Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203792
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στο ενλόγω ίδρυμα με 2 συνάδελφους συναγωνιστές για να δούμε από κοντά την Τζένη και την Μαρκέλα. Έχοντας υπόψη τι θα συναντήσουμε από μαρτυρίες συναδέλφων είχαμε πάρει την απόφαση ότι θα περνάγαμε στα ενδότερα.
Φτάσαμε λοιπόν και μας ανοίγει την πόρτα η κα Δήμητρα και μας βάζει να κάτσουμε στο σαλόνι. Τα κορίτσια ήταν στο δωμάτιο αφού ακούγαμε πολλά αχ βαχ. Μετά από αναμονή 10 λεπτών σκάνε μύτη και μας αrπάζουν στο σαλόνι σε κάτι γλωσσόφιλα και σε χουφτώματα που δεν προλάβαμε να πούμε τπτ. Θέλαμε να τους πούμε για παρτούζα όλοι μαζί, αλλά πιστέψτε με για το πότε βρεθήκαμε ο καθένας μας σε ένα δωμάτιο ξεχωριστά δεν το καταλάβαμε. Έτσι λοιπόν εγώ που ήθελα την Τζένη εξ αρχής, είμαι τυχερός που έπεσε πάνω μου και με έβαλε στο δωμάτιο.
Το κακό με το δωμάτιο Νο 3 είναι ότι δεν έχει ντους, φυσικά και είχα πάει προετοιμασμένος, μπανιαρισμένος, καθαρός, έτοιμος για sex.
Μετά από λίγο σκάει και το μωρό το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι πανέμορφη, με ξανθά μαλλιά ίσια μακριά, με φοβερό πρόσωπο και σώμα και με φυσικό στήθος παρακαλώ. Είναι από αυτές που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στο δρόμο και θα πεις "τι κάνει ο Θεός αν είναι στα κέφια του"
Στα του αγώνα τώρα, με το που μπαίνει μέσα με αρχίζει σε φιλιά και τριψίματα σε όλο το σώμα, τα γλωσσόφιλα δίνανε και πέρνανε, μέχρι να ξεκινήσει η πίπα της. η οποία όχι ότι δεν ήταν καλή αλλά μου έχουν κάνει και καλύτερη.
Στάση 1η στα 4 με θέα την κωλάρα της και όλα τα λεφτά το προσωπάκι της όταν γύριζε και με κοίταζε. Αλλαγή σε ιεραποστολικό και μετά σε cow όπου το στήθος της παλλότανε πάνω κάτω. Το τέλος ήρθε με τη μέθοδο του χεριού της Μεγάλο χαμόγελο
Σε ότι και να της είπα δεν είπε όχι σε τίποτα και ήθελε από την αρχή να με ικανοποιήσει.
Βγαίνοντας από το δωμάτιο κάτσαμε πάλι στο σαλόνι και αφού ήρθε και η Μαρκέλα πάλι τα κορίτσια μας πιάσανε στα χαμουρέματα και στα φιλιά. Η ευγενέστατη υπηρεσία κέρασε ποτάκι και νερό. Της είπα για το πρόγραμμα με την παρτούζα που θέλαμε εξ αρχής αλλά δεν προλάβαμε, ζητώντας να μάθω για την τιμή, αλλά απέφυγε να μας την πει διακριτικά, λέγοντας μας ότι τώρα που μας έμαθε θα τα βρούμε στην τιμή και να μην ανησυχούμε. Όσο μιλάγαμε τα κορίτσια συνέχιζαν το έργο τους επάνω μας και άρχισα πάλι να καβλώνω άσχημα αφού είχα επάνω μου, μία την Μαρκέλα και μία την Τζένη.
Ήρθα στο στούντιο καβλωμένος και έφυγα πάλι καβλωμένος. Χμμμ;
Αυτά για σήμερα, ελπίζω πως η κριτική μου σας βοήθησε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2012
αμάν ρε συ φίλε μου...τον ίδιο τίτλο είχα σκεφτεί να βάλω όταν με το καλό θα πάω με τζένη...είσαι κ λάτρης του ελληνικού κινηματογράφου ε?Γλώσσα τώρα πρέπει να ψάξω άλλον...κάτσε να πάω βέβαια...Κουλ
23 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο να πας φίλε, αξίζει να δοκιμάσεις Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2