Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834413
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Χθες με μια παρέα λέγαμε για μαμήσια που ρίξαμε μικροί στα μπουρδέλα.Έτσι και εγώ σήμερα αποφάσισα να τα θυμηθώ στη πράξη.Κατά τις δύο το μεσιμέρι πέρασα τη πόρτα του studio στην οδό Φυλής.Το studio ήταν καταπληκτικό και πεντακάθαρο.Μια κουβεντούλα με την τσατσά για το προγραμματάκι τις δίνω και τα ευρόπουλα και ανεβαίνω στον επάνω όροφο και στο δωμάτιο 4.Ύστερα από κανά δεκάλεπτο μπαίνει μέσα η Πάμελα που την είχα διαλέξει από τις άλλες δύο κοπέλες που είχαν βάρδιες.Με το που την βλέπω ορμάω αμέσως στις απίστευτες βυζάρες της.Αλλά η Πάμελα αμέως με ξενέρωσε λέγοντας να γυρίσω για να μου κάνει μασάζ.Ένα μασάζ της πλάκας.Δεν κατάλαβα τίποτε απολύτως.Μετά από κανά δεκάλεπτο που είχα αρχίσει να παραπονίεμαι μου λέει με βαρδία καρδία να γυρίσω.Μου φοράει το σκουφάκι και μου πέρνει μια κάτω του μετρίου πίπα,με πολύ χέρι και να παίρνει μόνο το κεφαλάκι.Ύστερα από λίγο τις ζητάω να συνεχίσουμε σε στάση 69 που δεν κράτησε παραπάνω από ένα λεπτό,γιατί λέει ότι πίαστηκε και τις πονάει ο γοφός.Στα καπάκια αρχίσαμε μια ισπανική(που ίσως ήταν το μόνο που ξέρει να κάνει σε γενικές καλές γραμμές).Μόλις τελείωσε με την ισπανική άρχισα να την γλύφω στις βυζάρες της που είναι υπέροχες και αξίζουν να τις περιποίηθείς όση ώρα μπορείς.Στα του αγώνα τα έκλαψα τα λεφτά μου.Ελάχιστη συμμετοχή στο σεξ με κάτι ψευτοκραυγούλες που σε πιάνουν τα γέλια αντί να σε καβλώνουν και όλη την ώρα έλεγε τι μου κάνεις μωράκι μου τι μου κάνεις(με σπαστά Ελληνικά).Έγιναν διάφορες στάσεις πότε εγώ από πάνω με τα πόδια της στους ώμους όχι όμως γύρω από την μέση μου,δεν μπορούσε πολύ ώρα εκεί(κρίμα και μου αρέσει αυτήν η στάση).πότε αυτή από πάνω αλλά και στα τέσσερα,χωρίς όμως να γουστάρει αυτό που κάνει και στο έβγαζε αυτό.Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η συνέβρεση με την Πάμελα.Τα έκλαψα τα λεφτά μου.Αλλά θα ξαναπάω όχι για τη Πάμελα αλλά για την Άντζελα!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάμελα
Γλομπεο-Μύστης
127
Πόντοι:
29.667
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, TOMCRUISE, mad_max και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2012
Kακα τα ψεματα μια αρνητικη κριτικη δεν ειναι ποτε ευχαριστη ουτε για ενα στουντιο ουτε για την κοπελα.
Παρολα αυτα εγω χαιρομαι να διαβαζω αρνητικες κριτικες που ο συγγραφεας θα τηρισει ενα επιπεδο, θα πει ομορφα και ωραια τα παραπονα του και θα εκφραστει ανθρωπινα.
Ισως ειναι και αυτες οι κριτικες που πραγματικα βοηθανε , κανουν καλο και χτυπανε και ενα κοκκινο καμπανακι σε εμας τους επαγγελματιες.
Και ειναι και λογικο, αν μπει ο αλλος και σε βρισει, σου κατεβασει καντηλια το μονο συγουρο οτι θα κανεις το ιδιο
αν ομως μπει καλη ωρα σαν εσενα και πει "ξερετε κατι δεν περασα καλα γιαυτο και γιαυτο το λογο" θα πρεπει μετα ο επαγγελματιας να ειναι ηλιθιος αν δεν κοιταξει να δει τι εφταιξε.
Αυτη η μικρη εισαγωγη οχι για να σου πω μπραβο για το στυλ γραφης σου αλλα πιο πολυ για να σε χρησιμοποιησω σαν παραδειγμα προς ολους οσους γραφουν κριτικες οπουδηποτε και για οποιαδηποτε.
Τωρα η Παμελα γενικα εχει ενα προβλημα επικοινωνιας με τη γλωσσα , τοσα χρονια στην ελλαδα και τα ελληνικα της ειναι προβληματικα , στην αρχη οταν μας ηρθε αναγκαζομασταν να χρησιμοποιουμε μεταφρασεις για να επικοινωνησουμεΛύπη
Απορω τοσα χρονια τι εκανε σε αλλα μαγαζιαΧμμμ;
Εχει βελτιωθει παρα πολυ πια στη γλωσσα αλλα ακομα θελει πολυ δουλεια.
Αυτο οσο ναναι ειναι και ενα μειωνεκτιμα της.
Ο χαρακτηρας της ειναι και λιγο ντροπαλος (εν αντιθεση με την προκλητικη της εμφανιση) και καπου ολο αυτο δενει εναντιον της.
Εχω δουλεψει μαζι της, την εχω παρει σε δικα μου δωματια για να δει πως πρεπει να δουλευει, πως πρεπει μια κοπελα να δουλευει οχι με το σωμα της αλλα με το μυαλο της και πραγματικα εκανες πολυ καλα που εγραψες οτι εγραψες γιαυτην γιατι μου θυμιζεις οτι θα πρεπει να ασχοληθω και εγω περισσοτερο μαζι της αλλα και οι υπολοιπες κοπελες του στουντιο για να πιασει η Παμελα ενα πιο καλο μοτιβο ενα πιο ψηλο επιπεδο.
Σευχαριστουμε για την προτιμιση σου, αν δεν τα ξαναπουμε καλο καλοκαιρι ναχουμε
Φ
Φυλης104
20 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

και ο σοφος λαος μας λεει¨ στου κασιδι το κεφαλι θα μαθει"
20 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως έγραψα και στην κρητική μου,σίγουρα θα ξανάρθω στο studio για 2 λόγους.Ο ένας από αυτούς είναι,γιατί είναι πεντακάθαρο,οργανωμένο και είναι σε ένα ανώτερο επίπεδο από όλα τα άλλα(και εδώ σας αξίζει ένα μεγάλο μπράβο)και ο άλλος λόγος είναι να συνεβρεθώ μαζί σου.Αλλά ένα είναι το σίγουρο ότι τη Πάμελα κατά 99% δεν πρόκειται να την ξαναπρωτημίσω και καλό θα είναι να αλλάξει η ίδια,την συμπεριφορά της και να μην δείχνει ότι βαριέται αυτό που κάνει,γιατί και εμείς δεν είμαστε χαζοί(κάτι καταλαβαίνουμε).
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3