Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Α) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟΤΣΑΡΚΑΣ
Στις 17/05/2012 στις 19:40 ξεκίνησα από το σπίτι μου, κουβαλώντας όπως πάντα τη γνωστή μπουρδελότσαντα με του Γύπα τα εννιάμερα.
1ος σταθμός: Πειραιώς 109Α: Το παραπάνω στούντιο το βρήκα κλειστό.
2ος σταθμός: Πειραιώς 121: Η τσατσά ήταν αλλοδαπή, ηλικίας γύρω στα 60 και φορούσε παντελόνι. Τα χέρια της ήταν κοσμημένα με πολυφυλετικά χρυσά τρικ-τρικ. Η πουτάνα εντελώς αδιάφορη. Αν και τα ριγκάκια της τσατσάς ήταν πολυδιαθλαστικά, υστερούσε σε εμφάνιση έναντι της Βουλγάρας τσατσάς, που εργάζεται στο στούντιο της οδού Κωνσταντινουπόλεως 61. Για αυτό αποχώρησα με την ελπίδα να βρώ κάτι καλύτερο.
3ος σταθμός: Στούντιο Fantasy. Εδώ η τσατσά ήταν πολύ νέα για τα γούστα μου και φαινόταν αλβανικής καταγωγής. Οι πουτάνες (δυο εργάζονταν εκείνη την ώρα) ήταν κάτι 18άχρονα πιπίνια. Έλεος ρε παιδιά. Και η ανωμαλία έχει τα όριά της. Χαίρεται.
4ος σταθμός: Κωνσταντινουπόλεως 61. Κατά βάθος αισθανόμουν την ανάγκη να χουφτώσω τη Βουλγάρα τσατσά. Από προηγούμενες τσάρκες ήξερα ότι δεν υπήρχε κάποια άλλη αξιογάμητη τσατσά στην περιοχή εκείνες τις ώρες. Έτσι λοιπόν, στις 21:20 χτύπησα το κουδούνι στο συγκεκριμένο στούντιο. Η γνωστή υπηρεσία μου άνοιξε και με υποδέχτηκε με απίστευτη αγάπη και στοργή. Κατόπιν, μου έδειξε τη Βαλεντίνα. Τη γνωστή Βαλεντίνα με τα πολυδιαθλαστικά ντριν-ντριν την έχω πηδήξει αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Έτσι λοιπόν, αμέσως είπα το «μεγάλο ναι».

Β) ΕΜΠΕΡΙΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αμέσως η τσατά με οδήγησε στο κόκκινο δωμάτιο. Κάθισε δίπλα μου στο κρεβάτι και με χαϊδεψε στοργικά. Εγώ τότε της είπα «τέντωσε το χέρι σου» και της φόρεσα το ροζ σμαραγδένιο ριγκάκι του Γύπα. Η τσατσά συγκίνηθηκε, με ευχαρίστησε και με αγκάλιασε. Εγώ της έκανα αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα ριγκάκια της και την παρακάλεσα να έρθει το Σεπτέμβρη στην Αγγλία, για να τη φιλοξενήσω στο σπίτι μου για κανένα τετραήμερο. Η απάντηση ήταν «Ναι αγάπη μου θα έρθω». Κατόπιν της έδωσα το 50άρικο και μου είπε ότι «θα τα πούμε μετά το γαμήσι».
Μόλις η υπηρεσία έκλεισε την πόρτα, γδύθηκα, βόλεψα τα πράγματά μου και έβγαλα από την μπουρδελότσαντα το πράσινο ριγκάκι του Γύπα. Κατόπιν, κατούρησα, έκανα ντους και σκουπίστηκα με μια από τις ολοκαίνουργιες πετσέτες, που διαθέτει το δωμάτιο.
Μόλις τέλειωσα το ντους, μπήκε η Βαλεντίνα στο δωμάτιο, πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να με ευχαριστήσει. Αφού είπαμε τις κλασσικές μαλακίες, ξεκίνησε η σεξουαλική ιεροτελεστία, η οποία εξελίχθηκε στις ακόλουθες φάσεις:

