Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 831728
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μέρες τώρα ήθελα να επισκευτώ την Δέσποινα και περίμενα πότε θα την βρω σε πρωϊνή βάρδια για να πεταχτώ και καλά στην Αθήνα για "δουλειές".
Στο συγκεκριμένο στούντιο είναι η πρώτη φορά που πάω, αν και έχω διαβάσει και έχω ακούσει τόσα πολλά. Είχα στο μυαλό μου να μπω απευθείας στο δωμάτιο χωρίς να δω την Δέσποινα στο σαλόνι, και το μόνο που ευχόμουνα ήταν να μην έχουν διαφορά οι φωτογραφίες από την πραγματικότητα.
Άλλωστε το ρητό που υπηρέτησα στο στρατό αυτό λέει, "ο τολμών νικά".
Χτυπάω λοιπόν την πόρτα, ανοίγει η ευγενέστατη υπηρεσία και μου ανακοινώνει τα προγράμματα.
Λέω απευθείας ότι θέλω να κάνω ντουζ πρώτα και ότι θέλω την Δέσποινα, και ανεβαίνω στο 3 με ένα ποτήρι νερό. Δεν προλαβαίνω να γδυθώ και χτυπάει η πόρτα με την υπηρεσία να μου λέει να αλλάξω δωμάτιο λόγω του ότι δεν είχε προλάβει να καθαριστεί από τον προηγούμενο συναγωνιστή και να πάω στο 4.
Να πω εδώ ότι τα δωμάτια είναι πεντακάθαρα με ντουζιέρες με σαμπουάν σφραγισμένες πετσέτες, παντόφλες, αποσμητικό μέχρι και ζελέ έχουν. Εύγε για την καθαριότητα και μπράβο στην Άντζελα που είναι σε αυτό το θέμα πολύ σχολαστική.
Ανοίγει λοιπόν η πόρτα και μπαίνει η Δέσποινα, μια μελαχροινή κοπέλα όπως την βλέπετε στις φώτο χωρίς καθόλου αλλαγές, με φυσικό στήθος, μακρύ μαλλί, και σώμα όχι μοντέλου αλλά κανονικής γυναίκας.
Ανακουφισμένος αφού τελικά αυτό που είδα μου άρεσε, συστηνόμαστε και ξεκινάνε τα προκαταρτικα με φιλιά παντού τριψίματα και δεν άργησα να υψώσω ανάστημα, με τη Δέσποινα να συνεχίζει ακάθεκτη. Πέρασμα προφυλακτικού και με ξεκινάει σε ένα απίστευτο στοματικό, βαθύ και με χτυπήματα στη γλώσσα πράγμα που εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ. Αφού με έχει κάνει τούρμπο ξεκινάμε το σεξ, αλλάξαμε 4 στάσεις, μπροστά, πίσω, cow, reverse cow, και τέλος πάλι μπροστά όπου και τέλος.
Σε όλη την διάρκεια της συνεύρεσής μας, δεν μου είπε σε τπτ όχι, ήταν δεκτική σε όλα, και πολλές φορές έπαιρνε και πρωτοβουλίες, πράγμα το οποίο εγώ εκτιμώ, και το βρίσκω σε λίγες κοπέλες στο χώρο. Είχαμε μεγάλη άνεση χρόνου, δεν βιαζότανε, ούτε να με ξεπετάξει ούτε να τελειώσω γρήγορα.
Και μετά το τέλος έκατσε μιλήσαμε, κάναμε πλάκα.
Γενικά για να είναι κάποιος ικανοποιημένος από μια συνεύρεση, παίζουν πολλά ρόλο. Από την ώρα που θα μπείς μέσα, την υπηρεσία, τον χώρο και την καθαριότητα μέχρι και την κοπέλα που είναι και το ζητούμενο.
Και εγώ αυτά όλα τα βρήκα σήμερα και παρόλο που μπήκα χωρίς να τη δω στο σαλόνι, έμεινα 100% ικανοποιημένος και πέρασα πολύ ωραία.
Ελπίζω να σας βοήθησα με την κριτική μου και να περάσετε τόσο καλά όσο πέρασα και εγώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Kerveras
Τιμημένος
Εγγραφή:
16 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
91
Likes:
3.821
Πόντοι:
5.435
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 n.smirni76

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαΐου, 2012
"Ελπίζω να σας βοήθησα με την κριτική μου και να περάσετε τόσο καλά όσο πέρασα και εγώ."

Καλά και καλύτερα μη σου πω. Γλώσσα Εύχομαι να περνάς πάντα έτσι καλά γιατί φαίνεσαι πολύ εντάξει τύπος. Μεγάλο χαμόγελο

Και... μεταξύ μας, εννοείται πως διάλεξες μια από τις καλύτερες, στο λέω εγγυημένα. Κουλ
O
Orestis_Kou
25 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι Ορέστη βοήθησες και εσύ με την κριτική σου, και όλοι οι άλλοι που είχαν γράψει για την Δέσποινα.
Σε ευχαριστώ πολύ και να περνάς και εσύ καλά Μεγάλο χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2