Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Eλαφρώς καθυστερημένη κριτική, αλλά δεν θα μπορούσα να αφήσω να περάσει έτσι ακόμα μία επίσκεψή μου στην απόλυτη ρωσίδα ΘΕΑ.
Αφορμή στάθηκε μια σύντομη επιστροφή μου στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές διακοπές και έχοντας τσεκάρει ότι η Λάιμα δούλευε στο «42» ανηφόρισα στο βουνό αδιαφορώντας για το μεσημεριανό λιοπύρι που έκανε την άσφαλτο να μοιάζει με ταψί που μόλις έχει βγει από το φούρνο. Τα δωμάτια του στούντιο άλλωστε διαθέτουν ντουσιέρα για το απαραίτητο σε τέτοιες περιπτώσεις μπανάκι. Η κυρία της υποδοχής μου παρουσίασε την εντυπωσιακή ομολογουμένως Αφροδίτη, μια γυναίκα με πλούσια τα ελέη, που είναι πολύ κοντά στα γούστα μου. Ομως εγώ είχα πάει εκεί για τη μία και μοναδική Λάιμα, το απόλυτο στανταράκι μου εδώ και πολύ καιρό. Καθώς ήταν απασχολημένη είχα όλη την άνεση να κάνω ένα ντους. Την περίμενα καθισμένος στην καρέκλα, με την πετσέτα τυλιγμένη γύρω από τη μέση μου. Μετά από δεκάλεπτη αναμονή άνοιξε η πόρτα και ο χώρος γέμισε από την αεράτη παρουσία της. Αφού με παρομοίασε με... αρχαίο Ελληνα έτσι που την περίμενα, πλησίασε προς το μέρος μου. «Ηρθα να δω τι κάνει το μωρό μου», της είπα την ώρα που η... αναστάτωση που μου προκαλεί ήταν ήδη εμφανής κάτω από την πετσέτα. Εκατσε πάνω μου και έρχισε να με χαϊδεύει. Τοίδιο άρχισα να κάνω κι εγώ στο απαλό σαν μετάξι κορμί της. Οι ρώγες της άρχισαν να σκληραίνουν καθώς της έγλειφα το στήθος. Απομάκρυνε την πετσέτα από πάνω μου και αφού μου πέρασε το προφυλακτικό με έστειλε στα ουράνια με την αισθησιακή της πίπα. Στη συνέχεια μεταφερθήκαμε στο κρεβάτι όπου το πεντακάθαρο και μοσχομυριστό μουνάκι της απόλαυσε τη δική μου περιποίηση. Θα μπορούσα να τη γλείφω για ώρες, να τη βλέπω να σπαρταράει από κάβλα. Με παρακάλεσε να σταματήσω και γυρίσαμε στην καρέκλα όπου ήρθε και έκατσε πάνω μου αρχικά με πρόσωπο προς εμένα και μετά γυρίζοντας πλάτη, μια στάση που έγινε η... γέφυρα για να πάμε ξανά στο κρεβάτι χωρίς να βγω από μέσα της, όπου συνεχίσαμε για αρκετή ώρα με εναλλαγές στάσεων μέχρι να έρθει το τέλος. Σε όλη τη διάρκεια τα ερωτόλογα έδιναν τη θέση τους στα βρωμόλογα. Πραγματικά υπάρχουν φορές που απορώ πώς αντέχω και κρατιέμαι τόσο πολύ. Ισως επειδή θέλω να απολαμβάνω το σεξ μαζί της όσο περισσότερο γίνεται. Φαίνεται ότι η χημεία που υπάρχει μεταξύ μας είναι ιδιαίτερη αφού κάθε φορά που την επισκέπτομαι είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Μάλιστα τώρα που γράφω αυτήν την κριτική βλέπω ότι δουλεύει στη Βουλιαγμένης, οπότε αν τις επόμενες μέρες δείτε καμιά κριτική για επίσκεψή μου στις 29 Αυγούστου θα καταλάβετε ότι δεν αντιστάθηκα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού