Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 65 10
Sex Studio 167437
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Για τον κώλο της Ίνας λοιπόν τραβηχτήκαμε με τον συνάδελφο mpouzoklido από τον Πειραιά στη Λ. Τατοϊου μέσα στη ζέστη Μεγάλο χαμόγελο
Άξιζε τον κόπο όμως.
Μετά από τις φωτογραφίες που βλέπαμε εδώ και καιρό και αφού μας είχε μαγέψει ο κώλος της αποφασίσαμε να πάμε. Ομολογώ ότι φοβόμουνα μην δούμε κάτι άλλο από αυτό που βλέπαμε στη φώτο, αλλά ευτυχώς ότι είδαμε αυτό και ήταν, μη σας πω και καλύτερο.
Ένα άγαλμα, ένα γλυπτό, πιάνεις και νομίζεις ότι ο καλλιτέχνης έχει βάλει όλη του την μαεστρία για να κάνει αυτό το έργο τέχνης. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό.
Η κοπέλα πολύ ευχάριστη με χιούμορ, ευγενέστατη, κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά, και τιμάει και με το παραπάνω τα λεφτά που πέρνει.

Στα του αγώνα τώρα μετά από ντουζάκι σε ξεχωριστό μπάνιο εκτός του δωματίου, έρχεται ή κούκλα και αρχίζει τα προκαταρτικά, γλυψίματα σε όλο το σώμα και τα @@ για αρκετή ώρα ώσπου να αρχίσει μια πολύ καλή πίπα επίσης για αρκετή ώρα με εμένα να έχω αφοσιωθεί όλη την ώρα στο θεσπέσιο κώλο της. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ κάπου αλλού και να σας πω την αλήθεια λίγη σημασία έδινα στην πίπα της αφού όλο μου το ενδιαφέρων ήταν από πίσω της. Μπορώ να πω με βάση την εμπειρία μου ότι τέτοιο κώλο λίγες έχουν.

Μετά από όλα αυτά στάση 1η ιεραποστολικό με διάφορα προστυχόλογα από αυτήν στα ιταλικά, με καύλωσε απίστευτα αυτό, άσχετα άμα δεν καταλάβαινα τπτ, αλλά και μόνο ο τρόπος που τα έλεγε ήταν αρκετός. Στάση 2η στα 4, με το έργο τέχνης να χτυπιέτε επάνω μου με όλη της τη δύναμη, και αφού με είχε παρακινήσει να κοιτάμε στον καθρέπτη, έβλεπα το θέαμα αυτό και δεν το πίστευα. Φυσικά έκανα τα πάντα για να μην τελειώσω και να ευχαριστηθώ όσο περισσσότερο γίνεται. Ξαναγυρίσαμε σε ιεραποστολικό και στο τέλος μου είπε να την χύσω όπου θέλω. Την γύρισα λοιπόν και της τα έδωσα όλα εκεί που ήθελα να κάνω εξαρχής, στο κώλο της, έβαλα λοιπόν της άσπρες πινελιές μου και εγώ επάνω στο έργο τέχνης.

Βγαίνοντας από το δωμάτιο είπα του συνάδελφου μου να μπει, εκείνος μου το έπαιξε δύσκολος αλλά ξέροντας το γούστο του επέμεινα, και εκείνος δεν ήθελε, και φεύγοντας και αφού στις σκάλες τον έπρηξα για να μπει, γυρίσαμε πάλι πίσω για περάσει στο δωμάτιο. Η Ίνα βγήκε πάλι και της είπα, "τον ανέβασα και τον έπεισα να περάσει, κανόνισε να περάσει καλά" και μου απάντησε "μην ανησυχείς ξέρω και σε ευχαριστώ πολύ"

Φυσικά και δεν το μετάνοιωσε ο συνάδελφος, υπάρχει και η κριτική του.

Γενικά λοιπόν, η Ίνα είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα με βάση το δικό μου γούστο, και με τέλειο κώλο, αλλά το καλό είναι ότι κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά, ξέρει ότι το μεγάλο ατού της είναι ο κώλος της και το χρησιμοποιεί ανάλογα. Σε καμία περίπτωση δεν βιάζεται αφου και εγώ και ο συνάδελφος περάσαμε το 20λεπτο στο δωμάτιο.

Για όσους την θυμούνται έχει περάσει και ένα φεγγάρι από Σ. Πάτση 40, τότε μελαχροινή.
Η υπηρεσία ευγενέστατη κάνει φιλότιμες προσπάθεις να καταλάβει και να μιλήσει Ελληνικά. Το πάρκινγκ άνετο καθότι μηχανάκι ο τυφώνας.

Αυτά για σήμερα ελπίζω να σας βοήθησα καθότι δεν υπάρχει άλλη κριτική για την Ίνα. Η επόμενη κριτκή μου θα είναι από την Γερμανία καθότι θα προσπαθήσω να κρατηθώ λιγάκι Γλώσσα για να έχω χρήμα για τα FKK (σιγά μην κρατηθώ, αλλά λέμε τώρα)Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2012
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2012
Το κωλαρακι το προσφερει για "παιχνίδι" η είναι εκτός προγράμματος?Χμμμ;
31 Αυγούστου, 2012
ωραίος ο kerveras δυνατό μωρό δλδ η Ίνα με ατού της την κωλάρα Γλώσσα

για πες χύσιμο ελεύθερο στη κωλάρα της τύπε μου???????
31 Αυγούστου, 2012
Οντως μουναρα κ κωλαρα, την εχω παρει κ εγω
31 Αυγούστου, 2012
Είδα τις φωτογραφίες της λεγάμενης καί εφ' όσον ό κώλος της που είναι όλα τα λεφτά είναι όπως ακριβώς το επιβεβαιώνει καί ό συναγωνιστής ένα πράμα μόνο μπορείς να πείς : ΜΑ CHE FONDOSCHIENA ( ΜΑ ΤΙ ΠΑΤΟΣ )!!
31 Αυγούστου, 2012
έχει περάσει και ένα φεγγάρι από Σ. Πάτση 40, τότε μελαχροινή.

H κοπέλα πραγματικά άξίζη..... χαραμείζετε σαν παρουσια στό έν λόγω studio !!!!!!!Λύπη
31 Αυγούστου, 2012
loveseeker, νομίζω πως όχι, γιατί όταν βγήκε εγώ καρφώθηκα εκεί και δεν άκουγα προγράμματα Μεγάλο χαμόγελο
Μάκη, ναι ελεύθερο από πάνω, αν και με ρώτησε που ήθελα
Steven, ναι υπερμούναρος
URGH, ένας πάτος άπατος
Amjik, κατά τα λεγόμενα της περνάει καλύτερα εκεί, παρά στο Σπ. Πάτση
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6