Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Έχοντας και παλαιότερη εμπειρία, μόλις ξαναβρέθηκα στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκα την Αφροδίτη. Πήρα το πρόγραμμα των 60 ευρώ και πέρασα. Σε λίγο μπήκε στο δωμάτιο με την γνωστή άνεση και φιλική διάθεση, δίνοντας αμέσως ένα τόνο έντονου αισθησιασμού, χωρίς ίχνος πρόστυχης προσποίησης. Με εξέπληξε που με θυμήθηκε μετά απο εξι μήνες! (και δεν υποκρινόταν, είχε εντοπίσει την κριτική μου!).
Μετά από ένα αισθησιακό sex sow για ορεκτικό, προχωρήσαμε στο κυρίως μενού. Ήδη η διάθεση είχε απογειωθεί και το καλό κλίμα που η κοπέλα αυτή δημιουργεί με την παρουσία και την συμπεριφορά της, προδιέθεταν θετικά για αυτό που επρόκειτο να ακολουθήσει. Μετά από χάδια και αισθησιακά πιασίματα και λογάκια και με το όργανο στην πλήρη ανάταση, πέρασε με μοναδική μαεστρία το προφυλακτικό (με το στόμα) και άρχισε μια αργή, αισθησιακή, υγρή και απολαυστική πίπα, χωρις χέρια και με απολαυστικές εναλλαγές!. Στην συνέχεια, την πήρα σε κάθε στάση που μου ερχόταν στο μυαλό, ενώ και η ίδια έδειξε ενθουσιασμό και πήρε και αυτή πρωτοβουλίες για προχωρημένες στάσεις. Το κάναμε στο κρεβάτι, στην καρέκλα, στα όρθια… Μόνο το πάτωμα ξεχάσαμε Αφροδίτη! Παίξαμε σε ισπανικό, ποδαράτο, μασχαλάτο και ο,τι άλλο μας ερχόταν….. Γενικά έγινε για ακόμη μια φορά ένα εξαιρετικό αισθησιακό παιχνίδι, με άριστη συμμετοχή από την πλευρά της, χωρίς ίχνος βιασύνης, με εξαιρετική προθυμία να κάνει τα πάντα και όλα αυτά με χαμόγελο και καλή διάθεση! Σημειώνω ότι δεν είμαι τακτικός πελάτης, είναι μόλις η τρίτη φορά που την βλέπω μετά από έξι μήνες (βρίσκομαι περιστασιακά στην Θεσσαλονίκη).
Κλείνοντας, υπογραμμίζω ότι η Αφροδίτη κατατάσσεται επάξια στις κορυφαίες ποιοτικά ιέρειες του έρωτα – και έχω γνωρίσει αρκετές εντός και εκτός Ελλάδος, αλλά το σύνολο που λέγεται Αφροδίτη είναι εξαιρετικά σπάνιο! Ανυπομονώ να σε συναντήσω ξανά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουνίου, 2012
Χμμμ;Χμμμ; Με τη βαθμολογια ομως που εβαλες αντικατοπτριζεις πληρως την ποιοτητα των υπηρεσιων της Αφοδιτης!
Εκτος κι αν επαιζες Τζοκερ!Γλώσσα
10 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

συμφωνώ.... Χμμμ;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2