Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Αν δεν το ζούσα σίγουρα δεν θα το πίστευα πως μια τόσο μικροσκοπική γυναίκα θα έβγαζε τέτοια απίστευτη ενέργεια με τόση μεγάλη συμμετοχή στο κρεβάτι. It’s unbelievable !!!!

Ο λόγος που μέχρι τώρα με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχα κάποια συνεύρεση αν και δουλεύει εδώ και αρκετό καιρό, έγκειται κυρίως στο θέμα του γούστου μου καθώς εμένα με αρέσουν οι ποίο γεμάτες και γενικά οι πιο εύσωμες κοπέλες. Μετά λοιπόν από την καθοδήγηση των φίλων μου, και τα πολύ καλά λόγια που είπαν για αυτήν αποφάσισα να την επισκεφτώ.

Ο σωματότυπος της είναι πολύ λεπτός, πρόσωπο έχει όμορφο με μεγάλα εκφραστικά χείλη , στήθος μικρό αλλά γεμάτο, προφανώς σιλικονέ, αλλά όμορφο, δυνατό κωλαράκι, και γενικά είναι μία όμορφη petit κοπέλα.

Στα 30 ευρώ το απλό τα έδωσα και πέρασα στο δωμάτιο σε λίγο νάσου και η Νατάσσα, μπαίνοντας φρόντισε να χαμηλώσει τον φωτισμό του δωματίου προφανώς για να φτιάξει ατμόσφαιρα, την έφερα πολύ γλυκά στην αγκαλιά μου και ανταποκρίθηκε, η πούτσα μου σηκώθηκε ακαριαία και μπήκε ανάμεσα στα μπούτια της, ενώ μου έδινε πεταχτά φιλιά στα χείλη με υποψία γλωσσόφιλου.

Με αυτά λοιπόν και δίχως άλλα ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, χαδάκια πολλά και εκεί, είχαμε αρκετά φιλάκια στο στόμα χωρίς γλώσσα, ενώ το χέρι μου ήδη χάιδευε εξωτερικά την πίσω τρυπούλα της κάνοντας αναγνωριστικές κινήσεις. Το προφυλακτικό το πέρασε σαν κάλτσα και τον πήρε αμέσως στο στόμα πολύ βαθιά, κάνοντας με να απορώ και να λέω, μα που χώρεσε ολόκληρη μέσα της, ήταν παρά πολύ καλά, συνέχισε λοιπόν με απίθανη πίπα και ενώ της είχα βάλει ήδη το μισό μου δαχτυλάκι μέσα στην κωλοτρυπίδα της, της ζήτησα να της την γλείψω και αυτή ανέβηκε αμέσως σε στάση 69 και τις έδωσα μερικές γλυψιές σαλιώνοντας την πολύ καλά έτσι ώστε το άτακτο δάχτυλο μου πλέον να έχει μπει ολόκληρο βαθιά μέσα στην πολύ σφιχτή κωλοτρυπίδα της κάνοντας μάλιστα και όμορφες συσπάσεις.

Στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω μου, φυσικά και το κατέχει πάρα πολύ καλά, κτυπήθηκε αδυσώπητα και με πολύ δύναμη, ενώ εγώ την κρατούσα από τις βυζάρες και ήταν πολύ καλά, και μου έδωσε την εντύπωση ότι το απολάμβανε και εκείνη. Κατόπιν στήθηκε στα 4 εκεί πήγα να της την κάνω μιας που τον έτριβα εξωτερικά στον κώλο της αλλά δεν με άφησε να μπω μέσα ( και δικαίως), παρόλα αυτά της τον έτριψα εξωτερικά και μετά τον πήρε όλον βαθιά μέσα στην μουνάρα της, και πιάστηκε με τα διό της χέρια από τα κάγκελα του κρεβατιού, και συγχρονιζόμενη με τον ρυθμό που είχα δώσει κουνήθηκε και αυτή στο δικό μου τέμπο κάνοντας το σφυροκόπημα μου ακόμη πιο δυνατό, και δίνοντας μου την εντύπωση ότι το απολάμβανε και αυτή το ίδιο με μένα. Το φινάλε δόθηκε σε ξαπλωτό πισοκολητό, όπου τουρλώνοντας το μικροσκοπικό της κολαράκι τον ρούφηξε όλον μέσα της βαθιά, δίνοντας μου την λύτρωση με ένα πολύ δυνατό χύσιμο.

Φιλάκια και φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν έβαλαν τον επίλογο σε αυτή την πάρα πολύ όμορφη και πολύ ερωτική συνεύρεση, ωραίο ήταν το πρωινό μου, είπε, και με αποχαιρέτισε με πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης αποχωρώντας από το δωμάτιο. Όσο για μένα ακόμη να το πιστέψω.

Αύτη λοιπόν ήταν η εμπειρία μου με την Νατάσσα, η κοπέλα το ζει αυτό που κάνει λες και είναι φτιαγμένη για αυτή τη δουλειά, και δεν θα ζούσα αυτή την εμπειρία αν κάποιοι στενοί μου φίλοι δεν μου είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για αυτήν, with a little help from my friends, κατάφερα λοιπόν να ζήσω την εμπειρία κάνοντας sex μαζί της, η Νατάσσα είναι πραγματικά μοναδική, σίγουρα θα υπάρξει αναπλήρωση του χαμένου εδάφους από μένα, και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν την έχει δοκιμάσει ακόμη. Απλά η κοπέλα δεν παίζεται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια