Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82945
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Τζούλια μονοπωλεί τα σχόλια των τελευταίων ημερών, αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος της προγραμματισμένης επίσκεψης μου σε αυτήν. Για να είμαι ειλικρινής στο μυαλό μου την είχα φτιάξει κάπως διαφορετική από τις περιγραφές για αυτό και την περιγράφω όπως ακριβώς την είδαν τα δικά μου μάτια.

Πιπίνι κάτω των 20, λεπτούλα και petit, μελαχρινή με ίσια μαλλιά στους ώμους με στήθος καλοσχηματισμένο γύρω στο 3, αρκετά καλό σε υφή που κρεμούσε όμορφα, tattoo πολύ διακριτικά σε τρία σημεία του κορμιού της με χαρακτηριστικότερα τα 4 πατουσάκια πάνω από τη μέση της. Πίρσινγκ σε αφαλό, μάτι και ίσως κάπου στο στόμα το οποίο όμως δεν διέκρινα λόγω χαμηλού φωτισμού. Χαμόγελο φανταστικό που σε συνδυασμό με το πονηρό της βλέμμα μου δημιούργησαν πλήρη στύση από το σαλόνι που διατηρήθηκε μέχρι την είσοδο μου στο δωμάτιο του καταστήματος. Θέλω να επισημάνω ότι παρόμοιο γεγονός δεν θυμάμαι στην πρόσφατη μπουρδελοπορεία μου.

Πέρασμα στο δωμάτιο με το απλό των 30 ευρώ, μπήκε στο δωμάτιο με το ίδιο πλατύ χαμόγελο που είχε στο σαλόνι, την έβαλα αμέσως στην αγκαλιά μου όπου την χάιδευα αχόρταγα σε όλο της το κορμί και αυτή ανταποκρινόμενη μου βούτηξε με το χέρι της τον ήδη σηκωμένο μου πούτσο αρχίζοντας τις παλινδρομήσεις. Φιλάκια δέχθηκε παντού εκτός από τα χείλη τα οποία αρνήθηκε ευγενικά στην προσπάθεια που έκανα να της τα αποσπάσω.

Πολύ γρήγορα την ξάπλωσα στο κρεβάτι, τα χαδάκια συνεχίστηκαν και μου πρόσφερε και ως δώρο ένα υπέροχο ισπανικό τρίβοντας τις βυζάρες της πάνω στον πούτσο μου. Κατόπιν την έκανα νόημα να περάσει το προφυλακτικό, και το έκανε με μαεστρία και χωρίς να αφήσει καθόλου αέρα, σημάδι ότι δεν είναι τόσο άπειρη παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η πίπα που ακολούθησε ήταν υγρή και βαθιά και πολύ καυλωτική έχοντας βέβαια και λίγο δοντάκι που για να είμαι ειλικρινής δεν με ενόχλησε πολύ δεδομένης της πολύ μεγάλης ηδονής που μου είχε προσφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η προσπάθεια μου για εισχώρηση των δακτύλων μου στις τρυπούλες της στέφτηκε από αποτυχία, αρνούμενη ευγενικά, και περιορίστηκε μόνο σε εξωτερικό χάϊδεμα σε αυτές.

Στη συνέχεια την ανέβασα από πάνω, η πρώτη διείσδυση έγινε με κάποια δυσκολία καθότι υπήρξε πρόβλημα στενότητας αλλά χρησιμοποιώντας αρκετό από το σάλιο της βρέθηκε σχετικά εύκολα η λύση. Κουνήθηκε και καρφώθηκε με μανία πάνω στον πούτσο μου λες και είχε χρόνια να γαμηθεί, χωρίς να μου αφήσει σχεδόν απολύτως καμία πρωτοβουλία και μένοντας ξεκούραστος για την στάση του πισοκολλητού.

Αμ δε, και σε εκείνη την στάση η συμμετοχή της ήταν κάτι παραπάνω από μεγάλη και μένοντας ακίνητος στα γόνατα κουνιόταν ρυθμικά και πολύ καυλωτικά σε ένα κυριολεκτικά φρενήρη ρυθμό. Έτσι αποφάσισα να την κάνω την στάση που πολύ λίγες κοπέλες μπορούν να κάνουν, δηλαδή σε ξαπλωτό πισοκολλητό με τα πόδια της ενωμένα, εκεί πραγματικά την στρίμωξα και την σφυροκόπησα όσο δεν πήγαινε άλλο παροτρύνοντας μου και εκείνη σε ακόμη γρηγορότερο ρυθμό. Κάπως έτσι ήρθε λοιπόν και το πολυπόθητο τέλος μέσα σε κραυγές. Ένα πολύ πλατύ χαμόγελο μου χάρισε μετά και αξίζει να σημειώσω ότι η στύση μου διατηρήθηκε ακέραια για ένα 3λεπτο περίπου (πράγμα που με εξέπληξε μιας που δεν είναι κάτι σύνηθες) και έχοντας καρφωμένη την πούτσα μου στο μουνί της την έκανα ένα ελαφρύ μασαζάκι στην πλάτη το οποίο δέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση. Μετά σηκώθηκε ντύθηκε μπροστά μου και την χάζευα ξαπλωμένος και αποχωριστήκαμε με σταυρωτά φιλιά εκατέρωθεν.

Αποχωρώντας από το κατάστημα είχα τέτοιο μεγάλο ενθουσιασμό για αυτή την κορυφαία συνάντηση που είχα με την μικρή, που αποχαιρέτησα με σταυρωτά φιλιά ακόμη και την μαντάμ, η οποία θα ήθελα να σημειώσω ότι ήταν ευγενέστατη και εξυπηρετικότατη σε όλη την συμπεριφορά της.

Φυσικά και συστήνεται με κλειστά μάτια σε όλους, αν αντέξει η κοπέλα σε αυτούς τους ρυθμούς σίγουρα θα έχουμε ένα ακόμη κορίτσι με φανταστική απόδοση.
Από μένα θα υπάρξουν στα σίγουρα και επόμενες επισκέψεις.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2012
Εισαι λογοκλοπος ρεεε...Κουλ
19 Ιουνίου, 2012
Ειστε Ρεμαλια ρεεε... Κουλ
20 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

λες για την συναντηση κορυφης που ειχα πριν δυο χρονια με την νταρια;Μεγάλο χαμόγελοΓλώσσα
G
gl
20 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.bourdela.com/sex/my-reviews/user:76670/page:5/limit:40/#jr_review_18920
G
gl
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4