Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 118 10
Sex Studio 205086
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
*Διπλή κατάθεση σήμερα, μιας και το γλυκό την 1η φορά δεν "έδεσε". Ας τα πάρουμε τα πράγματα με χρονική σειρά λοιπόν... *

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Πρώτη επίσκεψη της ημέρας στην οδό Κασσάνδρας ώρα 15:30, Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2012. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, υπάρχει πάντα άπλετος χώρος για parking, αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ το μετρό, στάση Κεραμικού... Με το που φτάνω, ένας ευγενικός κύριος έξω από τα στούντιο με πληροφορεί ότι η Μελίνα από το μόνιμο στέκι της, το 6, δούλευε σήμερα στο 4β, δίπλα.

Μετά από αυτή την πληροφορία λοιπόν εισέρχομαι στο 4β όπου με υποδέχεται η ευγενέστατη κ. Μαίρη, με την οποία έχουμε μιλήσει αρκετές φορές και ήταν λογικό να με εξυπηρετήσει καλά. Πολύ ευγενικά με οδήγησε στο δωμάτιο, της πλήρωσα τα 70 ευρώ για το 69, μου έδωσε μια καθαρή πετσέτα (ασφράγιστη) και τέλος, μου έκανε μια μικρή ξενάγηση στο δωμάτιο...

ΧΩΡΟΣ

Για το χώρο δεν έχω να πω πολλά: δεν είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει, αλλά ούτε και ό,τι χειρότερο... βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο... (αντίστροφα αυτή τη φορά).

Ένα απλό (μεγάλο) δωμάτιο με μια απλή ντουζιέρα και έναν πρόχειρο νεροχύτη, 2 κομοδίνα, έναν καθρέφτη, μια ντουλάπα, κρεμάστρα, ένα κάδο και ένα παράθυρο που έβλεπε έξω. Υπήρχε μόνο ένα χαρτί υγείας για να σκουπιστείς (όσο σκέφτομαι τα αντισηπτικά μαντιλάκια σε άλλο στούντιο, θέλω να βάλω τα κλάματα...) και, χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο, φαινόταν ένα δωμάτιο όχι πολύ καθαρό που πιθανό είχε να καθαριστεί και να αλλαχτούν τα σεντόνια από το πρωί...

Τουλάχιστον ο χώρος της υποδοχής είναι αρκετά ζεστός και παραπέμπει σε σαλόνι σπιτιού (δεν έχω κάποιο παράπονο να κάνω επ’ αυτού).

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ...

Η Μελίνα είναι μια από τις πιο όμορφες κοπέλες που κυκλοφορούν στα στούντιο, ένα καλό, ευγενικό και ζεστό κορίτσι με ωραίο αέρα, με κάποιες βέβαιες ιδιοτροπίες και ιδιαιτερότητες...

Μετρίου αναστήματος, ξανθιά, όμορφο πρόσωπο, στήθος σιλικονάτο 2.5αρι, μερικά τατουάζ στο σώμα, σκουρόχρωμο δέρμα, ωραίος μεγάλος πισινός, λεία επιδερμίδα, αρκετά περιποιημένη και από τις λίγες κοπέλες στα στούντιο με αυτό που λέμε "ελληνική παιδεία" (αν έχει καταγωγή ξένη δεν το γνωρίζω και δε με αφορά κιόλας...).

Την είχα συναντήσει πρόσφατα 1-2 φορές, αλλά δεν είχα περάσει και δυστυχώς δε με θυμότανε κιόλας. Παρόλα αυτά, όταν μπήκε στο δωμάτιο η συμπεριφορά της ήταν αρκετά ζεστή και φιλική...

Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ

Αφού προσπάθησα να της θυμίσω ποιος είμαι, αρχίσαμε τα προκαταρκτικά γονατισμένοι στο κρεβάτι, με εκείνη να αρχίσει να με φιλάει στο στήθος και γω να της το ανταποδίδω...

Στη συνέχεια της ζήτησα, κάτι που είναι αγαπημένη μου συνήθεια, να ξαπλώσει να την περιποιηθώ λίγο... Το δέχτηκε με ευχαρίστηση και για πολλή ώρα της έκανα στοματική περιποίηση...

Όταν έφτασα στο αιδοίο της (σχετικά καθαρό, αλλά όχι μοσχομυριστό όπως μου αρέσει), κατάλαβα πως η κοπέλα είναι πάρα πολύ στενή και ήδη είχα αρχίσει να ανησυχώ μήπως κάτι δεν πάει καλά στη συνέχεια... Γι αυτό και την έγλειψα για πάρα πολλή ώρα, ώστε να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις...

Κάποια στιγμή ανασηκώνεται, μετά από... 15 λεπτά τουλάχιστον θα ήταν, και μου ζητάει να το γυρίσουμε σε 69, όπου επιτέλους είδα μια καλή περιποίηση κι από την πλευρά της με γλείψιμο στα @@δια και στις γύρω περιοχές και στη συνέχεια πολύ καλή, βαθιά και δυνατή πίπα. (Ο τρόπος που χειρίζεται τη γλώσσα της είναι εκπληκτικος.) Κάποια στιγμή γύρισε κανονικά και άρχισε πάλι κάποια φιλιά στο σώμα και ξαναέπιασε πάλι την πίπα.

Ως εκείνη τη στιγμή τα πράγματα κυλούσαν καλά, αν και δεν υπήρξε κάποια ιδιαίτερη χημεία μεταξύ μας και αφού (παραδόξως) απέφευγα να τη φιλήσω ή κι ακόμα να την κοιτάξω στο πρόσωπο για πολλή ώρα (κάτι που την έκανε να ενοχληθεί και να με κοιτάει κάπως καχύποπτα).

Κάποια στιγμή λοιπόν πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί από πάνω μου, αλλά... δεν έμπαινε με τίποτα μέσα! μμμ... προσπάθησε μία, προσπάθησε 2, με την πίεση άρχισα να ξενερώνω εγώ... πριν να είναι πολύ αργά, της είπα να γυρίσουμε σε ιεραποστολικό (εκείνη ήθελε στα 4).

Επιτέλους μπήκε, αλλά δε θα έλεγα πως ένιωθα και άνετα, τέλος πάντων... βάζει τα πόδια της στο στήθος και για μερικά λεπτά κάνουμε ένα αξιοπρεπές ιεραποστολικό αν και ένιωθα να μη "γλιστράω" καλά εκεί μέσα...

Στη συνέχεια, δοκιμάσαμε τελικά στα 4, αλλά λόγω αυτής της δυσκολίας σύντομα επήλθε και 2ο ξενέρωμα και σε συνδυασμό με το άγχος το τελείωμα φαινόταν πολύ μακριά...

Ξέχασα να αναφέρω πως όταν δεν έμπαινε την 1η φορά, η ήδη καχύποπτη Μελίνα μου είπε "μάλλον δε με θες αρκετά, για αυτό δε μπαίνει". Τώρα πλέον πέταξε και 2η σπόντα "καλά νέο παιδί και δεν μπορείς;", ενώ προσπαθούσε με το χέρι της να με συνεφέρει...

Με τον πιο ξενέρωτο τρόπο που υπάρχει, έκατσε δίπλα μου, υπομονετικά να με τελειώσει με το χέρι της και με λίγη βοήθεια από το δικό μου, κατάφερε να με τελειώσει τελικά. Προς τιμήν της, είχε κάτσει 40 λεπτά στο δωμάτιο και δεν παραπονέθηκε (φωναχτά).

"Δεν έχουμε χημεία" μου λέει, κάπως τσατισμένα. Της είπα βέβαια πως και εγώ ήμουνα κάπως αυτές τις μέρες, αλλά δε φάνηκε να την έπεισα... Παρόλα αυτά, έφυγε χαμογελαστή από το δωμάτιο, αποχαιρετώντας με στέλνοντας φιλιά στον αέρα...

Σίγουρα θα έβριζε μετά, αλλά δεν πειράζει...

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η χημεία παίζει σοβαρό ρόλο σε μια συνεύρεση, όπως και η διάθεση των 2 συμμετεχόντων.

Η Μελίνα είναι μια σωστή επαγγελματίας που θέλει να ικανοποιήσει κάθε πελάτη της που θα δώσει τα λεφτά του να περάσει μαζί της, εξού και έκατσε 40 λεπτά στο δωμάτιο.

Παρόλα αυτά, στις περιπτώσεις που ο πελάτης φαίνεται να έχει κάποιο άγχος/ δυσκολία να προσαρμοστεί θεωρώ πως η καλή επαγγελματίας από την πολύ καλή ξεχωρίζει από το αν μπορεί να κάνει τον άλλον να νιώσει άνετα και να μην τον αγχώσει περισσότερο, για αυτό δεν μπορώ να βάλω πάνω από 8 στις υπηρεσίες της Μελίνας.
Για την εμφάνιση της να πω πως το στήθος της είναι πολύ μυτερό και μοιάζει πολύ ψεύτικο στην αφή. Δεν είναι από τα καλά σιλικονάτα που έχω πιάσει, και φυσικά το θέμα του στενού ή στεγνού αιδοίου (ειδικά μετά κι από 69) είναι μεγάλο μείον...

