Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 104 10
Sex Studio 152048
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα, καλό μηνα και καλό καλοκαίρι!!!
Το καλοκαίρι ήρθε και επίσημα, και εγώ μήν μπορώντας να κρατήσω δύο δεκάρες στο πορτοφόλι μου
επισκεφτηκα πάλι studio, συνεχίζοντας την σπατάλη από εχτες!
Αυτή την φορά στην Λ. Βουλιαγμένης 68. Μεσημέρι, 13.30.
Η πρόσβαση δύσκολη, το πάρκινγκ δυσκολο και η βουλιαγμένης τίγκα στα αυτοκίνητα!!

Τεσπα, μπαινω μέσα και ανεβαίνω τα σκαλάκια. Μου ανοίγει η τσατσα, η οποία ήταν πολύ ευγενική και πρόσχαρη,
γύρω στα 45-50, (την επαιρνα χαλαρά), και μου παρουσιαζει τα δύο κορίτσια Άντζελα & Ρεγγίνα.
Διάλεξα την άντζελα γιατι είχα ξαναπάει με την Ρεγγίνα και ήθελα νέο θέμα απόλαυσης.
Έδωσα την πενηνταρού και μπήκα.

Στο θέμα μας!!!
Η άντζελα είναι μια αρκετά ψηλή γυναίκα, ξανθιά με exte & piercing στο πάνω χείλος (του στόματος)!
Εχει πολύ όμορφα πόδια & ωραία κωλάρα, busty σώμα νταρντανιζέ, και απίστευτα μεγαλες βυζάρες που όταν ερεθίζεται,
τσιτώνονται οι ρώγες της σε υπερθετικό βαθμό! Είναι πολύ δυνατό μουνι, και κατα την αποψή μου θελει ζόρι να τη κουμαντάρεις στο γαμήσι.
Δεν είναι σαν κάτι σαμιαμίδια που φοβάσαι μην σπασουν σαν playmobil!

Απο την φάση που μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε το μπαλαμούτινγκ κατάλαβα ότι θα μας βγεί θετικά η φάση !!!
Η πρώτη επίθεση έγινε με ισπανικό για λίγα λεπτά, ακολούθησε η επαγγελματικου επιπέδου πίπα και με δική μου προτροπή επισπεύσαμε
την διαδικασία για να φτάσουμε στο λόγο ύπαρξης όλου του κόσμου: την διεισδυση στο μουνί!
Αρχικά ήρθε και καβάλησε απο πάνω μου για λίγη ώρα playskook με τις βυζομπαλλίτσες!!
Μετά ξάπλωσε αυτή ανάσκελα και εγώ της τον εμπειγα πότε με αργά και διεισδυτικά σφυροκοπήματα, και πότε με γρήγορα σπεινταριστά!
Στην συνέχεια της σήκωσα τα πόδια ψηλά και αφού κρατήθηκα γερά απο τις βυζάρες της, βάραγα από πάνω με όλη μου τη δύναμη μέχρι που ήρθε
το έμβασμα!! Είχαμε γίνει και μούσκεμα απο τον ιδρώτα και την καύλα & πραγματικά πιστευω ότι ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία!!
Λίγο πρίν την λήξη πέσανε και κάτι γλωσσόφιλα, τα οποια σχολίασε μόνη της μετά:
"πρόσεχε μωρό μου με τα φιλιά, δεν ακούς τι γινεται έξω"
"οκ " λέω "αφού το φιλί είναι ακίνδυνο όμως" ρώτησα με μια δόση απορίας και μου απάντησε
"ποτέ δεν ξέρεις, καλό είναι να προσέχεις " με σοφό ύφος Morgan Freeman!!

Εν Κατακλείδι:
Η κοπέλα τα σπάει και θα την ξανατιμήσω σίγουρα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
bigbadbanger
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Αυγούστου, 2012
κατι δν καταλαβαινω. αν θες μου το εξηγεις. Στην περιγραφη σου δεν βλέπω να περιγραφεις κατι αρνητικο. γιατι το 3 στιν σχεση αποδωσης τιμης;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1