Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 198 10
Sex Studio
162645
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
...Μάλλον περισσότερο ταιριάζει σε άτομα με συγκεκριμένα γούστα. Η ίδια είναι μία αρκετά όμορφη μικρή ξανθιά από Τσεχία, τσαχπίνα με τατού στο σώμα της. Εχεί ωραίο πρόσωπο και σωματότυπο αλλά δεν έχει πιασίματα, είναι αρκετά αδυνατούλα, ίσως η πιο αδύνατη κοπελιά που έχω πάρει. Η επικοινωνία μαζί της είναι λίγο δύσκολη καθότι ούτε καλά ελληνικά ούτε αγγλικά ξέρει. Για προκαταρτικά φαίρνει το κωλαράκι της στο πρόσωπό σου, που προσωπικά με έφτιαξε άμεσα. Στο σέξ όμως φέρνει πιο πολύ για άγριες καταστάσεις, της αρέσει γρήγορα και δυνατά και πολλές φορές το έκοβε απότομα δίνοντας εντολές (γύρνα απο εδώ, πάμε γρήγορα, άλλη στάση κλπ.) που ήταν και αυτό που με ξενέρωσε πιο πολύ προσωπικά καθότι έκοβε απότομα όλο το ρυθμό και μου αρέσει στο σεξ εγώ να έχω το πάνω χέρι. Γούστα είναι βέβαια αυτά, για κάποιον που γουστάρει gfe καταστάσεις θα έλεγα δεν είναι και ότι καλύτερο. Για να πω και ένα θετικό κλείνοντας, με στράγγιξε πάντως στη κυριολεξία .
Ίσως να την ξανασυναντούσα αν την τύχαινα, πάντως δεν νομίζω να επιδίωκα από μόνος μου συνεύρεση μαζί της ξανά...
Ίσως να την ξανασυναντούσα αν την τύχαινα, πάντως δεν νομίζω να επιδίωκα από μόνος μου συνεύρεση μαζί της ξανά...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Λίλη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού