Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 222 10
Κηφισού 30
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
501047
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την Ξένια την είχα δει στις φωτογραφίες της, τις προηγούμενες και τις καινούργιες, και μου άρεσε πολύ.Εκλεκτοί συναγωνιστές που την είχαν δει από κοντά, επιβεβαίωσαν την άποψή μου.Οπότε Σάββατο βράδυ επισκεύτηκα το συγκεκριμένο στούντιο, για να την δω κι εγώ.Η Ξένια βγήκε στο σαλόνι, λικνίζοντας το σφιχτό κωλαράκι της.Όντως, πρόκειται για μια όμορφη, αδύνατη κοπέλα, ξανθιά με κοντό μαλλάκι, γύρω στο 1,70, φυσικό 2,5άρι στήθος και πολύ ωραίο και τουρλωτό κωλαράκι.Μου άρεσε εμφανισιακά, οπότε πλήρωσα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο (δεν περίμενα να δω και την Στέλλα, αφού την ήξερα από προηγούμεη τσάρκα).Το οποίο είναι μεγάλο, άνετο, με ένα τεράστιο καθρέπτη στο πλάι.
Ελλείψη πελατών η Ξένια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως.Έτσι όπως είμασταν όρθιοι με εκατέρωθεν χουφτώματα και φιλιά στο λαιμό και το στήθος.Αλλά, κάπου εκεί η συνταγή χάλασε.Έβγαλε τα εσώρουχά της και ξάπλωσε στο κρεβάτι.Άνοιξε τα πόδια της κι έσπρωξε το κεφάλι μου προς την ευαίσθητη περιοχή της.Έδειχνε βιαστική, ανόρεχτη κι οι αναστεναγμοί της υπέρ το δέον ψεύτικοι.Κάποια στιγμή μάλιστα, ενώ ασχολιόμουν με την κλειτορίδα της, την είδα να έχει στρέψει την προσοχή της στην τηλεόραση, στην τσόντα που παιζόταν..Μου έδωσε την εντύπωση, "άντε να τελειώνουμε, να πάμε παρακάτω".Αλλά και κατά τη διάρκεια της πίπας, πιο πολύ χάιδευε τα στήθη της με τον μικρό manager, παρά τον έβαζε στο στόμα της.Αλλάξαμε δύο στάσεις, ιεραποστολική και στα τέσσερα, όπου και τελείωσα.Μου έδωσε δυο φιλιά στα μάγουλα, πήρε τα εσώρουχά της κι έφυγε.
Όμως θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής.Δε μπορώ να κατηγορήσω την Ξένια.Μπορεί, να έφταιγα κι εγώ.Δεν ξέρω.Ίσως, να μην κατάφερα να την βοηθήσω, με τις ενέργεις και τις περιποιήσεις μου, να αποδώσει καλύτερα και να ήταν σφιγμένη κι επιφυλακτική μαζί μου.Ή μπορεί να μην της άρεσε το παρουσιαστικό μου.Μην ξεχνάμε πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν, συναντώντας άγνωστα άτομα.Επίσης, θέλω να πω, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα, με όμορφο πρόσωπο κι ωραίο και σφιχτό σώμα.Εελπίζω, κάποιοι άλλοι συναγωνιστές να περάσουν μαζί της πολύ πιο όμορφα, απ’όσο πέρασα εγώ.
Ελλείψη πελατών η Ξένια δεν άργησε να έρθει στο δωμάτιο και το παιχνίδι ξεκίνησε αμέσως.Έτσι όπως είμασταν όρθιοι με εκατέρωθεν χουφτώματα και φιλιά στο λαιμό και το στήθος.Αλλά, κάπου εκεί η συνταγή χάλασε.Έβγαλε τα εσώρουχά της και ξάπλωσε στο κρεβάτι.Άνοιξε τα πόδια της κι έσπρωξε το κεφάλι μου προς την ευαίσθητη περιοχή της.Έδειχνε βιαστική, ανόρεχτη κι οι αναστεναγμοί της υπέρ το δέον ψεύτικοι.Κάποια στιγμή μάλιστα, ενώ ασχολιόμουν με την κλειτορίδα της, την είδα να έχει στρέψει την προσοχή της στην τηλεόραση, στην τσόντα που παιζόταν..Μου έδωσε την εντύπωση, "άντε να τελειώνουμε, να πάμε παρακάτω".Αλλά και κατά τη διάρκεια της πίπας, πιο πολύ χάιδευε τα στήθη της με τον μικρό manager, παρά τον έβαζε στο στόμα της.Αλλάξαμε δύο στάσεις, ιεραποστολική και στα τέσσερα, όπου και τελείωσα.Μου έδωσε δυο φιλιά στα μάγουλα, πήρε τα εσώρουχά της κι έφυγε.
Όμως θα ήθελα να παρατηρήσω το εξής.Δε μπορώ να κατηγορήσω την Ξένια.Μπορεί, να έφταιγα κι εγώ.Δεν ξέρω.Ίσως, να μην κατάφερα να την βοηθήσω, με τις ενέργεις και τις περιποιήσεις μου, να αποδώσει καλύτερα και να ήταν σφιγμένη κι επιφυλακτική μαζί μου.Ή μπορεί να μην της άρεσε το παρουσιαστικό μου.Μην ξεχνάμε πόσο δύσκολη δουλειά κάνουν, συναντώντας άγνωστα άτομα.Επίσης, θέλω να πω, ότι είναι μια όμορφη κοπέλα, με όμορφο πρόσωπο κι ωραίο και σφιχτό σώμα.Εελπίζω, κάποιοι άλλοι συναγωνιστές να περάσουν μαζί της πολύ πιο όμορφα, απ’όσο πέρασα εγώ.
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Δεν ξέρω, αν διώχνουν πελάτες.Αλλά, όπως θα διάβασες στη κριτική μου, αναφέρω την πιθανότητα να φταίω κι εγώ.Είτε επειδή δεν της άρεσε η εμφάνισή μου και δε μπόρεσε να κάνει υπομονή για 20-25 λεπτά (το έχω ξαναπεί, μην ξεχνάμε, ότι και τα κορίτσια είναι άνθρωποι σαν κι εμάς κι έχουν κι αυτές τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις τους).Είτε επειδή δεν "απέδωσα" όσο καλά έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και δε μπόρεσα να την φέρω σε ένα ικανοποιητικό βαθμό ερεθισμού.Ειλικρινά, θα χαρώ πάρα πολύ, αν κάποιος συναγωνιστής αναφέρει, ότι πέρασε καλά μαζί της, γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα, με πολύ ωραίο σώμα.