Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μετά από διθυραμβικές κριτικές που διάβασα για την Λάιμα, αποφάσισα να κατέβω από την Θήβα και να την τιμήσω. Μου ανοίγει η ίδια την πόρτα, και με πολύ ευγένια με ρωτάει αν θα πιω ένα ποτήρι νερό. Ναι μανάρι μου της λέω, έχω κορακιάσει. Μιλάει άπταιστα ελληνικά με πολύ βαριά ρώσικη προφορά. Ύψος περίπου στο 1,80 με παπούτσια. Μπαίνω στο δωμάτιο, κάνω ντουζάκι, περιμένω βλέποντας την τσόντα στην τηλεόραση. Έρχεται το μανάρι. Μου δίνει να φάω τα βυζιά της. Τα γλύφω. Πεντακάθαρα, και μάλλον αληθινά.
Εκεί άρχισε να με χαλάει. Κάτι ψεύτικες φράσεις "Ναι γλύψτα, ξεσκισέ με, ααααχχ, ναιι" και διάφορες άλλες μαλακίες. Αρχίζω να την γαμάω από πάνω, συνεχίζει την φλυαρία "ααααχχχ, με σκίζεις". Πέφτει ο πούτσος στο μισό. Συνέχισε αυτή "ααααααααχχχχχχ. γαμιά μου! νααιιιι". Ξανά πίπα της λέω. Μου ξανασηκώνεται. Κάθεται από πάνω μου. Συνέχισε τις ψεύτικες κραυγές. Σε όλη την φάση είχε κλειστά τα μάτια. Δεν με κοίταγε καθόλου.
Έχυσα.
Ευγενέστατη και μετά με ξαναρώτησε για νερό.
Σαν να γαμούσα πλαστική κούκλα με μικροφωνάκι. Δεν με κάβλωσε. Τι να πώ; Μπορεί να είναι και θέμα χημείας. Δεν θα ξαναπήγαινα με τίποτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Μέλος
30
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2012
ΕΧεις δικιο κ μενα με ψιλοξενερονουν τα πολλα σκισε με κ τα πολλα αχ κ βαχ αλλα αλλοι τα γουσταρουν αυτα.παντως ειναι πολυ καλυτερη απο αλλες
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1