Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 65 10
Τατοΐου 71
Hot
Sex Studio
167436
Γενική βαθμολογία
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια των φίλων kerveras και bouzoklidos είπα να παω κ γω να επισκεφθώ την Ίνα για να αποκτησω κ προσωπική άποψη. Ξεκινάω από Λαγονήσι κατά της 8:30, Αττική οδος, όλο ευθεία, λιγη κίνηση. Όλα καλα. Έλα όμως που έχασα την έξοδο με αποτέλεσμα να φτάσω στον Ασπρόπυργο. αναστροφή,ξανά διόδια, και ξανά πίσω κάπου είχα αρχίσει να νευριάζω και ήλπιζα να με αποζημιώσει τουλάχιστον η ίνα. 10:30 χτυπάω το κουδούνι, αφού πρώτα με είδε όλη η μεταμόρφωση καθώς η Τατοΐου εκείνη την ώρα ήταν πήχτρα. Ανεβαίνω τα σκαλοπάτια, με υποδέχεται η παχουλή υπηρεσία με τα κοντά ξανθά μαλλια(λουντμιλα). Ευγενική πολύ μου προσέφερε ένα ποτήρι νερο. Το σαλόνι άνετο, με δυο καφέ καναπέδες και παντού κεράκια. Μετά από λίγο έρχεται η ίνα και αυτό που είδα με έκανε να ξεχάσω την ταλαιπωρία μου. Η ίνα είναι ένα πολύ νεαρό κοριτσι, ευγενεστατο κ χαμογελαστο όλη την ώρα. Έχει ξανθά μαλλια, ωραία μεγάλα ματια, τριγωνικό πρόσωπο, μικρό στήθος 2αρι το πολυ(σα λεμονακια). Κοιλιά πολύ γυμνασμενη και η πίσω όψη αντάξια της φήμης που έχει αρχίσει να αποκτά εδω στο σαιτ. Πληρώνω το παράβολο για πρόγραμμα 69(70 ευρώ) και αφού κανω ένα γρήγορο ντουσακι στο κοινόχρηστο μπανιο(πεντακάθαρο, ασφραγιστη πετσέτα) μπαίνω στο αριστερό δωμάτιο. Το κρεβάτι άνετο, με δερμάτινο πλαίσιο κ πλατη(καλοοο), η τηλεόραση επαιζε εκπαιδευτικο πρόγραμμα για την αναπαραγωγή του είδους μας, νιπτήρας στη γωνία κ 2 κωμωδινα με φωτιστικά μπάλες που προσέδιδαν ένα μπλε φωτισμό στο δωμάτιο. Μετά από λίγο έρχεται και το μωρό, λέμε 2-3 χαζομαριτσες για να σπάσει ο πάγος κ μου λέει:" τι θα μου κανείς? Θα μου σκισεις το μουνακι?" αμέσως κατάλαβα ότι θα πηγαίναμε τη φάση σε pse ρυθμούς. Της πετάω τα εσώρουχα, αρχιζω να γλυφω τα στηθακια της, τα οποία έχουν ΦΟΒΕΡΕΣ ρώγες. Διακριτικοί αναστεναγμοι από μέρους της με έφτιαξαν ακομα περισσότερο. Με τις πατούσες της μου βγάλε το μποξερακι κ μου ζήτησε ναζιαρικα να "τον φάει". Χαλάω χατίρι? πέρασμα προφυλακτικού και αρχικά κανονικά κ στη συνεχεια σε 69 άρχισε ένα "κλαρίνο" τυφλά να ζει ο σαλεας. Βαθύ, ποτέ αργό, ποτέ γρήγορο και με περιποίηση κ της γυρω περιοχης. Εγώ παράλληλα χωμένος ανάμεσα στα μπουτακια της εγλυφα και απολάμβανα την σκληρή της κλειτορίδα και τα παχια της χειλάκια. Οι αναστεναγμοι της αρκετά αληθοφανείς πληθυνανε. Τη γυρνάω κ ανάσκελα για να δω αν κατέχει κ την ποδολαγνεια(αγαπημένο μου πρόγραμμα) και το κατευχαριστηθηκα. Ωραία πεντακάθαρα πατουσακια, με ωραία καμαρα και δαχτυλακια συμμετρικά βαμμένα φούξια. Αρχισα να τα γλυφω, να τα φιλάω. Στην αρχή γαργαλιοταν αλλά με πιο σιγανό ρυθμό δεν είχε θεμα. Μου έκανε κ μια απολαυστική foot masturbation με μαεστρία καθώς ποτέ επαιζε με όλο το μήκος της παρούσας της, ποτέ τον "φυλάκιζε" στις καμάρες της και ποτέ μόνο με τα δαχτυλακια της. Πρώτη στάση ιεραποστολικό με τα πόδια της ενωμένα ψηλά και τα πατουσακια της στο πρόσωπο μου και με δική της παρότρυνση πέσανε δυνατά καρφώματα συνοδεια λεκτικών υπερβολων(σκίσε με αλήτη, πωπω πως με παίρνεις, είσαι σκληρός κ άλλες τέτοιες ομορφιές.). Κανονικά θα ξενερωνα αλλά είχα παρασυρθεί από την καυλα κ έτσι συνέχισα μπαίνοντας στο ρόλο που απαιτούσε η φάση. Επόμενη στάση στα 4, όπου η θέα της κωλαρας της Ίνας τουρλωμενης ήταν ικανή να με κάνει να σφυριξω τη λήξη. Συγκρατηθηκα όμως και μπαίνοντας δυνατά μέσα της κ βαρωντας την στα "μαγουλακια" της με επευφημουσε.. τέλος το γυρίσαμε σε cowgirl με τις πατούσες της στο κρεβάτι να στηρίζεται κ εκανε βαθιά καθίσματα πάνω στο πεος μου. Δεν έχασα την ευκαιρία να ξανασχοληθω με τις θεσπεσιες ρωγες της έχοντας τα βυζακια της στα χέρια μου. Νιωθωντας το τέλος να πλησιάζει, έβγαλα το προφυλακτικό κ γλυφωντας για τελευταία φορα τα πατουσακια της τελείωσα λυτρωτικά πάνω στο κορμί της. Οποίος επιλέξει την ίνα θεωρώ ότι θα περάσει σούπερ, καθώς είναι ευγενέστατη κ χαμογελαστή κ φροντίζει να ικανοποιήσει τον πελάτη της στο έπακρο. Αυτό που μου μεινε ως απορία είναι πως στο καλό της έβγαλα τον pse εαυτό της αφού όπως μου πε συνήθως είναι γατούλα κ αγαπησιαρα. Της φανηκα λέει άγριος κ δυνατός. Ποιος? Εγώ? άρα κάνει κ για gfe και για pse. Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Σεπτεμβρίου, 2012
Αξιος...εύγε μικρέ !!
amjik
13 Σεπτεμβρίου, 2012
Πρώτος εσύ της πέταξες τα εσώρουχα ( ελπίζω καί τα μάτια μετά !! ) καί μετα αυτή σου έβγαλε " με τις πατούσες της το μποξεράκι " σωστός γιατί κανονικά πρώτα οί γυναίκες πρέπει να γδύνωνται εντελώς καί μετά οί άνδρες εντελώς !! όσο για το άγριος καί δυνατός που ξέρεις ? ίσως σου έβγαλε το κτήνος που κρύβεις μέσα σου !
DON GIOVANNI
13 Σεπτεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Είναι γυναίκα που ξυπνάει τα πάθη....
lagonisian
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3