Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155898
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Βραδινή τσάρκα στα Κασσάνδρας με το συναγωνιστή therion1985. Εκείνος σταθερός Αννούλα, εγώ πάλι αναποφάσιστος...

Πολλές οι καλές επιλογές στον όμιλο, όμως η Ίνα ("η Μανιάτισσα") μου έκανε τελικά το "κλικ".

Λίγα λόγια για την Ίνα: νεαρή κοπέλα (γύρω στα 22-23), ξανθιά με μακριά μαλλιά, στρογγυλοπρόσωπη, μεσαίου αναστήματος, με ωραίες καμπύλες (μεσαίου μεγέθους στήθος), κοιλιά επίπεδη, όμορφο χαμόγελο αρκετά εκφραστική και πρόσχαρη στο σαλονάρισμα (χωρίς καυλάντισμα, μόνο λίγα ναζάκια από μακριά).

Η ευγενική κ. Μαίρη (τσα2) μας πληροφόρησε πως πρόκειται για Ελληνίδα Μανιάτισσα και η αλήθεια είναι πως δε διστάζω πολύ να την πιστέψω, αφού ο αέρας της αποπνέει κάτι τελείως οικείο (με την καλή και την κακή έννοια) και δεν έχει καμία σχέση με τα διάφορα Αλβανάκια που πλασάρονται ως Ελληνίδες (δεν είμαι ρατσιστής, απλά φιλαλήθης).

Δίνω το αντίτιμο των 70 ευρώ για το 69 και περνάω στη "νυφική σουίτα" του Κ6, αφού μου δώσανε πετσετούλα καθαρή- ασφράγιστη. Το δωμάτιο είναι αρκετά καθαρό και περιλαμβάνει: air condition, τζακούζι, χαρτιά υγείας, κάδο, πολλούς καθρέφτες (έναν από αυτούς στο ταβάνι του κρεβατιού), 2 κομοδίνα, γυναικεία τουαλέτα, καλό φωτισμό, κρεβάτι με μεταλλικό σκελετό ως το ταβάνι με γύρω κρεμασμένες "μπομπιένερες" (σαν νυφικό).

Μειονεκτήματα: δεν υπάρχει κρεμάστρα και το τζακούζι είναι αρκετά μακριά από το κρεβάτι/ κομοδίνα (για να ακουμπήσεις τα ρούχα σου) συν του ότι (σαν μπανιέρα) δε βολεύει πολύ για μπάνιο. Χρηστικές οδηγίες τζακούζι: 3 διακόπτες, αριστερός κρύο, μεσαίος επιλογή εξόδου νερού, δεξιός κρύο νερό.

Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΝΑ

Μετά από 10 λεπτά σκάει με χαμόγελο η κοπέλα στο δωμάτιο. Η πρώτη εντύπωση ήταν πως πρόκειται για μια ευγενέστατη κοπέλα, πολύ οικεία, πολύ αληθινή στη συμπεριφορά της.

Καθώς γδυνόταν, το μάτι μου έπεσε στα τατουάζ της, ένα ψηλά στην πλάτη και ένα χαμηλά στην κοιλιά (δε θυμάμαι λεπτομέρειες). Αμέσως αρχίσαμε τα φιλιά και τα χάδια ο ένας στο σώμα του άλλου (μου αποκάλυψε πως είναι χαδιάρα και το ίδιο της είπα για μένα).

Σύντομα την ξάπλωσα (όπως συνηθίζω) και άρχισα να τη χαϊδεύω και να τη φιλάω σε όλο της το σώμα. Ανταποκρίθηκε πολύ καλά, τόσο με διακριτικούς αναστεναγμούς (κυρίως όταν τη φίλαγα στην κοιλιά), όσο και με πολύ έντονα χάδια που σπάνια συναντάς σε στούντιο (χάδεμα στην πλάτη, στην κοιλιά, στο κεφάλι μου, παντού).

Όταν έφτασα να γλείψω την ήδη υγρή "φωλίτσα" της (με τα μεγάλα μουνόχειλα), εκείνη έκανε πιο έντονα τα χάδια στα γενετικά μου όργανα. Όταν άλλαξα στάση, εκείνη συνέχισε να με χαϊδεύει εκεί με το πόδι της.

Μετά από λίγα λεπτά ήρθε η σειρά μου να ξαπλώσω και να μου τα ανταποδώσει όλα με το παραπάνω: ξεκίνησε μια αισθησιακή, αργή περιποίηση με πολλά χάδια (κυρίως) και φιλιά παντού που με καύλωνε απίστευτα, λες και ήταν η κοπέλα μου.

Είχα καιρό να νιώσω έτσι και δεν το περίμενα ποτέ σε στούντιο, αφού οι περισσότερες κοπέλες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος (αυτιά, ρώγες, λαιμό) και κυρίως με τη γλώσσα τους. Κι αυτά φυσικά δεν έλειπαν: γλειψίματα και αισθησιακά φιλιά σε λαιμό, στήθος, κοιλιά, μέχρι και στα μπούτια.

Με το πέρασμα του προφυλακτικού ήρθε η ώρα για μια αισθησιακή πίπα που συνοδευόταν με γλείψιμο στ' αρχίδια, ώσπου κάποια στιγμή το γυρίσαμε στο κλασσικό 69 (το οποίο θα κράτησε έως και 10 λεπτά) και που μια ο ένας μια ο άλλος σταματάγαμε για να χαϊδευτούμε (ακόμα νιώθω το άγγιγμα της).

Μετά από συνολικό χρόνο 20 λεπτών σε ΣΟΥΠΕΡ προκαταρκτικά, η διείσδυση ήταν απλώς η επιτομή της συνεύρεσή μας: ένα σύντομο (σχετικά) ιεραποστολικό όπου στην αρχή υπήρξε μια μικρή δυσκολία (πολύ στενή), αλλά τελικά ο δρόμος άνοιξε. Μετά από λίγα διακριτικά βογκητά (αληθοφανή), χάδια σε πλάτη/ στήθος (ακόμη και με τα πόδια της!), φιλιά στο λαιμό και από τους δύο, ζεστές αγκαλιές, προτροπές "έλα μωρό μου" (τελείωνε πια! έχω κι άλλους πελάτες ρε μαλάκα!) και στο φινάλε χαμόγελα (ουφ, τελείωσε επιτέλους!), ήρθε και το τέλος της συνεύρεσής μας...

"Εντάξει;" μου λέει. "Ναι" της λέω. Με ένα χαμόγελο και ένα "φιλί" στο στόμα μου, μέσω του δακτύλου της, με αποχαιρέτησε και έφυγε κάπως βιαστικά μετά από... 27 λεπτά (μου είπανε οι έξω).

ΣΥΝΟΨΗ

ΥΠΕΡ:
-Αυθεντική, υπέροχη αίσθηση GFE (χωρίς φιλιά και αγαπούλες στα λόγια).
-Υπήρχε μια δόση καλώς εννοούμενου ερασιτεχνισμού και όχι ψυχρού επαγγελματισμού, ίσως επειδή η κοπέλα είναι φρέσκια στη δουλειά.
-Η χημεία μας ταίριαξε απόλυτα, ενδεχομένως επειδή είναι (πιθανότατα) Ελληνίδα και μου έβγαλε κάτι πολύ οικείο.
-Δε χρειάστηκε να της δώσω καμιά οδηγία για τίποτε, φαινόταν να με διάβαζε και να έκανε ακριβώς ό,τι μου αρέσει.

ΚΑΤΑ:
-Πολύ ήρεμη στο δωμάτιο, δε βγάζει τίποτα το πουτανίστικο, το βρώμικο, είναι σαν να είσαι με την κοπέλα σου και δε φαίνεται να είναι των "ακροβατικών".
- ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ: φαίνεται πως έχει χάσει κιλά πρόσφατα και ενώ έχει σφικτή κοιλιά, το στήθος της (μεγέθους 2 και κάτι) είναι σαν ζελέ, τύπου αγελάδας (κρεμάει στα μπρούμυτα), ενώ τα οπίσθια είναι επίσης αρκετά μαλακά με αρκετές ραγάδες εξίσου. Σχόλιο: απότομο χάσιμο κιλών ή μήπως έχει γεννήσει πρόσφατα η κοπέλα;

ΑΡΑ:
-Ιδανική για GFE-ακηδες (χωρίς φιλιά και ψεύτικα γλυκόλογα)
-ΟΧΙ για πολύ "πουτανιάρηδες" ή PSE-ηδες, ΟΧΙ για λάτρεις του νεανικού, σφριγηλού, σφικτού γυναικείου σώματος και δη των μεγάλων -και με αίσθηση μαξιλαριού ύπνου- γυναικείων μαστών.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Ίνα
Υπηρεσίες
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2012
Καλά κάνεις και θέλεις να είσαι φιλαλήθης. Παραδέχομαι τις κοπέλες που λένε ότι είναι από την Αλβανία. Ναι συνήθως δηλώνουν Ελληνίδες ή Ιταλίδες και καμιά φορά Τσέχες (επειδή έχουν πέραση) αλλά τις τελευταίες τις αναγνωρίζω από την προφορά που έχουν όταν μιλούν τα Ελληνικά, οπότε φαίνεται το γνήσιον ή μη.
21 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Κοίταξε τον καταλαβαίνω το ρατσισμό που υπάρχει και πόσο κακό κάνει στη δουλειά τους, αλλά δε μ' αρέσει να μας περνάνε για ηλίθιους.

Και διευκρινίζω ότι οκ, τα κοριτσάκια που έχουνε μεγαλώσει /γεννηθεί στην Ελλάδα και είναι 90% Ελληνίδες (για μένα) στο μυαλό, τα καταλαβαίνω που λένε και ίσως νιώθουνε και Ελληνίδες.

Κάτι άλλες όμως που φαίνεται ότι δεν έχουνε πάνω από 2-3 χρόνια εδώ, ε έλεος... πρέπει να είσαι πολύ κουτορνίθι για να σε δουλέψουν.
O
Orestis_Kou
22 Ιουλίου, 2012
"σώμα αγελάδας"...καλή παρομοίωση μαν...γέλασα...Μεγάλο χαμόγελο ωραία κριτική και μένα μου άρεσε η Ίνα που την είδα πρόσφατα...χαίρομαι που πέρασες ωραία....πάντα τέτοια!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3