Η υπηρεσία όπως είπα πολύ ευγενική, ο χώρος όμως θέλει βελτιώσεις, ειδικά όταν τα Κασσάνδρας είναι by far τα πιο ακριβά στούντιο της Αθήνας και δε δέχονται καμία μα καμία έκπτωση...

Αυτά από μένα για τη Μελίνα. Εύχομαι να βοήθησα κάποιους με την κριτική μου, χωρίς να έγινα πολύ κουραστικός...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 04, 2012
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
O
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιουνίου, 2012
μαλλον δε την ηθελες αρκετα τι δραμα ζειτε
05 Ιουνίου, 2012
Αν ήξερα ότι ήταν τόσο σημαντικό μάθημα θα πρόσεχα πιο πολύ στο σχολείο...Γλώσσα Σίγουρα αυτό το "κάτι" παίζει σημαντικότατο ρόλο στις συνευρέσεις μας...Με μια κοπέλα που εγώ πέρασα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ εσύ δεν ευχαριστήθηκες. όπως εγώ με την Ιρένα, που κανένας δε με πίστευε ότι πέρασα μέτρια! Εύχομαι γρήγορα να βρεις την κατάλληλη καθηγήτρια για να σου μάθει τη σωστή χημική ένωση!Κουλ
05 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μπορεί και να τη βρήκα... περίμενε τη 2η κριτική μου! Σπασίκλας Έχεις χαιρετίσματα από την κ. Μαίρη! Κουλ
O
Orestis_Kou
05 Ιουνίου, 2012

μου το είπε...χαθήκαμε για μισή ώρα...εγώ πήγα για λάουρα(δες κριτική)....
05 Ιουνίου, 2012
Τουλαχιστον αυτήν προσπάθησε να σε κανει να τελειωσεις,και ηταν αρκετα περιποιητική μαζί σου.Οχι σαν την αλλη την καρ...λα προχές που μου πε παιξτο μονος και σηκώθηκε και εφυγε.Σιγουρα πάντως αυτη δεν κάνει για μένα!
05 Ιουνίου, 2012

+1 και από εμένα στον loveseeker, 2 φορές έχω πάει με τη Μελίνα και η μία ήταν καλύτερη από την άλλη Χαμόγελο
05 Ιουνίου, 2012
κατι αναλογο μου συνεβει και εμενα με την Μελινα. Το μουνι της ηταν πολυ στεγνο και ενοιωθα λες και τον εβαζα σε σοβατισμενη τρυπα με αποτελεσμα να μου πεσει. Μου τον ξανασηκωσε και εχυσα χειρωνακτικα. Μαλλον εχει μυκητες και στεγνωνει ο κολπος της
05 Ιουνίου, 2012

Ρε μη λέτε πράγματα ανυπόστατα...Τι μύκητες και κουραφέξαλα? Η κοπέλα είναι μανιακή με την καθαριότητα και την προσωπική της υγιεινή...Απλά μπορεί να την πέτυχες σε κακκιά μέρα...Μην ξεχνάμε είναι άνθρωποι και όχι ρομπότ!Σπασίκλας
05 Ιουνίου, 2012
Ορέστη αν κατάλαβα καλά ο λόγος που δεν έμπαινε ήταν ότι δεν είχες 100% στύση;

Για την χημεία συμφωνώ μαζί σου, υπάρχουν κοπέλες που δεν μου σηκώνετε και άλλες που δεν μου πέφτει. Για αυτό πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βρει τι του αρέσει και να παίζει μόνο αυτές.

Την κοπέλα δεν την ξέρω αλλά οι ατάκες της δεν ήταν σωστός χειρισμός.
lsh
lsh
06 Ιουνίου, 2012

Αρχικά είχα καλή στύση νομίζω, αλλά ζοριζόμουνα πολύ για να μπω μέσα της.

Πολύ στενή ήταν στα σίγουρα, τώρα από κει και πέρα όταν ζορίζεσαι η στύση αρχίζει και χάνεται...

Όταν δοκιμάσαμε στα 4, δεν είχα πλέον καλή στύση, λόγω πεσμένης ψυχολογίας...

Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου...
O
Orestis_Kou
18 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2