Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281304
Γενική βαθμολογία
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Η Ρεγγίνα είναι μια κλασσική πανέμορφη Ρωσίδα. Περπατάει με ένα αέρα σιγουριάς για την εμφάνισή της που θυμίζει αστέρι πίστας και συμπλρώνοντας αυτό με ένα πανέμορφο χαμόγελο, δεν σου αφήνει κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Πιστεύω οτι το "Ρεγγίνα" της ταιριάζει πολύ.
Συζήτηση με τον κορυφαίο του χώρου και φίλο πλέον Τάκη για τη γενικότερη κατάσταση και είσοδος για Ρεγγίνα.
Ειναι μια κοπέλα που θα έιμουνα ευχαριστημενος ακόμη και να τη βλέπω και να την ακούω μόνο......
Απολαμβάνει τα χάδια (υποθέτω εφ όσον υπάρχει κάποια οικειότητα), στην προκειμένη περίπτωση παντού..., και το εκφράζει με μια απίστευτη έκφραση στο πρόσωπό της συνοδευόμενη απο τους σχετικούς ήχους. Οταν ήρθε η σειρά της ανταπέδωσε πλούσια με κορυφαίο σημείο το στοματικό που το έχει. Βασικό ατου και το τέλειο στήθος που α)το χαίρεται και β) το χρησιμοποιεί με μεγάλη εμπειρία για να ξυπνήσει και πεθαμένους. Και εγώ μόνο ...πεθαμένος δεν είμουνα.
Στο τελικό στάδιο, κλασσική στάση, το απόλυτο GFE, χωρίς φιλιά αλλά με αγκαλιές και φουλ συμμετοχή.
Εχω την υποψία οτι αν αφήσεις "τον πάνθηρα" ελέυθερο μπορεί να σε ....σκίσει. Αλλά μαζί μου είναι σε πολύ γλυκειά φάση. Ισως και γιατί αυτό θέλω.
Το 9 στο studio, οχι γιατί υπάρχει κάτι λάθος ή μεμπτό αλλά θα μπορούσε να έχει σφραγισμένες πετσέτες. Ειναι το μόνο σημείο που εγώ βρίσκω οτι χρειάζεται βελτίωση.
Στον Τάκη 10 γιατί δεν με αφήνει να βάλω 11.....
Συνοπτικά, άλλη μια τέλεια συνεύρεση με μια κορυφαία κοπέλα του χώρου.
Συζήτηση με τον κορυφαίο του χώρου και φίλο πλέον Τάκη για τη γενικότερη κατάσταση και είσοδος για Ρεγγίνα.
Ειναι μια κοπέλα που θα έιμουνα ευχαριστημενος ακόμη και να τη βλέπω και να την ακούω μόνο......
Απολαμβάνει τα χάδια (υποθέτω εφ όσον υπάρχει κάποια οικειότητα), στην προκειμένη περίπτωση παντού..., και το εκφράζει με μια απίστευτη έκφραση στο πρόσωπό της συνοδευόμενη απο τους σχετικούς ήχους. Οταν ήρθε η σειρά της ανταπέδωσε πλούσια με κορυφαίο σημείο το στοματικό που το έχει. Βασικό ατου και το τέλειο στήθος που α)το χαίρεται και β) το χρησιμοποιεί με μεγάλη εμπειρία για να ξυπνήσει και πεθαμένους. Και εγώ μόνο ...πεθαμένος δεν είμουνα.
Στο τελικό στάδιο, κλασσική στάση, το απόλυτο GFE, χωρίς φιλιά αλλά με αγκαλιές και φουλ συμμετοχή.
Εχω την υποψία οτι αν αφήσεις "τον πάνθηρα" ελέυθερο μπορεί να σε ....σκίσει. Αλλά μαζί μου είναι σε πολύ γλυκειά φάση. Ισως και γιατί αυτό θέλω.
Το 9 στο studio, οχι γιατί υπάρχει κάτι λάθος ή μεμπτό αλλά θα μπορούσε να έχει σφραγισμένες πετσέτες. Ειναι το μόνο σημείο που εγώ βρίσκω οτι χρειάζεται βελτίωση.
Στον Τάκη 10 γιατί δεν με αφήνει να βάλω 11.....
Συνοπτικά, άλλη μια τέλεια συνεύρεση με μια κορυφαία κοπέλα του χώρου.
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Απο εδω που καθομαι και πινω τον καφε μου, η κριτικη σου χρηζει .....κριτικης:
- Εμφανιση κοπελλας 10!! Ημαρτον, μηπως με αριστα το 15; Δηλαδη η Λάϊμα τι παιρνει; Η Ρομινα; Για να μη φυγω απο το μαγαζι και παω προς Βουλιαγμενης, εκει θα ειναι χαος η διαφορα.
Εμφάνιση: Ρομίνα & Ρεγγίνα 10, Λαιμα 9.
Υπηρεσίες: Ρεγγίνα & Αφροδίτη 10, Ρομίνα 9,5 & Λαιμα 9.
Η ταπεινή μου γνώμη .......