Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 143495
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Απρόοπτες βραδινες καβλες κ ξαφνικό ντου στην Κύπρια Εμμανουέλα.. Ηθελα κατι καινούριο να δοκιμασω αλλα σε καμία περίπτωση να πειραματιστω.. Η ιδανικη λυση που αχνοφαινοταν στον μπουρδελοορίζοντα της πολης ηταν αυτη. Ριχνοντας μια τελευταια ματια στις κριτικες των ρεπορτατζήδων μπουρδελιαρηδων που ηταν πολυ θετικες για να σιγουρεψω την επισκεψη μου ξεκινησα προς το συμπαθεστατο τσιρκο που ειχα να πατησω το ποδαρι μου απο εποχες λαουρας (σνιφ, κλαψ κλπ)
ημουνα προετοιμασμενος να αντικρυσω ενα πολυ εντυπωσιακο κορμι με σουπερ αποδοση μεσα, με εξαιρεση το προσωπο που συμφωνα με το σχολιο του πατσινου που φροντισα να αποτυπωσω φανταστηκα οτι πιο ασχημο μπορουσε να δημιουργησει το μυαλο μου για να μην μου ερθει ξαφνικο οταν την δω (χαχα)
Στο σαλόνι βγηκε πολυ παιχνιδιαρα και ευδιαθετη. Τα ματια μου καρφωθηκαν στις σουπερ βυζαρες της κ αφησα το προσωπο σε δευτερη μοιρα Χεχε! Kωλάρα καλοσχηματισμενη κ ντου στο δωματιο. Τα προκαταρκτικα της (πιο πολυ για ακροβατικα εμοιαζανΜεγάλο χαμόγελο) αρκετα καβλωτικα που μου τον σηκωσαν κατευθειανΚουλ κατι φιλακια στο στομα που επεδιωξε τα απεφυγα με μαγευτικες τριπλεςΚουλ η πιπα της δεν με ενθουσιασε πολυ βιαιη κ δεν με εφτιαχνε ιδιαιτερα κ την σταματησα για να πηδηχτουμε κ λιγοΣπασίκλας γενικως σ αυτο το κομματι δεν το ειχεΛύπη η συνεχεια απο πανω μου που χτυπιοταν σαν λυσσασμενη χωνοντας μου τις βυζαρες στο προσωπο. η ρογα της ειναι για οσκαρΓλώσσα σε μια φαση πηρε αναποδες κ αρχισε να κοπανιεται στον πουτσο μου λες κ με μισουσεΜεγάλο χαμόγελο Δυστυχως καπου εκει ηρθε το τελος πριν προλαβω να την γυρισω στα 4 μιας κ απ την αρχη ηθελα να την χυσω ετσιΛύπη
δεν πειραζει ομως την αλλη φορα Μεγάλο χαμόγελο στο τελος ειχαμε πολυ μπλα μπλα κ αυτα με κουραζουν, τι πιο ωραιο απ το να παιρνει αμεσα μπουλο η πουτανα μολις τελειωνειςΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
πριν φυγει αρχισε να μου τριβει την κωλαρα της στο πουλι μου κ με ξανακαβλωσε η καριολαΘυμός
Συνοψιζοντας η γκομενα τρελαινεται να γαμιεται κ φαινεται. ειναι φαν της πουτσας. αν ειχε μια νορμαλ πουτανιαρικη φατσα θα εκανε θραυση. Αυτο ειναι το μονο αρνητικο και η πιπα της. Παντως οσον αφορα τις επιλογες των 30 € στα στουντιο της πολης ισως ειναι η καλυτερη μετα την Νατασα την ρωσιδα για μενα. κ ειδικα κατι βραδια που τα βαρια πυροβολικα θα ρεπαρουν ειναι οτι πρεπει η καριολα.
Γαμηστε την !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
bak14
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
231
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2012
φιλε μου σε ποια βάρδια δούλευε η κοπέλα?
23 Ιουλίου, 2012
βραδινη φιλε κ απ οτι γραφεται πιο πολυ βραδινη πρεπει να δουλευει
20 Αυγούστου, 2012
Αδέρφια πήρα κι εγώ το τεμάχιο, είναι καλό γενικά στις υπηρεσίες, αλλά τα χαλάει στην πολυλογία. Τόλμησα κι αμφισβήτησα καλαμπουρίζοντας την κυπριακή καταγωγή της, γιατί δεν βγαίνει με τίποτα κύπρια κι ας λέει ότι θέλει και κόντεψε να με πλακώσει στο ξύλο το μαλακισμένο. Έτοιμος ήμουν να της ρίξω μπουκέτο, αλλά σκέφτηκα ότι θα έρθει κανένας μπραβος και θα έχουμε άσχημες εξελίξεις...
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 33661
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3