Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597419
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Λοιπόν,είναι η πρώτη φορά που γράφω σχόλιο και το κάνω μόνο και μόνο επειδή αυτή τη στιγμή που σας γράφω κλαίω τα 50 ευρό που έδωσα.Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη στη φάτσα και δεν το περίμενα.Από εκεί και πέρα ΤΙΠΟΤΑ άλλο!
Συμμετοχή μηδέν,διάθεση-όρεξη μηδέν,χαμόγελο μηδέν.Ξέρω ότι ακούγομαι πολύ υπερβολικός αλλά έτσι είναι και γι'αυτό κάθομαι τώρα και γράφω σχόλιο!Όποιος θέλει να με ακούσει καλώς!
Θεωρώ ότι ο Νοτόριους ήταν πάρα πολύ επιεικής λέγοντας ''συγκαταβατικό'' αυτό το γαμίσι....Μα Την Παναγία αν δεν μου είχε φορέσει αυτή την καπότα για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της δεν θα είχε ΚΑΜΙΑ διαφορά από το να γαμούσα το μαξιλάρι μου....Την οποία κιόλας μου την έβαλε όσο ήμουν ακόμα ''ημίσκληρος'' και τελικά μάλιστα δεν έγινα ποτέ ''σκληρός''!
Το κερασάκι στην τούρτα ήταν που στο 10άλεπτο πάνω (και δεν υπερβάλω ΚΑΘΟΛΟΥ) άρχισε να μου λέει ''άντε μωρό μου χύσε....χύσε....χύσε!''....και μην μπερδεύεστε...ΔΕΝ το έλεγε αισθησιακά!!!
Με το χέρι στην καρδιά μαλακία στο σπίτι να τράβαγα θα την είχα χαρεί ΜΙΝΙΜΟΥΜ 15 φορές περισσότερο!
Αλήθεια λυπάμαι και που μου έτυχε τέτοια κοπέλα και πολύ περισσότερο που πλήρωσα το ΔΙΟΛΟΥ ΕΥΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟ ποσό των 50 ευρό,που δεν νομίζω να περισσεύουν σε κανέναν τέτοιες εποχές και να το έχει για πέταμα...Την στιγμή μάλιστα που ΕΧΕΙ επιλογές,καθώς η κοπελιά δεν είναι η μόνη πουτάνα της Αττικής!
Αυτά είχα να πω και ειληκρινά θα μπαίνω συχνά στη σελίδα και θα περιμένω καινούρια σχόλια από περιέργεια να δω εσάς πως σας φάνηκε...Πάντως εαν διαβάζεις αυτό το σχόλιο και δεν έχεις πάει ακόμα ή είσαι σε φάση που το ψιλοσκέφτεσαι στο λέω στα ίσα...ΜΗΝ ΠΑΣ σε αυτήν,διάλεξε άλλη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Paola
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Αυγούστου, 2012
Φίλε κάταρχίν κρίμα για το 50άρικο, γιατί όπως λες δεν είναι εποχές να το πετάμε έτσι, αλλά έπρεπε πρώτα να ενημερωθείς καθότι η συγκεκριμένη πέρα από την ομορφιά δεν έχει να δώσει κάτι άλλο βάση μαρτυριών, και έπειτα μόνο και μόνο ότι είναι στη τριγγετοξεπετοαλυσίδα φτάνει, λίγες κοπέλες 1 ή 2 αν θυμάμαι τιμάνε τα λεφτά που πέρνουν εκεί.
19 Αυγούστου, 2012
προσφατη κριτικη μου για την φολα: http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:32415/

μαλιστα την αλλαξαν ονομα μετα την πρωτη εβδομαδα γιατι ηξεραν τι "φρουτο" ειναι.

δηλαδη ελεος ρε, ακομα την κρατατε να δουλευει και να τρωει τα 50αρικα του κοσμου;

φιλε κριμα...
20 Αυγούστου, 2012
καλα αυτοι οι ανθρωποι δεν ξερουν με τι κοπελες συνεργαζονται;σε τι κοσμο ζουν;προσλαμβανουν την οποιαδηποτε;γιατι οι περισσοτερες ειναι τοσο ξεπετες επιτελους.προσωπικα εγω παιδια πιστευω οτι τα στουντιο ειναι μια απατη.καλυτερα να παρεις μια call girl.τουλαχιστον αυτη θα την εχεις για μια ολοκληρη ωρα.εγω πλεον κλεινω 4 μηνες πληρους αποχης απο στουντιο μεχρι να πεσουν οι τιμες.
22 Αυγούστου, 2012
αδερφέ μόνο και μόνο ο τίτλος γάμησε! με πιάσανε νευρικά γελια με την πενηνταρου!! ΜΑΓΚΕΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!! 1,5 ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΞΕΠΕΤΑ ΚΑΙ 15 ΠΟΤΕ!! Γυριστε το στα μπουρδελα οπως εγω οπου και κει το εικοσαρι παει πολυ βεβαια αλλα ενταξει...
07 Ιανουαρίου, 2013
Κοιταγα φωτο και γουσταρα αλλα μόλις διάβασα κριτικές και με σωσατεΓερο-μύστης!!
23 Ιουλίου, 2014
Πω πω Λύπη και οτι θα πηγαινα μια απο αυτες τις μερες να την δοκιμασω μιας και ειχα ψηθει με τις φωτογραφιες τις..
Ευχαριστω ρε φιλε! Χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6