι της, χουφτώνοντας και ψιθυρίζοντας ότι θα περάσω καλά και τέτοια.
Πείστηκα να περάσω από το γύρισμα που έκανε που είδα το κωλο της να “καλύπτει τον ήλιο” και ένα στρινγ να χάνεται κάπου εκεί ανάμεσα.
Πέρασα σε ένα δωμάτιο χωρίς ντους και ζήτησα από την κυρία να κάνω ένα γρήγορο έτσι για φρεσκάρισμα και εκείνη μου λέει : - γδύσου θα σου φέρω μια πετσέτα(ευτυχώς ήταν μεγάλη και καθαρή ) και πήγαινε απέναντι στο μπάνιο να φρεσκαριστείς δεν σε βλέπει κανένας-.
Εδώ που τα λέμε δεν ντρεπόμουνα και το έκανα αλλά ένα ντους στο δωμάτιο θα άρμοζε στα 50 ευρώ.
Σε 3 λεπτά έρχεται το Χριστίνακι με το μιαου μιαου της και εννοείτε με το “πανσέληνο” από πίσω. Άρχισε τα προκαταρτικά της με πολύ νάζι και χαϊδεύοντας πολύ τον εαυτό της και ξέροντας το καλο σημείο της μου το γυρνάει στα τεσσερα για να τον δω καλύτερα και ξεκινάει να χαϊδεύετε και να τραβάει το στρινγ για να φανεί και το ροζ αιδοίο της, δεν άντεξα στην θεα αυτήν ξεκινάω το πινελάκιΓλώσσα μου και επειδή και οι δυο περιοχές μοσχοβολάγανε αφρολουτρο η σαπούνι δεν ξέρω τι, ένιωσα ακόμα πιο άνετα και καυλοσα και άλλο.
Ακομα και 5 λεπτά παίξιμο με το ακαποτο μικρο πλησιάζοντας και τρίβοντας το πισω της αποφάσισε και μου λέει: - να παίξω και εγω με σένα;.
Δεν πρόλαβα να πω ναι και του φοράει το σκουφακι και ξεκινάει ένα τρελό ρούφηγμα που τα είχε όλα παιδιά γ’αυτο και ο τίτλος και αυτό το έκανε ανελέητα και με απίστευτο ζήλο για κανα πεντάλεπτο(βαθύ, γλείψιμο, ρούφηγμα, χτυπήματα στο μάγουλο) .
Για να μην γίνω βαρετός στον αγώνα αυτό αξίζει να πω και μια στάση σαν ανάποδο λωτό ηταν που ουσιαστικά βλέπεις την διείσδυση και σε καυλονει ,πρώτη φορά το έκανα και μπράβο στην Χριστινακι.
Το τελειωτικό ηρθε μετα από δεύτερο τρελό (ρουφάμε…λεμε) και μετα στα τέσσερα με το πανσέληνο ψηλά οπού με άφησε να τα ρίξω Ντροπήστην πλάτη της η οποία καλύφθηκε πράγμα το οποίο δεν το περίμενε.(αυτό είχαμε αυτό δώσαμε-της λέω).
Καλή εμπειρία και νομίζω ότι πρέπει να είναι καινούργια (έμπειρη ) στα μαγαζιά του ομίλου αν δεν κανω λάθος γιατι μετα από αυτό στο ιντερνετ δεν την είδα .
Ευχαριστώ και καλές εμπειρίες εύχομαι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια