Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σάββατο πρωί. Ξυπνάω με τρελές κάβλες, μπαίνω στο Ιντερνετ για να τσεκάρω αν δουλεύει κάπου η Λάιμα. Επόμενη στάση, Βουλιαγμένης 68 και από το σημείο που παρκάρω τη βλέπω να μπαίνει στο στούντιο. Θα ήμουν ο πρώτος πελάτης και αυτό με τρέλανε ακόμα περισσότερο. Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η ίδια η οποία, μετά από ένα πεταχτό φιλί μου ζήτησε ευγενικά να την περιμένω λίγο γιατί ήθελε να πεταχτεί να αγοράσει κάτι. Πέρασα στο δωμάτιο και μετά από κάνα τέταρτο, η ωραιότερη γυναίκα των στούντιο ήταν στην αγκαλιά μου. Αφού με ευχαρίστησε που την περίμενα με αποζημίωσε για την αναμονή προσφέροντάς μου φιλιά, χάδια και μια μοναδική περιποίηση, την οποία και ανταπέδωσα. Η Λάιμα πάντα, ότι ώρα και να πας είναι πεντακάθαρη και μοσχομυριστή. Αλλά η αίσθηση ότι είσαι ο πρώτος πελάτης της ημέρας είναι μοναδική. Μετά από 10 λεπτά έντονου και παθιασμένου σεξ με εναλλαγή 2-3 στάσεων (της αρέσει και μου αρέσει πολύ όταν την παίρνω στο πλάι, είναι πραγματικά το κάτι άλλο) τελείωσα στο κορμί της. Ακολούθησε σύντομη κουβεντούλα για διακοπές και... αδυνάτισμα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για όσο πιο σύντομα γίνεται (είναι και δύσκολοι οι καιροί).
Λάιμα, σε ευχαριστώ μωρό μου και να περνας πάντα καλά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Μέλος
33
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουλίου, 2012
Ρεαλιστικη η κριτικη, κρινοντας εξ ιδιων. Πραγματι η Λαιμα ειναι καταπληκτικη γυνη.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1