Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831722
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Mεσημέρι Κυριακής 22 Ιουλίου, μια απο τις πιο δύσκολες μέρες του καλοκαιριού κατα τους μετεωρολόγους. Αγνοώντας τις συμβουλές για παραμονή στο σπίτι κόντραρα τον καύσωνα θέλοντας να υποβάλλω τον εαυτό μου σε περαιτέρω εξαντλητικές σωματικές αυτη τη φορά δοκιμασίες.
Η περιοχή της φυλής ήτο νεκρική ,μάλλον οι κάτοικοι δροσίζονταν σε κάποια κοντινή αμμουδιά οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία να παρκάρω χωρις κάν να κάνω όπισθεν.
Παρότι φωτία και λάβρα έξω σε σημείο που αναγκάστικα να ξαναπάρω το μπάνιο μου αργότερα μέσα στο δωμάτιο μου, το πορνείο είχε δροσερή και ανακουφιστική ατμόσφαιρα απόρροια του κλιματισμού.
Η επιλογή μου τούτο το μεσημέρι άκουγε στο όνομα Νεφέλη μια δροσερή νεαρά περίπου 23 με 24 μαϊων με ιδανικές αναλογίες και έντονο ρούζ στο γλυκό προσωπο της.
Η μικρή μου περιπέτεια μαζί της άρχισε με ένα αισθησιακό μασάζ απο την μεριά της επάνω μου και στα πρώτα σημάδια έγερσις ηθικού μου το μασάζ προς ακόμα μεγαλύτερης μου ευτυχίας μετατράπηκε σε πεολειχία κατα την οποία αφαιρέθηκα στη στιγμή και παρολίγον να έχω πρόωρο ατύχημα εξπερμάτισης.
Η κύρια συνουσία επραγματοποιήθη σε μια ποικιλία εναλλακτικών στάσεων οι οποίες έγιναν με δική μου επιλογή σε ρυθμό βασανιστικά αργό αφενός για να παρατείνω την ερωτική διάρκεια της πράξεως αφετέρου για να αυξήσω την τελική μου διέγερση-ολοκλήρωση.
Η παρτενέρ μου καθόλη τη διάρκεια της ώρας που μοιράστηκε μαζί μου ανταποκρίθηκε επιτυχώς στα καθήκοντα της με βάση τα ατομικά που κριτήρια ενω την ώρα του αποχαιρετισμού υπήρξε ιδιαίτερα εγκάρδια μαζί μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού