Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 109811
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η ημερομηνία δεν είναι πραγματική αλλα η κατάθεση ειναι σχετικά πρόσφατη! πριν 2 εβδομάδες!
Μπαίνοντας στο studio μου άρεσε ο χώρος! Ανακαινισμένος και καθαρός! Η τσατσα ευγενική μου είπε τα προγράματα. Απο 30 ξεκινάνε! Ετσι να πεφτουν οι τιμές! Η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο και σε 5 λέπτα βγήκε! Στο Σαλόνι εμφανίστηκε ενα ωραίο μωρό, με ωραία τακούνια (Μεγάλο χαμόγελο), ωραίο σωμάτακι οχι γεματούλα αλλα ουτε και στέκα! Κολαράκι για τα γουστα μου πολύ ωραίο! Καλοσχηματισμένο, στρογγυλό και ελάχιστα ιχνη κυτταρίτιδας! Υστερα από μια γρήγορη σκέψη δίνω το παράβολο των 30 και μπαίνω στο δωμάτάκι! Μεγαλούτσικο δωμάτιο με τζακούζι! καθαρό και με ωραίο μαλακό στρώμα! Δεν αργεί να μπεί η Τάνια! Σκύβοντας για να βγάλει το στριγκάκι παρατηρώ μια κοιλίτσα που στο σαλόνι δεν το παρατήρησα! Χαλάστικα κάπως! Τα μπουτακια λίγο χαλάρα και το προσωπάκι όχι τόσο καλό απο κοντά! Χάνει ποντους στην εμφ;άνιση μέσα στο δωματιάκι! Ρε τι κάνουν τα τακούνια!!!!! Αρχίζουν τα προκαταρκτικά ελάχιστα μεν αλλά αποδοτικά δε! Ο Γιακουμής σηκωθηκε για τα καλά! Βάζει την καπότα στυλ κάλτσας λίγο ατεχνα! Αρχιζει ένα καλό και αισθησιακό τρομπόνι και αφού βάλει την κρέμα με ρωτάει πως θέλω και την αρχίζω με μένα απο κάτω! Μου φάνηκε αρκετά σφυκτή Χμμμ; αλλά μετά χάθηκε η αίσθηση για τα καλά το σφιξίμο! Αντεξε για τα καλά στα σφυροκοπήματα! Στη συνέχεια απο κάτω αυτή οπου εδώ χάθηκε τελείως η αισθηση της τριβής! Στη συνέχεια ξαπλωμένη μπρούμυτα να βλέπω την δουλεμένη πίσω τρυπούλα της οπου με έξτρα παράβολο μπορεί να μας την δανείσει! Γλώσσα

Δεν ξέρω αν θα την ξαναεπισκεφτώ!

εμφάνιση κοπέλας στο σαλόνι:8
εμφάνιση κοπέλας στο δωμάτιο: 6
Συμετοχή/διάθεση : 6
καθαριότητα χώρου: 8
Σχέση αποδοσης τιμής: 6

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
Μέλος