Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 165299
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημεριανη επισκεψη θελοντας να πετυχω τη Ναντια.
Χτυπαω κουδουνι και μου ανοιγει η ιδια.
Μια ξανθια milf ψιλογεματουλα αλλα καυλιαρα. Με μικρα βυζακια, ωραια κολαρα και απαλη επιδερμιδα.
30 το απλο,40 γυμνο,50 69 παρακατω δε ρωτησα και περασα με το απλο.Περνα με 50
Μου λεει για να με γλυψεις γιατι σημερα δε με εχει ψλυψει κανεις και γελαει.
Μπαινω μεσα και ερχεται μετα από λιγο μιας και δεν ειχε καθολου κοσμο.
Το στομα της οντως δε το κλεινει, μιλαει ασταματητα αλλα είναι πολύ ευδιαθετη και σπαει ετσι γρηγορα ο παγος.

Ξαπλωνουμε στο κρεβατι και ξεκιναει το χαμουρεμα.Χουφτωμα την ωραια κολαρα και πιπιλισμα το στηθος.Φιλια παντου από αυτην σε ρωγες και ολο το σωμαΠεφτουν και μερικα γλωσσοφιλα. Τα προκαταρκτικα πηραν μονο μερικα λεπτα. Αρχιζει η περιποιηση στα μπαλακια με αριστη τεχνικη, περασμα της καποτας με το στομα και ξεκιναει το πιπετο. Αργα με πολλα deep με περασμα από τα μπαλακια. Πολύ καλη η πιπα της σε απογειωνει κανονικα, αν δε τη σταματουσα θα ειχα τελειωσει.Καθολη τη διαρκεια εγω δαχτυλιαζα και τις δυο τρυπες και τον κολο μαλιστα τον σαλιωσε η ιδια. Το δαχτυλο μπηκε ολο μεσα και εμπαινε και δευτερο ανετα αν και λεει δεν κανει πρωκτικο.
Μου λεει τι στασεις σου αρεσουν, της λεω κανε ότι θες και ερχεται από πανω σαλιονοντας το νινακι.Επεσε πανω και αρχησαν παλι τα γλωσσοφιλα, εγινε λιγο gfe η φαση.Σηκονεται μετα από λιγο και στηνεται στα τεσσερα μπροστα στον καθρεφτη.
Μου λεει ελα γαμα με από πισω αλλα θελω δυνατα, ειχε υγρανθει πρεπει να καυλωνει πολύ ευκολα.Την περνω από πισω με θεα την ωραια κολαρα και ταυτοχρονα της βαζω το δαχτυλο στον κολο.Προσπαθησα να το παω λιγο χαλαρα γιατι ειχα καυλωσει και δεν ηθελα να χυσω ακομα αλλα αυτή ηθελε σφυροκοπημα, όχι για να τελειωσω αλλα πιο πολύ επειδη το γουσταρε.Περναμε σε πλαγιαστο πισοκολητο οπου μετα από λιγο ηρθε η καταθεση.Με μαλωσε κιολας γιατι τελειωσα νωρις και δεν προλαβε να τελειωσει και αυτή.Εμεινα για λιγο μεσα και μετα ακολουθησε η καθαριοτητα.
Ακολουθησε κουβεντουλα για διαφορα θεματα και αποχαιρετισμος με φιλακι.

Συνολικος χρονος 20 λεπτα.

Ναντια: Εμφανησιακα δε λεει πολλα, είναι μεγαλης ηλικιας αλλα είναι μια καυλιαρα milf που της αρεσει να γαμιεται, πολύ ευδιαθετη και σε κανει να νιωσεις ανετα πολύ γρηγορα.Ενα περασμα από τη Ναντια είναι καλη εμπειρια αλλα δε νομιζω να ξαναπηγαινα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
rastafari2008
Μέλος
8
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική