Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 124 10
Sex Studio
150994
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Το γνωστό ελληνικό άσμα μου ήρθε στο μυαλό αμέσως μετά τη συνεύρεσή μου με τη Ρομπέρτα. Και εξηγούμαι γιατί...Νυχτερινή τσάρκα με τους φίλους συναγωνιστές CHEYENNE και ZIDANE68,αφού πρώτα βρεθήκαμε σε 2ωρη απραξία λόγω γενικού συναγερμού για ενδεχόμενο ντου από την αστυνομία. Αφού λοιπόν γυρίσαμε κάμποσα μαγαζιά για να δούμε μελλοντικές ενδεχόμενες καταθέσεις, γυρίσαμε στο συγκεκριμένο στούντιο, καθώς η Ρομπέρτα μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Πρόκειται για μια πολύ όμορφη κοπέλα, με κορμί γυμνασμένο, στήθος 3άρι, στητό και οπίσθια...ποίημα...ολοστρόγγυλος, πεταχτός που σε προκαλεί για παιχνίδια.Το σύνολο συμπληρώνεται από μακριά μαύρα μαλλιά, στρογγυλό πρόσωπο με πράσσινα μάτια. Πληρώνω το αντίτιμο για πρόγραμμα 69 και ποδολαγνεία(70 ευρώ). Είχε προηγηθεί εκτενής ανάλυση και εξήγηση και από μένα αλλά και από την άλλη κοπέλα της βάρδιας τη Ντορίνα προς τη Ρομπέρτα τι εστί ποδολαγνεία, πως γίνεται και τι θέλω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις...που να ήξερα όμως.... Είσοδος στο δωμάτιο, γρήγορο ντουσάκι για ανανέωση, σφραγισμένη πετσέτα....Δεν είχα προλάβει να τελειώσω, έρχεται κ η Ρομπέρτα μπαίνει κ κείνη για ντουσάκι. Έρχεται στο κρεβάτι και επειδή διέγνωσα πρόβλημα επικοινωνίας, λέω για να μη φάω γκολ από τα αποδυτήρια, για να σπάσει ο πάγος να της κάνω μασαζάκι. Πράγματι φάνηκε να το απολαμβάνει, η αίσθηση του κορμιού της και το δέρμα της καταπληκτικά. Αφού πέρασα όλο το κορμί της με την κρέμα και με μαλάξεις και στα υπέροχα κωλομέρια της, στα πόδια της κατεβαίνω χαμηλά και αρχίζω κ τρωω την πρώτη ξενέρα. Πατούσες με φουσκάλες, σκασίματα και σκληράδα στις φτέρνες. Πεντικιούρ κόκκινο, πολύ ταλαιπωρημένα δάχτυλα... Μου λέει "έλα να σου κάνω κ γω"...Η αλήθεια έιναι ότι χαλάρωσα και ότι το έκανε αρκετά καλά. Είχα ερεθιστεί αρκετά, μου έκανε ένα σύντομο παίξιμο με τις πατούσες της στο πέος μου και βλέποντας ότι μου άρεσε το έκανε αρκετά πιο επισταμένως, αλλά πολύ άτεχνα... Την ξαπλώνω ανάσκελα, περιεργάστηκα το στήθος της, τις ρώγες της, κατέβηκα χαμηλά και άρχισα να περιποιούμαι το αιδοίο της, το οποίο ήταν περιποιημένο, και μυρωδάτο. Την έγλυφα αρκετή ώρα, είχε κλείσει τα μάτια και κούναγε ρυθμικά τη λεκάνη της, έσφιγγε τα χέρια της στα δικά μου και έδειχνε να συμμετέχει πραγματικά. Από μέσα μου είπα ότι ευτυχώς φτιάχνει η κατάσταση...Με γυρνάει ύστερα εκείνη ανάσκελα και μου περνάει προφυλακτικό και ενώ περίμενα να μου ανταποδώσει την περιποίηση μένω ΚΟΚΚΑΛΟ, καθώς έχοντας πολύ ανοιχτό το στόμα της, ίσα ίσα τον έβαλε μέσα της 2 φορές...για περιποίηση της γύρω περιοχής, ούτε λόγος...σαν να μην υπήρχε. μιλάμε για 4 δευτερόλεπτα!!! Ξαναξαπλώνει και με προτρέπει να ξεκινήσουμε σε ιεραποστολικό. Τό πότε μπήκα μέσα της ούτε το κατάλαβα. Πρώτη φορά στην στουντιοκαριέρα μου αλλά και γενικότερα ένιωσα ότι βρισκόμουν μέσα σε πηγάδι! Καμιά αίσθηση, καμιά αντίσταση. Για κάμποσο συνεχίσαμε έτσι, έβλεπα το στήθος της να πάλλεται, έβγαζε κάτι ψεύτικες κραυγές ενώ αντιστεκόταν σε κάθε μου προσπάθεια να έχω οπτική έστω επαφή με τις πατούσες της... επόμενη στάση cowgirl όπου επεδίωξε τα δυνατά καρφώματα για λίγο ενώ έιχα στα χέρια μου το στήθος της...αλλά και αυτό διήρκεσε....1 λεπτό? όχι παραπάνω.. Λέω τελευταία ελπίδα στα 4...Η θέα της Ρομπέρτας στα 4 είναι εκπληκτική. Έλα όμως που επί του πρακτέου τα χαλάει ΟΛΑ! είχε βάλει το σώμα της σε τέτοια στάση όπου δεν μπορούσα να διεισδύσω κανονικά και μόνο εκείνη μπορούσε να κινηθεί...όσο και να συγκεντρωνόμουν με τίποτα. Της λέω και επειδή είχα κουραστεί "έλα να με τελειώσεις με το χέρι"....Πιο άγαρμπη, άτεχνη και βαριεστημένη χειρομάλαξη δεν μου χουν ξανακάνει...Φυσικά ούτε προσπάθεια να με γλείψει χαμηλά, ούτε να με κοιτάει πρόστυχα στα μάτια...ΤΙΠΟΤΑ. Τσαντίστηκα και στο τέλος της είπα ότι δεν μπορούσα και να το σταματάγαμε και προς μεγάλη μου έκπληξη, σα να μη συνέβαινε τίποτα μου λέει" ΟΚ γειααα!!!"....Δεν το πάλεψε καθόλου όπως άλλες κοπέλες που δε φέυγουν άμα δε τους τα δώσεις όλα...
Συμπερασματικά όλες οι προοπτικές ήταν καλές(όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, καλό ξεκίνημα στην αρχή) αλλά τελικά κατέληξε σε μια αποτυχημένη κατάθεση που θέλω να την ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν.
ΥΓ1: Μέγα λάθος που δεν άκουσα κέρβερα και γουμαναχόλικ...
ΥΓ2:ήμουν πεντακάθαρος, ξυρισμένος και αρωματισμένος
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Συμπερασματικά όλες οι προοπτικές ήταν καλές(όμορφη κοπέλα, ωραίο σώμα, καλό ξεκίνημα στην αρχή) αλλά τελικά κατέληξε σε μια αποτυχημένη κατάθεση που θέλω να την ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν.
ΥΓ1: Μέγα λάθος που δεν άκουσα κέρβερα και γουμαναχόλικ...
ΥΓ2:ήμουν πεντακάθαρος, ξυρισμένος και αρωματισμένος
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Ρομπέρτα
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
εσύ ήθελες και ποδολαγνεία, της έβαλες δύσκολα της κοπέλας
δεν πειράζει συνάδελφε, πάμε για άλλα όπως είπες, ρίχνουμε μαύρο στο κομοδίνο και κοιτάμε μπροστά!!!
Και δεν το λεω απο κακια, απλως το ειδα και γω στον εαυτο μου οτι οταν αποφασιζουμε να περασουμε με καποια πρεπει να σκεφτομαστε με το πανω κεφαλι και οχι με το κατω.
Προφανως διαβασες τις κριτικες του κερβερα και του γουμανχολικ, προφανως οταν την ειδες απο κοντα καταλαβες οτι προκειται για απειρη κοπελα, κανει μπαμ στο σαλονι, απλως παρασυρθηκες απο την καυλα σου και... απο την υπερβολικη αυτοπεποιθηση οτι δε θα συμβει το ιδιο με σενα και εσυ θα καταφερεις να τη στρωσεις, πηρες τη λαθος αποφαση, σωστα;
Α και σου ειπα και την αλλη φορα, ασε τα αματσουρια, δοκιμασε και κατι πιο εμπειρο. Το θεμα ειναι να περναμε καλα, οχι να στρωνουμε τις κοπελες... Ασε να τις δασκαλεψει κανενας αλλος...
Αυτα επειδη εισαι απαιτητικος οπως και γω στο σεξ. Αν ησουνα κανενα 18αρικο που ηθελε απλως να βρει μια τρυπα να ξεφορτωσει, τοτε κοπελες σαν τη Ρομπερτα θα ηταν ιδανικες για σενα.
Σου ευχομαι τα καλυτερα... στο κοντινο μελλον!