Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Πάολα την είχα πολύ καιρό στα υπόψιν, μετά από "έρευνα αγοράς" που έκανα και καθότι με βόλευε ο δρόμος μου προς τα εκεί, είπα σήμερα να την τιμήσω.

Ο χώρος είναι πολύ ωραίος όσο αφορά το σαλόνι, και το δωμάτιο βέβαια είναι μεγάλο και άνετο, χωρίς όμως να έχει ούτε καν νιπτήρα, ενώ υπάρχει ένα κεντρικό ντούζ στο χώρο. Νομίζω πως αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα, αν θες να λέγεσαι στούντιο οφείλεις αυτά να τα έχεις.

Η κοπέλα τώρα, είναι μια ξανθούλα με καρέ μαλί, όμορφη, χαμογελαστή, γλυκιά, με σωστές αναλογίες που μόλις την βλέπεις θες να περάσεις μαζί της μια gfe κατάσταση, να της μιλήσεις γλυκά και όμορφα.
Εμένα τουλάχιστον αυτό μου έβγαλε και έτσι έπραξα. Ντροπή

Στα του αγώνος τώρα, μπήκε με χαμόγελο στο δωμάτιο, και αρχίσαμε τα προκαταρτικά, χαδάκια αγκαλίτσες, μέχρι να ορθόσω ανάστημα, όπου μου πέρασε προφυλακτικό για να ξεκινήσει ένα πολύ καλό στοματικό και για αρκετή ώρα.

Στάση πρώτη της ζήτησα να έρθει επάνω μου, όπου κουνιότανε σε πολύ καλούς ρυθμούς, να πέφτει επάνω μου, να με αγκαλιάζει, ένιωθα ότι είμαι με την κοπέλα της διπλανής πόρτας. Δεύτερη στάση την έβαλα ιεραποστολικό, όπου το νινάκι της είναι πραγματικά υπέροχο, έχει την τέλεια άισθηση. Τρίτη στάση doggie όπου στήθηκε πολύ καλά, κατόπιν ξανά επάνω μου για να έρθει η κατάθεση πάλι σε ιεραποστολικό.
Σε ότι και να της ζήτησα δεν το αρνήθηκε, γενικά ήταν πρόθυμη σε όλα. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα μετά, και μου είπε αρκετά πράγματα για εκείνη, πάντα το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της όσο μου μίλαγε.

Γενικά λοιπόν με την Πάολα πέρασα πολύ ωραία, ήταν αυτό που έψαχνα, μιας και οι προηγούμενες καταθέσεις μου ήταν με milf έμπειρα pse. Σήμερα ήθελα κάτι το gfe και το βρήκα στο πρόσωπο της Πάολας. Φυσικά μην ξεχάσω ότι το αντίτιμο είναι 40€, και αυτό την κάνει ακόμα πιο vfm.
Αυτά για σήμερα, ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Kerveras
Τιμημένος
91
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2012
Από πού κατάγεται η Παολα?
12 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ολλανδία φίλε Μεγάλο χαμόγελο
12 Ιουλίου, 2012
κουφαλα Μεγάλο χαμόγελο
12 Ιουλίου, 2012
πρεπει να δούλευε στο Φανταζυ Ιεροφαντων 9...... έχω πάει...... δεν εντυπωσιάστηκα (από υπηρεσιες ούτε από εμφάνιση)..... έχω βάλει και κριτική.
12 Ιουλίου, 2012
parking 10 λόγω μηχανής ή καλοκαιριού(αδειαζει η αθηνα σιγα σιγα)?
12 Ιουλίου, 2012
Συμφωνω απόλυτα για οτι γράφεις για τη Παολα .Το 10 στην πρόσβαση πως προκύπτει ? Mενεις στην γειτονιά ?
12 Ιουλίου, 2012
"mpouzoklidos" πρέπει να πας, η κοπέλα είναι κομένη και ραμένη για τα μέτρα σουΜεγάλο χαμόγελο

"iccaros" ναι αυτή είναι, δεν δουλεύει πλέον εκεί όμως, γούστα είναι αυτά Μεγάλο χαμόγελο

"Περι ου ο λογος" πάρκινγκ λόγω μηχανής αλλιώς ο δρόμος τους είναι στενός και αν έχεις αμάξι πρέπει να παρκάρεις αλλού Μεγάλο χαμόγελο

"toshmagic" όχι δεν μένω στη γειτονιά, αλλά ήταν ο δρόμος μου από εκεί λόγω δουλειάς, και είναι και πολύ εύκολο στο να το βρεις Μεγάλο χαμόγελο
13 Ιουλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εγώ την είχα πετύχει Κηφισού 60
απίθανο μωράκι, και πολύ υπάκουη.
ενδείκνυται και το 40άρι στο ανταγωνιστικό άκρο.
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8