Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
Sex Studio 396656
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεγάλο χαμόγελο Καλησπερα συναδελφοι...

οι αποψεις δυειστανται.....Χμμμ;.Εγω χωρις να ειμαι σπαμ η διαφημιση θα σας πω την χθεσινη μου εμπειρια.Κουλ
Σκαω μυτη στο στουντιο, ημουν φυσικα καρφωτος για σαντρα αφου την ειχα δει στην ταινιαΚουλ και μου αρεσε.Ντροπή
Την βλεπω στο σαλονι, μου αρεσε και περασα με τα 50 και το απλο προγραμμα.Κουλ περναω μεσα, η τσατσα πολυ καλη... Περιμενω περιμενω....να σου η Σαντρα... παιδες, δεν ειναι μοντελο αλλα ειναι πολυ πιο ομορφη απο οτι στις φωτο.Ειλικρινα...ημουν και λιγο κομπλαρισμενος με εκανε να νοιωσω ανετα και με αρχισε σε μια αισθησιακη πιπα πολυ καλη αργη και με συνεχες κοιταγματα που με τρελαναν....Για να μην λεω πολλα...πριν την πιπα με ανεβασε με τριψιμο στις βυζαρες της με την τρελλη ρογα...μετα την πιπα ανεβηκε απο πανω και επιανα παλι τις βυζαρες της. μετα στα 4 αλλα μετα με τελειωσε με πιπα και τελειωμα στα βυζια της... μετα καθισε κανα 7λεπτο ευκολα και τα λεγαμε....
ΥΓ1. η τυπισσα εχει κατι τρελα καυλωτικα τατοο
ΥΓ2. ειναι πολυ επικοινωνιακη και ευχαριστη, δεν ειπε σε τιποτα οχι οθυτε δυσανασχετησε...Χαμόγελο
ΥΓ3. την συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολους τους λατρεις του ειδους.
ΥΓ4. μαγκες μου, οι καιροι ειναι δυσκολοι και τα λευτα βγαινουν δυσκολα... θελω να πω....τι ειναι πιο σημαντικο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Σάντρα
Μέλος
15
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού