Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401422
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Βρισκόμουνα στην περιοχή χθες βράδυ και έχοντας το εν λόγω σπίτι καλή φήμη είπα να μπώ και να δώ την κοπέλα. Μου λέει η τσατσά η Μονικα είναι η Τσέχα και όταν βγήκε η κοπέλα μπήκα στο δωμάτιο τρέχωντας νομίζωντας πως χτυπήσα φλέβα χρυσού.

Η κοπέλα είναι πραγματικά όμορφη ( αν όχι πανέμορφη )μπορώ να πω καλύτερη και από μερικές ct τουρίστριες που κοστίζουν πολύ περισότερο, με κορμί λαμπάδα και στήθος ποίημα.

Τα καλά όμως τελειώνουν εδώ, όταν μπήκε στο δωμάτιο φάνηκε βιαστική και δεν άφηνε ούτε φιλάκια ούτε χαδάκια, τιπότα.Αρχισε την πίπα κατευθείαν η οποία ήταν από τις ποιό αδιάφορες πίπες που μου έχουν κάνει.Στο σεξ καμία συμμετοχή ουτε κανένα βογγητό ουτε καν προσποιητό.Στα τέσσερα όταν πήγα να τραβήξω τα μαλλία που τα ειχε κότσο φώναξε όχι όχι.Πάλι καλά που ήταν η θέα της στα 4 ωραία και τελείωσα έτσι.

Δεν ξέρω αν έφταιγε η ώρα που ήταν 2 το βράδυ και ήταν κουρασμένη αλλά είχα καιρό να νιώσω ότι πέταξα έτσι 50 ευρώ.

Κρίμα γιατί μπαίνεις με τις καλύτερες προοπτικές (λογω εμφάνισης της κοπέλας) κι βγαίνεις με τις χειρότερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2008
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Σπουδαίος
73
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού