Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, επίσκεψη ξανά στην Νάντια την Ρωσίδα η οποία παραμένει παρά τα χρονάκια ακμαία και πάρα πολύ δυνατή. Σχεδόν φτιαγμένος από το σαλόνι και μόνο η όψη της ήταν αρκετή για να με καυλώσει, οπότε τα χαμουρέματα άρχισαν από εκεί μιας που δεν υπήρχε τσατσά ούτε και κάποιος άλλος πελάτης εκείνη τη στιγμή μέσα στο κατάστημα. Έδωσα λοιπόν 30 ευρώ και πέρασα στα ενδότερα διαμερίσματα, αναμένοντας την κοπέλα που δεν άργησε να έρθει.

Ήταν πάρα πολύ ερωτική λέγοντας και διάφορα καυλόλογα, που δυστυχώς όμως δεν ήταν μόνο αυτά, μιας που η κοπέλα είναι υπέρ του δέοντος φλύαρη με τον εαυτό μου να προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε αυτή την αντιξοότητα, και να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στα της πράξης.

Και έτσι ήταν, ξεκινήσαμε με παθιασμένα γλωσσόφιλα και χαδάκια στα όρθια ενώ ταυτόχρονα αφού σάλιωσα για τα καλά το δάχτυλο μου της το έβαλα βαθιά στη πίσω σφιχτή τρυπούλα της όπου το δέχθηκε ευχαρίστως. Πίπα στη συνέχεια με ταυτόχρονη πολύ καλή περιποίηση της γύρω περιοχής και πολύ καλό αρχιδογλείψιμο με έφεραν 100% σε θέση μάχης, οπότε την ανέβασα στη συνέχεια από πάνω, όπου κουνήθηκε αρκετά καλά, συμμετείχα και εγώ βέβαια , ενώ τα γλωσσόφιλα έδιναν και έπερναν.

Στη συνέχεια ιεραποστολικό την έβαλα από κάτω και την κοπάνησα, ενώ εκείνη με παρότρυνε συνεχώς να ανεβάσω ρυθμό. Δεν το έκανα όμως παρά μόνο όταν την έστησα πλέον στα 4, η μεγάλη κωλάρα της άπλωσε πολύ ωραία και εκεί την σφυροκόπησα αγρίως όπως εξάλλου το ήθελε και εκείνη, ωθώντας με να την γαμήσω άγρια και χωρίς κανένα έλεος. Είναι πολύ καυλιάρα τελικά η κυρία.

Στην συνέχεια, το έκανα σαν σκηνή πορνοταινίας με εμένα ανάσκελα, αφού είχα βγάλει το προφυλακτικό, και την Νάντια να την κωλοδαχτιλιάζω και να μου γλύφει τα αρχίδια, ενώ ταυτόχρονα μου τον έπαιζε δυνατά, δεν ήθελε και πολύ και ήρθε το πολυπόθητο τέλος.

Ήταν καλά γενικά, βέβαια καθ΄ όλη τη διάρκεια της επαφής η κοπέλα δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να μιλάει, μόνο όταν τον είχε στο στόμα σταμάτησε, είναι υπερβολικά φλύαρη και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που θα αργήσω να ξαναπάω μαζί της. Δεν το καταλαβαίνει, είναι μεγάλο το χούϊ που έχει, και σίγουρα πολλοί θα είναι αυτοί που επηρεάζονται αρνητικά από αυτό, όσοι πάντως δεν μασάνε ας πάνε, θα περάσουν καλά εγγυημένα, το σεξ είναι στη φύση της και η χαρά που δίνει είναι μεγάλη. Η Νάντια όσο ωριμάζει τόσο καλύτερη γίνεται, σαν το παλιό κρασί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 07, 2012
Όνομα κοπέλας
Νάντια
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια