Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 238 10
Δροσοπούλου 95
Hot
Sex Studio
242350
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Γυρνάω από πρωινή κατάθεση στην Αλίνα, από τη Λευκορωσία. Γύρισε από τις διακοπές. Πολύς κόσμος στο σαλόνι και στα δωμάτια. Περίμενα υπομονετικά τη σειρά μου. Πρώτη έκπληξη : ήρθε η Αλίνα, έχοντας κάνει μπάνιο αμέσως πριν. Μετράει πολύ θετικά αυτό για εμένα. Δεύτερη έκπληξη : Με χαιρετάει ως εξής "Γεια σου Πουτανγαμών" . Που με θυμόταν η ατιμη και μάλιστα με το νικ που έχω στο σάιτ? Σημειωτέον έχω πολλούς μήνες να πάω σε αυτήν .Όταν τη ρώτησα πού με θυμόταν μου είπε "Έχω βάλει σημάδι στον πούτσο σου" και γέλασε Μετά στο δωμάτιο ήταν η απόλυτη κάβλα και η απόλυτη συμμετοχή. Μιλάμε η κοπέλα κάνει την απόλυτη Π-Ι-Π-Α. Αυτό δεν ήταν πίπα . Ήταν πουτσοπροσκύνημα. Η απόλυτη εκδήλωση λατρείας από γυναίκα στο ανδρικό όργανο. Ούτε σε όνειρο 40χρονης παρθένας δεν γίνονται τέτοια τσιμπούκια. Με ρούφηξε και με στράγγιξε με το στόμα της. Ένα τέταρτο με πίπωνε και βάλε... Πίπα σε όλες τις στάσεις, με εμένα ξαπλωμένο και αυτήν στα γόνατα , με εμένα όρθιο και αυτή καθιστή κλπ.. κλπ. Χίλιες δυο στάσει πίπας.
Μετά την γάμησα με εμένα πάνω και αυτήν κάτω. Κανονική στάση. Τέλιωσα με αυτή να μου λέει πολύ γλυκά ερωτόλογα και ζεστά φιλιά.
Θα μείνει εδώ όλο το καλοκαίρι. Τρεξτε συναγωνιστές!!!!!
Μετά την γάμησα με εμένα πάνω και αυτήν κάτω. Κανονική στάση. Τέλιωσα με αυτή να μου λέει πολύ γλυκά ερωτόλογα και ζεστά φιλιά.
Θα μείνει εδώ όλο το καλοκαίρι. Τρεξτε συναγωνιστές!!!!!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού