Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 144 10
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Καλησπέρα!Χτες βραδι αφού ειχα γυρίσει με φίλο ολα τα στούντιο στο Γκάζι,καταλήγω στο συγκεκριμμενο μαγαζί.Μας υποδεχτηκε ευγενικά ο κυριος στην υποδοχή.Μας είπε να περιμένουμε στο πάνω σαλόνι.Πραγματι ανεβήκαμε και μετά απο 5 λεπτά ηρθαν τα κορίτσια,που κάθισαν αμέσως πάνω στα πόδια μας ,και ηταν από τα καλύτερα σαλοναρίσματα.Εμένα καθισε στα πόδια μου η Κλαούντια.Ψηλη λεπτό σωμα σφικτο ,μικρο σχετικά στήθος,μελαχρινη με μαλλια το πολυ μεχρι τους ωμους.Την άλλη δεν θυμάμαι πως την λέγαν.Αμεσως λοιπόν καυβλωσα και είπε να μπω.Εδωσα λιγοτερα από 50 ευρω,γιατι είναι πολλά 50 και δεν ειχε ο τσάτσος καμία αντιρρηση.Μπαινω στο δωματιο το οποίο είχε πολύ υγρασία και ζεστη.Το πάτωμα ειχε νερά απο προηγουμενο συναγωνιστή προφανως,και δεν ειχε παντοφλες.Υπηρχε μονο πετσέτα.Κανω ντους και περιμένω την Κλαούντια.Ερχεται και ανάβει το κλιματισμό γιατί ουτε εκεινη άντεχε την ζέστη.Ξεκινάει λοιπόν με ωραίο και γλυκό τρόπο τα προκαταρκτικα,γλυψιματάκια στο λαίμο στις ρώγες και ξεκινάει μια πολύ καλη πίπα που με ανέβασε.Μολις μετά ξεκινάμε στα 4,κάποια στιγμή μου λέει,δεν το κανω καλά και να γαμησω καλύτερα.Με ψιλοπέιραξε αλλά συνεχισα.Συνεχιζουμε κανονικά στο ιδιο.Καποια στιγμη ξεστήνεται και μου λέει,κάνεις σαν να μην έχεις πάει ποτε με γυναίκα.Αμέσως ξενερώνω και μου πέφτει τελέιως που παραλίγο να φυγει το προφυλαχτικό.Προσπάαθησε να μου κανει πάλι πιπα μπας και ανεβει,αλλα δεν γινοταν τιποτα.Καποια στιγμή λοιπον νευριαζει,και μου λέει αφου δεν εχεις ορεξη για σεξ να μην ερχόσουν.Παιξτον μονος σου!!Σηκώνεται ντυνεται ,και φευγει νευριασμένη.Εγω,της μιλαγα ολη την ωρα γλυκά και ομορφα.της ειπα οτι παιζει η ψυχολογία στον αντρα.Αν του πεις κατι και τον ξενερώσει δεν μπορει να λειτουργήσει.,ενω η γυναικα δεν κάνει και κατι ιδιαιτερο,και εκεινη μου λεγε οτι φταίω εγώ.Εφυγα για πρώτη φορα χωρις να τελειωσω,και χωρις να εχω διαθεση να πάω σε άλλο μαγαζί.Βγαινοντας την ειδα στο διάδρομο και με κοίταξε με αγριο ύφος,που ηταν το ακρως αντιθετο του σαλοναρίσματος στην αρχη.Εφυγα με κάτι νευρα,που δεν μπορουσα να οδηγήσω.Νιώθω τώρα τόσα χάλια που δεν θέλω να ξαναερθω σε στουντιο για καιρό.Απαραδεκτη απλά η κοπέλα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
therion1985
Μέλος
43
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Ιουνίου, 2012
αφου σηκωθηκε κ εφυγε μονη της,τα χρηματα γτ δν τα ζητησες πισω?Χμμμ;
02 Ιουνίου, 2012
Ε ενταξει...σου ειπε οτι δεν ξερεις να γαμας!
Δεν σε ειπε και καμπουρη!
02 Ιουνίου, 2012
φιλτατε συναγωνιστη και εγω την ειχα πατησει ετσι με μια.ηρθε και μου τριφτηκε στο σαλονι προκειμενου να περασω αλλα στο δωματιο ηταν αισχος.στην στουντιοκαριερα σου θα περασεις και απο τις κακες φασεις.αλλα ετσι θα μαθεις να κανεις μονο δοκιμασμενες επιλογες και να μην ρισκαρεις πλεον ειδικα στην εποχη που ζουμε.οσο για αυτου του ειδους τα στουντια δεν ειναι στουντιο αλλα ειναι μπουρδελα που προσπαθησαν να γινουν.οσο για την συμπεριφορα τους αστες σε λιγο που δεν θα εχουν να φανε θα γελαμε εμεις.θα πανε απο εκει που ηρθαν.μην απογοητευεσαι και πηγαινε για καλυτερες.
