Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 199 10
Κασσάνδρας 4Α
Hot
Sex Studio
239307
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
συντομη κριτικη για την γνωστη(πλεον) καυλο τζουλια που ολοι ξερουμε.
περασμα απο την περιοχη και κατα τυχη επιλεγω να ξεκινησω απο το μαγαζι οπου με το που αντικρυσα την τζουλια δηλαδη ενα μεσαιου υψους καβλοειδες ρουμανακι μαυριδερο με πεταχτο κωλαρακι και τατουαζ απο πανω ειπα "εδω ειμαστε"
το πλεονεκτημα (ή μειονεκτημα για μερικους) με την τζουλια ειναι οτι τα κανει ολα.
ετσι ειπα κι εγω να δοκιμασω προγραμμα με πρωκτικο αν και συνηθως δεν ειναι του γουστου μου.
η τζουλια ειναι πολυ pse και αντεχει τα παντα οφειλω να ομολογησω. για τους λατρεις του gfe μπορει να ανταπεξελθει εξισου αλλα μπορει να της ξεφυγει και κανενα "σκισε μου την κωλαρα" και να ξενερωσεις..
για να μην τα πολυλογω..
ξεκινημα με deep throat που με εξεπληξε ευχαριστα, συνεχεια με αιδοιο και τελειωμα με πρωκτικο.
η κοπελα ειναι για πολλα γ@μησια..
πολυ καλη συμμετοχη, αξιζει την δοκιμη..
παμε γι αλλα..
περασμα απο την περιοχη και κατα τυχη επιλεγω να ξεκινησω απο το μαγαζι οπου με το που αντικρυσα την τζουλια δηλαδη ενα μεσαιου υψους καβλοειδες ρουμανακι μαυριδερο με πεταχτο κωλαρακι και τατουαζ απο πανω ειπα "εδω ειμαστε"
το πλεονεκτημα (ή μειονεκτημα για μερικους) με την τζουλια ειναι οτι τα κανει ολα.
ετσι ειπα κι εγω να δοκιμασω προγραμμα με πρωκτικο αν και συνηθως δεν ειναι του γουστου μου.
η τζουλια ειναι πολυ pse και αντεχει τα παντα οφειλω να ομολογησω. για τους λατρεις του gfe μπορει να ανταπεξελθει εξισου αλλα μπορει να της ξεφυγει και κανενα "σκισε μου την κωλαρα" και να ξενερωσεις..
για να μην τα πολυλογω..
ξεκινημα με deep throat που με εξεπληξε ευχαριστα, συνεχεια με αιδοιο και τελειωμα με πρωκτικο.
η κοπελα ειναι για πολλα γ@μησια..
πολυ καλη συμμετοχη, αξιζει την δοκιμη..
παμε γι αλλα..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2012
δεν είναι από τη Ρουμανία, από την Πολωνία είναι η Τζούλια...
lagonisian
24 Ιουλίου, 2012
οντως φιλε μου δικο μου λαθος. απο τις πολλες ρουμανες χασαμε την μπαλα...
adriano69
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2