Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 218 10
Βριλησσού 42
Hot
Sex Studio
281281
Γενική βαθμολογία
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Τετάρτη αργά το βράδυ και μετά από κατανάλωση αρκετού αλκοόλ με συνοδεία rock μουσικής πέρασα από τα μαγαζιά της Βριλησσού. Αφού έκανα μια γύρα σε όλα αποφάσισα Μαργκό στο 42. Είχα να την επισκεφθώ από την εποχή που δούλευε Φραντζή … παραμένει πολύ όμορφη (αν και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της έχουν σκληρύνει λίγο από τότε … ήταν πιο γλυκιά) με πολύ ωραίο σώμα και βελούδινο δέρμα …. Προκαταρτικά με τρίψιμο του κορμιού της πάνω στο δικό μου και τις βυζάρες της να παίζουν με το καυλί μου… πίπα με προφυλακτικό αρκετά καλή (όπου έπαιρνα μάτι όλο το σκηνικό από τον καθρέπτη στο ταβάνι) και τρεις στάσεις που μου φάνηκαν λίγο βιαστικές… αυτό με ξενέρωσε λίγο (σε συνδυασμό φυσικά και με την μεγάλη ποσότητα αλκοόλ που είχα καταναλώσει) και της είπα να μου τον πάρει ξανά στο στόμα , πράγμα το οποίο αρνήθηκε γιατί όπως μου είπε έχει κρέμα το προφυλακτικό….!!! , εκεί ξενέρωσα αρκετά και της τον έδωσα να μου τον παίξει για να τελειώσω και να φύγω.. όπως κι έγινε… καταλαβαίνετε ότι δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος παρόλο που βρέθηκα με μια από τις πιο ωραίες κοπέλες των στούντιο… Το δωμάτιο ήταν αρκετά καλό και καθαρό , και συμπαθητική η κυρία της υπηρεσίας…
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Margo
rockstar
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Ιουνίου, 2012
Φίλε μου μια χαρά όλα, και μένα μου άρεσε η Μαργκώ που την είδα, αλλά όχι κ ευγενική η κυρία επί της υποδοχής....σαν να μας έκανε χάρη που μας άνοιξε και μας είπε τα προγράμματα....Απαράδεκτη η τύπισσα...
lagonisian
22 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Φίλε μου έχεις δίκιο για την τσατσά… τώρα που το ξανασκέφτομαι , ναι δεν ήταν και τόσο συμπαθητική …. μάλλον το αντίθετο… δηλαδή με τον τρόπο της σε προέτρεπε να φύγεις…
R
rockstar
23 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
θυμάμαι είχε αράξει στον απέναντι καναπέ, με ανοιχτά τα πόδια σαν νταλικέρισσα και με το στανιό μας έλεγε τιμές προγράμματα κλπ...Και ένας λόγος που δεν πέρασε κανένας από την παρέα με τη Μαργκώ ήταν γιατί δε θέλαμε να δώσουμε τα λεφτά μας και να ταίσουμε την ηλίθια τσατσα...
lagonisian
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3