Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 65 10
Τατοΐου 71
Hot
Sex Studio
167592
Γενική βαθμολογία
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
μια και περναγα απο την τατοιου τεταρτη βραδυ εκανα μια βολτα απο το μερος (πολυ ξεραιλα δεν ειχε τιποτα)
και βρηκα την μαιρα κεφατη και μαυρισμενη καθισε επανω μου και με αφησε να τη ζουμπηξω και δεν μπορουσα να πω οχι
λογω παρατεταμενης αγαμιας..
40 το απλο
Αφου ηρθε η κοπελα την αφησα να μου κανει ενα εξοντωτικο και αργο τσιμπουκι ενω εσφιγγα τα κωλομερια της.
Πολυ χαμουρεμα στη συνεχεια και αλλαγη στασεων με ανεση κινησεων.
Γενικα πρεπει να περασε κανα 20λεπτο χωρις να το καταλαβω ειχα γινει βδελλα. Πολυ καλη εμπερια
και νομιζω αρκετα αξιοπρεπης. Στα συν οτι δεν παταει κανενας εκει περα και υπαρχει ανεση χρονου!
Για εμενα ειναι ενα στανταρακι για αρκετα χρονια τωρα. Arriventertsi
και βρηκα την μαιρα κεφατη και μαυρισμενη καθισε επανω μου και με αφησε να τη ζουμπηξω και δεν μπορουσα να πω οχι
λογω παρατεταμενης αγαμιας..
40 το απλο
Αφου ηρθε η κοπελα την αφησα να μου κανει ενα εξοντωτικο και αργο τσιμπουκι ενω εσφιγγα τα κωλομερια της.
Πολυ χαμουρεμα στη συνεχεια και αλλαγη στασεων με ανεση κινησεων.
Γενικα πρεπει να περασε κανα 20λεπτο χωρις να το καταλαβω ειχα γινει βδελλα. Πολυ καλη εμπερια
και νομιζω αρκετα αξιοπρεπης. Στα συν οτι δεν παταει κανενας εκει περα και υπαρχει ανεση χρονου!
Για εμενα ειναι ενα στανταρακι για αρκετα χρονια τωρα. Arriventertsi
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάιρα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Σεπτεμβρίου, 2012
Φίλε μαλλον έπεσες στην περίπτωση. εγώ Τετάρτη πρωί σε βάρδια της ίνας έπεσα σε τέτοιο μποτιλιάρισμα στο σαλόνι που τυφλά να χει η ποσειδώνος σε ώρες αιχμής...
lagonisian
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1