Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271910
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Παλι μετα απο ενα τριωρο σε ξυλο και βαρη βραδακυ Πεμπτης και ειχα καβλες. Περασα πρωτα απο Ηλιουπολη Ηρωων πολυτεχνειου απεναντι απο τα εβερστ που ουτε μπηκανε στον κοπο να μου ανοιξουνε. Δεν γμται λεω. Ας ανεβω στο βουνο μπας και βρω κανενα πουτανακι να γμσω. Πραγματι με το που παρκαρω, μολις παρκαρε και η κλαουντια. Ντυμενη ειναι πολυ πιο μουναρος. Μου λεει δεν κρατας τη τσαντα μου? Της λεω δεν μου τα δινεις ολα να στα κραταω ολα?Τι τα κανουμε τα βαρη? Οχι λεει οκ. Ανεβηκαμε μαζι τις σκαλες. Μπηκε μεσα γδυθυκε. Αφου βγηκε ητανε και ενας αλλος συναγωνιστης εφυγε. Εμενα με ειδανε σκεπτικο και τσατσα, πορνη προηγουμενης βαρδιας και Κλαουντια μου λεγανε μεινε. Μαλιστα μου εδειξε και εξετασεις της. Σε ολα κομπλε η κοπελα(αν ητανε δικες της) . Τλσπ της λεω ελα γρηγορα(ητανε και καθαρη, καθως θα ημουν ο πρωτος πελατης της βαρδιας). Ερχεται μεσα πιασαμε κουβεντουλα για πολεμικες τεχνες, μαλιστα μου ειπε οτι και αυτη εκανε παλια. Ξεκιναει με καλη βαθια πιπα χωρις γλυψιμο αρχιδιων ομως. Μετα ηθελε ν ανεβει απο πανω μου, ομως ηθελα να την εχω απο κατω. Εκει αρχισε τα γλωασοφιλα(μετα σκεφτηκα τα των προηγουμενων ημερων και τα σταματησα, ηθελα μαλιστα να τν γλυψω και κατω αλλα αντισταθηκα στον πειρασμο) τλσπ μετα την εβαλα στα 4, μετα στο πλαι, στο τελος βαρεθηκα να γαμαω, οποτε την επαιξα την εβαλα στα 4 και εχυσα αφου ειχα την θεα του κορμιου της. Σε γενικες γραμμες καλη. Θα την ξανατιμησω στο μελλον την συμπαθεστατη αυτη κουκλιτσα. Αλλα για αλλο ενα βραδυ δεν χαρηκα τσαρκα ρε γμτ.
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Πόνος η βενζίνη κι η ανηφόρα του βουνού καίει πολλά.