Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 6 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μακρύς ο δρόμος από την Θεσσαλονίκη για την Έδεσσα αλλά αν είναι να συναντήσεις μια κοπέλα σαν την Λούση, τα χιλιόμετρα λιγοστεύουν και η εικόνα της και μόνο σε τραβά σαν μαγνήτης. Ήταν αυτή η εικόνα που είχα στο μυαλό μου από την περασμένη Κυριακή που την είχα επισκεφθεί για τελευταία φορά στο Λαφάμ. Ήταν πολύ αλλαγμένη προς το καλύτερο, άλλαξε το μαλλί της και της πήγε πάρα πολύ αυτό το νέο λουκ, το κορμί της λαμπάδα και αψεγάδιαστο όπως πάντα και η διάθεση της ανεβασμένη όσο ποτέ.

Η μαντάμ ευγενέστατη με οδήγησε στο δωμάτιο, και πήρα απλό πρόγραμμα.
Η Λούση ήρθε σχεδόν αμέσως χαμογελαστή και με πολύ ερωτική διάθεση, και έπεσε στην αγκαλιά μου όπου δέχθηκε με ευχαρίστηση πάρα πολλά προκαταρκτικά χάδια τα οποία συνεχίστηκαν και στο κρεβάτι. Συνέχισε με μία πολύ καλή πίπα, με καραμπαλίκινγκ, αρκετά μεγάλης διάρκειας που σχεδόν αμέσως με έφερε στο 100% και στη συνέχεια ανέβηκε από πάνω, όπου ήταν εκπληκτική με την συμμετοχή της. Συντονίστηκα και εγώ στον επιταχυνόμενο ρυθμό της παίζοντας ταυτόχρονα με το πολύ καλλίγραμμο κορμί της.

Στη συνέχεια στήθηκε στα 4 η θέα μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη ήταν πολύ καυλωτική, ο ρυθμός που έδωσα ήταν καταιγιστικός, και κατόπιν χωρίς να βγω από μέσα της την ξάπλωσα τελείως με ενωμένα τα πόδια της για να γραφούν κάπου εκεί οι τίτλοι τέλους.

Έκατσε στο πλάι μου και με κοίταξε με ένα ευτυχισμένο βλέμμα που όμως διέκρινα ότι έκρυβε από πίσω του μια λάγνα πονηριά, και έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και χάζευα το καλλίγραμμο κορμί της, ένοιωσα ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα, νοιώθοντας το πεσμένο μου πλέον πέος, σιγά σιγά να ανορθώνεται. Είσαι για δεύτερο γύρο?? την ρωτάω……και εκείνη χωρίς να το πολυσκεφτεί απαντάει θετικά, της δίνω λοιπόν το αντίτιμο του απλού προγράμματος, τα πήγε στην μαντάμ και επιστρέφει αμέσως με το προφυλακτικό ανά χείρας. Θέλω να σημειώσω ότι κάτι ανάλογο δεν έχω ξανακάνει στην πολύχρονη εμπειρία μου στους οίκους ανοχής.

Ρισκάροντας λοιπόν η Λούση ένα δεύτερο και ίσως δυσκολότερο λογικά γύρο μιας που δεν είχαν περάσει καλά καλά ούτε 10 λεπτά από τον πρώτο, ξεκίνησε πάλι με πίπα, πάρα πολύ σύντομα έγινα κατοστάρης, και παραλείποντας το cow girl αυτή τη φορά πήγα κατευθείαν σε πισοκολητό στυλ, και φτάνοντας τον εαυτό μου στα όρια του, συνέχισα με πολύ δυνατό και σταθερό ρυθμό, την ξάπλωσα πάλι τελείως όπως και πριν, και την έχυσα αυτή τη φορά όμως πολύ δυνατά μέσα σε κραυγές.

Είναι αλήθεια ότι την ζόρισα σωματικά αρκετά, αλλά στο ύφος που με κοιτούσε, φάνηκε να το χάρηκε και αυτή που με ικανοποίησε τόσο πολύ και με τέτοια μεγάλη ένταση. Και το παράξενο ήταν ότι χρονικά ο δεύτερος γύρος κράτησε λιγότερο από τον πρώτο, αλλά όμως με πολύ μεγαλύτερη ένταση. Ξαπλωμένοι δίπλα δίπλα μετράμε πλέον τις ανάσες μας, η Λούση βέβαια συνήλθε γρηγορότερα από μένα, και με αποχαιρέτισε κάνοντας μια πολύ γλυκιά γκριμάτσα, όταν κοιτούσε το ευτυχισμένο μου πρόσωπο, και δίνοντας μου ένα καυτό φιλί.

Ο δρόμος της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη ήταν πολύ βατός, επέστρεψα αέρινα και χαλαρά με την μουσική του αυτοκινήτου στη διαπασών ακούγοντας ρυθμικά κομμάτια των ELO. Η εικόνα της με συντρόφευε μέχρι το τέλος της διαδρομής μου, και φυσικά δεν βλέπω την ώρα και την στιγμή να ξαναβρεθώ κοντά της. Η κοπέλα είναι σε πάρα πολύ καλό μοντ και συνίσταται ανεπιφύλακτα σε όλους.

Η βαθμολογία είναι σε όλα άριστα 10, αντικατοπτρίζοντας κατ΄ ελάχιστο το πόσο καλά πέρασα.

Τραγουδάκι των ELO αφιερωμένο, το άκουγα μέσα από πολλά του ίδιου συγκροτήματος κατά τη διάρκεια της διαδρομής. http://www.youtube.com/watch?v=jyFsYzXse6k

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Λούση
GAMEOVER
Τιμημένος
223
Πόντοι:
4.017
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια