Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πέμπτη νωρίς το απόγευμα. Τα μαγαζάκια του Μύλου βαράγανε μυίγες. Μετά από μικρή βόλτα σε 4-5 από αυτά, τίποτα δεν μου άρεσε και έτσι με πολλές επιφυλάξεις λόγω προηγούμενης εμπειρίας πριν από περίπου 5 μήνες (έχει σημασία αυτό) κατέληξα στη Νατάσσα. (Διάβασε σχ. κριτική)
Έδωσα το 50ρικο στην ανακουφισμένη τσατσά που με έβλεπε να διστάζω και έλιωνε, και προχώρησα στο δωμάτιο με το στρόγγυλο κρεββάτι. Σε 5 λεπτά κατέφθασε η Νατάσα, όμορφη και μυρωδάτη όπως πάντα, φορώντας ένα πολύ σέξι δικτυωτό συνολάκι…Χαμόγελο
Πλακωθήκαμε στα χάδια και στα φιλιά στα όρθια και μετά την ξάπλωσα μπρούμυτα και την έγλυψα από τον σβέρκο μέχρι τα δαχτυλάκια ενώ αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει…
Την γύρισα ανάσκελα, και έχωσα το κεφάλι μου ανάμεσα στα ευλύγιστα μπουτάκια της, που για κανα δεκάλεπτο τα ανέμιζε μέσα σε φωνούλες, σπασμούς και γέλια ηδονής.Γλώσσα
Όταν την χόρτασα, ξάπλωσα ανάσκελα και αυτή επιδόθηκε σε ένα εκπληκτικό τσιμπουκάκι που ξεκίνησε με καραμέλωμα, και εξελίχτηκε σε βαθειά, αλλά πολύ βαθειά λέμε… ρουφήγματα μέχρι που αναγκάστηκα να την σταματήσω γιατί ο Γιακουμής θα έσκαγε…Εμμμμ
Την αράδιασα στο κρεβάτι ιεραποστολικά και την κάρφωσα με δύναμη για αρκετή ώρα καυλωμένος από τις φωνούλες της πότε ξαπλωμένος επάνω της και πότε στηριζόμενος στα χέρια μου για να μη την σκάσω…
Την γύρισα στα τέσσερα όπου μου στήθηκε καταπληκτικά και συνέχισα να σπρώχνω μανιωδώς… Πρέπει να μου ξέφυγαν και κανα δυό μπατσάκια, ευτυχώς όχι τόσο δυνατά που να τη στεναχωρήσουν….Ντροπή
Τελείωσα με τα πολλά μουγκρίζοντας σαν λύκος και έπεσα δίπλα της λαχανιασμένος και αποκαμωμένος.Κουλ
Έμεινε δίπλα μου. Με χαιδεψε, με φίλησε και μου είπε:
-Χαίρομαι που ξαναήρθες… Την περασμένη φορά, δεν τα πήγαμε καλά, και φταίω εγώ. Έχω θέμα με τους μεθυσμένους και δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκες μεθυσμένος όταν σε πρωτοείδα μπαίνοντας στο δωμάτιο… Όταν κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος… ήταν αργά…
Κάγκελο…. Εγώ !!!Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
Συμπέρασμα: Ίσως η καλύτερη συνεύρεση της καριέρας μου…Μεγάλο χαμόγελο
Την προτείνω σε συναγωνιστές?
ΟΟΟΟΟΧΙΙΙΙΙΙΙ την θέλω ΜΟΝΟ δικιά μου….Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Νατάσσα
Midastouch
Μέλος
55
Πόντοι:
81
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2012
To εξάρι στην καθαριότητα χώρου οφείλεται στο γεγονός ότι το στρόγγυλο κρεββάτι δεν έχει σεντόνι...
Τρίτη φορά σε 15 μέρες, πήδηξα πάνω στο ίδιο λευκό ύφασμα...
Κατά τα άλλα, ο χώρος άψογος...
13 Ιουλίου, 2012
Έχει απίστευτη μνήμη η Νατάσα, με εξέπληξε και μένα με παρόμοιο τρόπο πριν λίγες μέρες
13 Ιουλίου, 2012
έχει πρόβλημα με τους μεθυσμένους, έχει πρόβλημα με τα σάλια...όλο βλακείες κάνει...
κρίμα γιατί είναι και κορίτσαρος και όταν θέλει γαμιέται υπέροχα...άσε τις deep throat πίπες
17 Ιουλίου, 2012
Φιλτατε Μιδα, επειδη εχω διατελεσει και παραμενω ακομα, Μεγας Αγαπουλης και Χορηγος της, απ τα πρωτα της βηματα στην πολη μας, 2,5 χρονια τωρα, σε προειδοποιώ: παρε πισω την τελευταία προταση σου, γιατι...θα φαμε τα μουστακια μας! Χαμόγελο Χαμόγελο
17 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σεβασμιώτατε Hagem (λόγω αρχαιότητας)
Ραντεβού ΌΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ... στα μαρμαρένια αλώνια....
ΔΕΝ το παίρνω πίσω ρε....
Εξ άλλου... δεν με πολυπειράζει να γλύφεις κι ςσύ κανα κοκκαλάκι....
Αρκεί να μη το ξέρω !!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
17 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ενα μονο να ξερεις: οσο κι αν προσπαθεις, το μονο που θα καταφερεις, είναι να μου μεγαλωσεις την προικα!! Χαμόγελο
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6