02 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά με το που είπε την πρώτη να γαμησωκαλύτερα,ξενέρωσα αρκετά,μόλις όμως μου οε ότι κανω σαν να μην εχω παει με γυναίκα,με γάμησε ψυχολογικά.τι δε ειπε καμπούρη.λίγα ήταν αυτα που είπε; εσύ τι θα
02 Ιουνίου, 2012
Ρε μεγάλε τι είναι αυτά που κάνειιιιςςςς!!!!! Ξέχασες ότι εσύ πληρώνεις? Όχι μόνο κάθεσαι και στην 'λέει' η πουτάνα, αλλά κατηγορείς τον εαυτό σου αλλά δικαιολογείσαι για το θέμα κι ανοίγεις κουβέντα μαζί της παρακαλώντας την!!! Και στο τέλος δέχεσαι να σε αγριοκοιτάει και να μην ζητάς καν τα λεφτά σου πίσω ή τουλάχιστον να ζητήσεις την άλλη κοπέλα και να διαολοστείλεις αυτήν που πήγες! Έλεοοος με τέτοιες μαλακίες! Αν είχες την αντίστοιχη εξυπηρέτηση από το service σε άλλο μαγαζί π.χ. μπάρ ή εστιατόριο ή club, τι θα κανες? Θα έφευγες με την ουρά στα σκέλια? Τουλάχιστον όλο αυτό να είναι προς γνώσιν και συμμόρφωση για όλους εμάς τους υπόλοιπους για αντίστοιχες περιπτώσεις!!!
03 Ιουνίου, 2012
Μαυρο στη βρωμιαρα ... απλο ειναι
03 Ιουνίου, 2012
Καλά εγώ θα τα έκανα ρημαδιό εκεί μέσα...Κουλ
03 Ιουνίου, 2012
Και οταν βγηκα απο το δωματιο,ειδα την Κλουντια που εκανε σαλόνι σε 5 ατομα που περιμέναν,και ηταν νευριασμένη.Φαινοταν πεσμενη η διαθεση της.Και συνεχιζω να αναρωτιεμαι Χμμμ; αφου εγω ειμαι ο πελάτης,τι σε νοιαζει μωρη αν σε γαμάω καλά;Nα της εκανa κατι αλλο που να την ενοχλησει να το καταλαβω.Αλλα το οτι δεν γαμησα καλα,τι την αφορα;Δουλεια της ειναι στο κατω κατω.Οσο για τα 40 ευρω που δεν επεστρεψα,εχετε δικαιο,αλλα δυστυχως δεν ειμαι τυπος που το χω τολμησει να ζητησω λεφτά πισω.Παντως για να μην χαλάσω το κεφι σε κάποιους που θελουν να μπουν με την Κλαουντια,θα πω οτι ετσι και την γαμησετε καλά,και αντεξετε σε τυχον σχολιο της,τοτε θα περασετε σιγουρα καλά.Παντως η κοπέλα δεν ειναι απο αυτες τις ψυχολόγες που μπορουν να σε καταλαβουν και να σε βοηθησουν να περασεις καλά.Ειναι πολυ p.s.e η φάση μαζί της και θα πρέπει να τις ερθετε με ορεξη,αλιως πεταμένα λεφτά
03 Ιουνίου, 2012
Φίλε ,μην ψάχνεσαι,η σκατοκαριόλα το κανει αυτο συνεχεια,οποια το κανει αυτο να ξερεις δεν το κανει μονο με σενα ,το κανει με τους περισσότερους,για να μην πω με ολους.Ειναι τακτικη ,αυτο να ξερεις.Και εχω ξαναγραψει οτι ως μπουρδελιάρης πανω απο τρεις δεκαετιες,και γνωστης του χώρου,αυτες που το κανουν αυτό ,το κανουν τις περισσοτερες φορες γιατι δε θελουν να δουλεψουν σωστα,λογω του οτι υπαρχει προσωπο στη ζωή τους.ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ-ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?
(Updated: 03 Ιουνίου, 2012) 03 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ; Tακτική;Mα τι ηλιθια τακτικη ειναι αυτη;Δηλαδη αυτη δεν θελει πελατεια;Δεν θελει να κάνει τον αλλον να ξαναερθει;Δεν μπορω να το καταλαβω αυτό.Ρε παιδια πηγαιντε καποιος για μενα,να μπει μαζί της Μεγάλο χαμόγελο και καντε τον αδεξιο,ειμαι περιεγος να δω τι θα πει σε σας. Μεγάλο χαμόγελο Παντως κριτικες για αυτην δεν εχω δεί πουθενα,και αυτη που έγραψα ειναι η πρώτη,τουλαχιστον με το όνομα Κλαουντια.Αν δούλευε παλια με άλλο όνομα και υπάρχουν κριτικές για αυτην,παρακαλώ θα θελα να μου στείλετε λινκ,για να τις διαβάσω!
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2