Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281281
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Σαμάνθα τη γνωρίζω από την εποχή που την πρωτοσυνάντησα στο (12) Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα και αυτό της το είχα πει από τότε.
Μόλις έμαθα για την επιστροφή της, η αλήθεια είναι πως δεν το χάρηκα, για την ίδια πιο πολύ. Όπως όμως μου είπε και ι ίδια, δεν πάνε όλα όπως τα σχεδιάζεις πάντα.
Να μη τα πολυλογώ, φτάνω το μεσημέρι έξω απο το 42, παρκάρω αμέσως και χτυπάω το κουδούνι. Μου ανοίγει η κ Αννα, που με θυμήθηκε και μου λέει : Έχω Σαμάνθα .... και ένα πολύ καλό Βραζιλιάνικο (Ναόμι)
Για τη Σαμάνθα ήρθα της λέω και πάμε για το δωμάτιο, χωρίς καν να δω την άλλη κοπέλα. Κάνω ένα ντουζάκι και περιμένω. Θα πέρασε κάνα 20λεπτο τουλάχιστον μέχρι να έρθει το κορίτσι.
Μόλις με βλέπει, πέφτουν αγκαλίτσες και φιλάκια κι από τις 2 μεριές. Τα είπαμε για λίγο και αρχίσαμε τις τρελιτσες. Θεωρώ περιττό να επεκταθώ, γιατί με τη Σαμάνθα υπάρχει αυτό που λέμε ειδική χημεία και το χαιρόμαστε και οι 2. Παρόλο που έχουν περάσει κάποια χρόνια, ήταν σαν να μη πέρασε μια μέρα. Σταθερή αξία το κορίτσι και αυτό φαίνεται και απο το κόσμο που πηγαίνει αποκλειστικά για εκείνη.
Ίσως να μην είμαι τελείως αμερόληπτος, αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι αρνητικό επάνω της.
Χαιρετηθήκαμε και έδωσα υπόσχεση να τη ξαναδώ, μόλις ανέβω και πάλι Αθήνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
mad_max
Γλομπεο-Μύστης
97
Πόντοι:
22.915
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Marcus77, Ettore, Eisenfaust και 8 άλλα μέλη