Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323148
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το όνομα της είναι Μαρίνα.Την έχω ξαναπάρει. Ψηλή, ξανθιά, με μέτριο στήθος, όχι τίποτε ιδιαίτερο σαν ομορφιά αλλά τα γλύφει όλα. Το δυνατό της σημείο είναι το τσιμπούκι.Γλύφει απαλά τον πούτσο , όχι γρήγορα και πολύ βαθιά. Πηγαίνει μέχρι το λαρύγγι της ενώ σε κοιτάει πρόστυχα στα μάτια. Πολύ δυνατό της σημείο είναι το γλύψιμο των αρχιδιών. Προσοχή : όχι επιφανειακό. Από την ρίζα τους φτάνει μέχρι την αρχή της κωλοτρυπίδας. Εγλυφε το πουτανάκι πολύ καλά και δεν σταματούσε με τίποτε γιατί δεν σιχαίνεται. Της αρέσει να παίρνει πίπες.
Βέβαια αυτό έχει και την λογική ότι όσο καλύτερο τσιμπούκι κάνω τόσο πιο λίγο θα με γαμήσει καθώς θα τελείωσει και πιο γρήγορα. Δεν αντιλέγω.

Μετά το αριστοκρατικό της γλύψιμο ήρθε από πάνω. Γενική συμβουλή προς νέους χύστες : την πουτάνα μην την αφήνετε πολύ από πάνω γιατί θα χύσετε πολύ γρήγορα καθώς δεν έχετε δυνατότητα αντίδρασης. Αυτή είναι που έχει την πρωτοβουλία και αυτό που θέλει είναι να χύσετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γιαυτό λίγο αφήστε την από πάνω και στην συνέχεια αλλάξτε στάσή όπως έκανα εγώ.

Στα τέσσερα το έβαλα το πουτανάκι και άρχισα να το ξεσκίζω ενώ βόγγαγε και αυτή από κάβλα ή τουλάχιστον προσποιείτο. Μου έλεγε με ρώσικη προφορά : θα χύσω , θα χύσω.....Δεν τρελάθηκα από τα βογγητά της. Είχα άλλα στον νου. Οταν μου ήρθε να χύσω σταμάτησα και την έβαλα ξανά να μου τον ρουφήξει. Τα αρχίδια μου ήταν σαν πέτρα από την κάβλα. Εχυσα στο στόμα της ενώ δεν σταμάτησε να μου τον ρουφάει μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Εχυσα μέσα εννοείται στο προφυλακτικό.

Αξίζει το πενηντάρικο γιαυτούς που τους ενδιαφέρει να τους κάνουν καλό τσιμπούκι. Για το γαμήσι δεν τρελάθηκα καθώς έχω γαμήσει πολύ καλύτερα και πολύ πιο όμορφες. Τσιμπούκι όμως ξέρει να κάνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Μέλος
44
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουνίου, 2013
Διάβασα αρκετά υποτιμητικά σχόλια για τη Μαρίνα, πολλά όχι τόσο "κομψά" που δεν τα συμμερίζομαι. Πρώτη μου φορά μαζί της σήμερα το μεσημέρι. Την βρίσκω αρκετά όμορφη με φοβερό κορμί και ιδαίτερα υπέροχο κώλο! Κάνει καλό τσιμπούκι (παρ' όλίγο να χύσω, εγώ που δυσκολεύομαι πάρα πολύ να χύσω με τσιμπούκι). Της έκανα ένα πολύ επιμελημένο γλυφομούνι (στάση 69) και φώναζε ότι χύνει. Δεν την πίστεψα, χωρίς να το αποκλείω γιατί έπιασα κάτι σπασμούς στο μουνί της. Γλύφει πολύ καλά. Το τελικό στάδιο, που ήρθε αρκετά γρήγορα, ήταν στην ιεραποστολική στάση, ενώ στο ανοιχτό κινητό η γυναίκα μου παρακολουθούσε ηχητικά τη σκηνή και καύλωνε (τράβηξε μια εκκρηκτική μαλακία ενώ εγώ γαμούσα τη Μαρίνα). Σε μεταγενέστερη φάση σκοπεύω να πάμε μαζί με τη γυναίκα μου στη Μαρίνα, αφού πήρα το ΟΚ της. Δεν είναι του επιπέδου της Μαντόνας (αλήθεια τι έγινε αυτό πλάσμα;), αλλά έχει περιθώρια εξέλιξης. Το δωμάτιο πολύ καλό, καθαρό, με "ρωμαϊκή" μπανιέρα και μίνι συντριβάνι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1