1η φάση: «Τα κλασσικά». Η Βαλεντίνα μου φόρεσε το προφυλακτικό. Επειδή όμως ήταν τίγκα στα πολυφλεκτικά κοσμήματα, απαξίωσα να της φορέσω το πράσινο ριγκάκι του Γύπα.
2η φάση: «Πολυκαυλωτικός χορός» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2-3 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της φάσης αυτής, χορεύαμε βιενέζικο βαλς. Φυσικά το βαλς συνοδεύτηκε από αλλεπάλληλα σαντουιτσάκια στα ριγκάκια της και από αλλεπάλληλες διεισδύσεις του πέους στο μουνί της. Εκείνη τη στιγμή φαντασιωνόμουν ότι εγώ ήμουν γιατρός και η Βαλεντίνα ήταν μια α-καπέλο ασθενής, στην οποία έκανα εξέταση αίματος και της έλεγα «δώστε μου λίγο το χεράκι σας κυρία μου». Αν και η φαντασίωση ήταν αρκετά πιπεράτη, δεν οδήγησε τη δεδομένη χρονική στιγμή σε οργασμό.
3η φάση: «Το σεξ του πασά» (εκτιμώμενη διάρκεια: 2 λεπτά). Κατά τη διάρκεια της εν λόγω φάσης, εγώ ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελλα και η Βαλεντίνα ήταν από πάνω μου και με γάμαγε. Εννοείται φυσικά ότι κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, κρατούσα τα χέρια της Βαλεντίνας με απίστευτο πάθος.
4η φάση: «Μπρούμυτη εκσπερμάτωση» (εκτιμώμενη διάρκεια: 35 δευτερόλεπτα). Σύντομα συνειδητοποίησα ότι με την εν λόγω στάση, η εκσπερμάτωση θα καθυστερούσε αρκετά. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να την παίξω μόνος μου, χρησιμποποιώντας την κάθετη αντίδραση του δαπέδου σύμφωνα με τους νόμους της φυσικής. Δε χρειάζεται φυσικά κανείς να διαθέτει την έκτη αίσθηση, για να μαντέψει ότι ενώ έτριβα τον πούτσο μου στο σεντόνι, μπαλαμούτιαζα τα ντριν-ντριν της Βαλεντίνας. Η εκσπερμάτωση στο προφυλακτικό επήλθε σε dt.
5η φάση: «Κουβεντούλα – αποχαιρετισμός». Μετά την εκσπερμάτωση, αφαίρεσα προσεκτικά το προφυλακτικό από την ευαίσθητη περιοχή και το πέταξα στα σκουπίδια. Κατόπιν, καθάρισα το επίμαχο σημείο με ένα πουτανομάντηλο. Ακολούθησε πεντάλεπτη κουβεντούλα με τη Βαλεντίνα (συζητήσαμε για τα νέα μου στην Αγγλία και για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις). Μετά η Βαλεντίνα, ντύθηκε, με χαιρέτησε και έκλεισε την πόρτα του δωματίου. Εγώ με τη σειρά μου βόλεψα τα πράγματά μου στην πράσινη μπουρδελότσαντα, ντύθηκα και εξήλθα από το δωμάτιο του έρωτα.

Βγαίνοντας τράκαρα τη Βουλγάρα τσατσά. Ωστόσο, επειδή εκείνη τη χρονική στιγμή μιλούσε στο τηλέφωνο με την νταβατζού, δεν είχε χρόνο για κουβεντούλα. Έτσι λοιπόν, τη χαιρέτησα με ένα ενισχυμένο ηγεμονικό sandwich, δίνοντας ιδαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων της. Από το κτίριο εξήλθα κατευχαριστημένος (καθώς κατέβαινα τις σκάλες, μίλαγα μόνος μου και γέλαγα σαν κορνούτος).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 17, 2012
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
Τιμημένος
64
Πόντοι:
1.316
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού